X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gwiazdy :)

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Dronka mów co chcesz i zaraz ja z tym śniadaniem przyjdę haha :P
    Poprosze karpika smazonego i kawke do tego ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Hej Gwiazdy :)
    Hej grubasie! ;-)

mała_mi lubi tę wiadomość

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Poprosze karpika smazonego i kawke do tego ;-)
    Karpia :o toż po świętach już :P kawę mogę Ci przynieść :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karpia :o toż po świętach już :P kawę mogę Ci przynieść :P
    Co z tego, ze po swietach? Tak mi smakowalo, chce jeszcze! :-) A kawe z dwoma lyzeczkami cukru i duzo mleka. I sernik do tego. Da sie zalatwic, Japoneczko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 11:18

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Kaarolaa jak tam u Ciebie? Bo nie wiem czy to już @?

Mała mi jak się czujesz?

Japoneczko podaj swojemu cynk i kwas foliowy mój twierdził że ja mu viagrę jakąś podaje bo cały czas miał ochotę, a jak już leżeliśmy to wystarczyło że się przytuliłam i już spania nie było. A nad ranem jeszcze się nie obudziłam a już miałam coś między nogami ;-)

A sylwester chyba w domu we dwójkę znaczy tròjkę. Koło 22 chce mi się spać i wszyscy by się pytali czemu nie pije tak jak to było w święta a nie chcemy jeszcze mówić

nick nieaktualny, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Hej.

Kaarolaa jak tam u Ciebie? Bo nie wiem czy to już @?

Mała mi jak się czujesz?

Japoneczko podaj swojemu cynk i kwas foliowy mój twierdził że ja mu viagrę jakąś podaje bo cały czas miał ochotę, a jak już leżeliśmy to wystarczyło że się przytuliłam i już spania nie było. A nad ranem jeszcze się nie obudziłam a już miałam coś między nogami ;-)

A sylwester chyba w domu we dwójkę znaczy tròjkę. Koło 22 chce mi się spać i wszyscy by się pytali czemu nie pije tak jak to było w święta a nie chcemy jeszcze mówić
    Potwierdzam teorie o cynku!

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Potwierdzam teorie o cynku!
    Podawałam cynk z kwasem tak myślałam że to od cynku ale wolałam nic nie zmieniać żeby się nie zmieniło ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Podawałam cynk z kwasem tak myślałam że to od cynku ale wolałam nic nie zmieniać żeby się nie zmieniło ;-)
    To nie od kwasu, bo ja mojemu kwasu nie daje. Zdecydowanie cynk! :-D

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus i Dronka dzięki :) o cynku słyszałam :) ale o kw. foliowym niet :D a tak się składa, że mam kw. foliowy w domu, bo ja biorę 15 mg.

Dronka kawa i sernik- już się robi :) szykuj kapcie i chusteczki.. bo ja chyba po tym duphastonie to w depresję wpadnę. Ciągle ryczeć mi się chce i mleko piję.

nick nieaktualny, Jus1985 lubią tę wiadomość

🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    💊 Euthyrox N 25
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Hej grubasie! ;-)

hahahaha :P póki co, 56kg żywej wagi :P

Jus, staram się myśleć pozytywnie i kiedy mi się udaje, wszystko jest okej. Ale jeśli moje myśli obierają inny kierunek, to muszę się szybko ogarniać bo płacz murowany... Jak to M stwierdził 'tak na wszelki wypadek' muszę się pomartwić i posmęcić. Wizytę mam dopiero 15.01 i mogę do tego czasu w jakąś paranoję popaść.

Cedr, jak już pojedziesz do tego Zakopca, to zajrzyj do mnie po drodze ;D :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus i Dronka dzięki :) o cynku słyszałam :) ale o kw. foliowym niet :D a tak się składa, że mam kw. foliowy w domu, bo ja biorę 15 mg.

Dronka kawa i sernik- już się robi :) szykuj kapcie i chusteczki.. bo ja chyba po tym duphastonie to w depresję wpadnę. Ciągle ryczeć mi się chce i mleko piję.
    Na lzy nic nie poradze, bo sama sie wczoraj w fontanne zamienilam. Z tym, ze u mnie to z braku alkoholu. Napij sie Japoneczko, ale nie mleka! ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    hahahaha :P póki co, 56kg żywej wagi :P

Jus, staram się myśleć pozytywnie i kiedy mi się udaje, wszystko jest okej. Ale jeśli moje myśli obierają inny kierunek, to muszę się szybko ogarniać bo płacz murowany... Jak to M stwierdził 'tak na wszelki wypadek' muszę się pomartwić i posmęcić. Wizytę mam dopiero 15.01 i mogę do tego czasu w jakąś paranoję popaść.

Cedr, jak już pojedziesz do tego Zakopca, to zajrzyj do mnie po drodze ;D :P
    Tyj, ciezarna, tyj! Na chwale Ojczyzny! :-D

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dupku chyba nie bardzo mogę ? :> wczoraj kieliszek wina wypiłam czerwonego.. coby mi się to moje wyimaginowane dziecko zagnieździło :)

💊 Euthyrox N 25
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Tyj, ciezarna, tyj! Na chwale Ojczyzny! :-D

serniczek mam i kawkę właśnie :P
    ktoś tu chyba miał takie smaki ;D
    sernik gotowany na herbatnikach, polewą toffiową, niebo w gębie :P

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dupku chyba nie bardzo mogę ? :> wczoraj kieliszek wina wypiłam czerwonego.. coby mi się to moje wyimaginowane dziecko zagnieździło :)
    A w dupe z tym calym dupkiem! Mi gowno w tym cyklu pomogl, wiec przestawiam sie na alkohol! :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    serniczek mam i kawkę właśnie :P
    ktoś tu chyba miał takie smaki ;D
    sernik gotowany na herbatnikach, polewą toffiową, niebo w gębie :P
    Qwa, a ja piec nie mam na czym, bo mielismy pokupowac blachy i brytfanki, a wyszlismy ze sklepu z kanapa! :-P :-D

mała_mi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłaś mi smaka, może i ja ciasto upiekę dziś :)

Ja dziś sama w nocy będę.. także mam nadzieje, że się bać nie będę.

nick nieaktualny, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość

💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zamowilam nowe 143431sn5jlix4nc.gif
    Kto chce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłaś mi smaka, może i ja ciasto upiekę dziś :)

Ja dziś sama w nocy będę.. także mam nadzieje, że się bać nie będę.
    O! :O A to czemu? :O

‹‹ 900 901 902 903 904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ