WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Z życzeniami hmmm... No rodzice życzyli dzidziusia podczas łamania opłatkiem.... łezka się w oku zakręciła i mi i mamie.. ale jakoś udało mi się ją zatrzymać w oku;]
Jus1985, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ale ta żona kuzyna mnie wkurwia... bo póki była niepewna czy jestem w ciąży czy nie to siedziała cicho obrażona... a jak się dowiedziała, że nie jestem to zaczęła "świętować"... Nie było jej rady... dusza towarzystwa...
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ale ta żona kuzyna mnie wkurwia... bo póki była niepewna czy jestem w ciąży czy nie to siedziała cicho obrażona... a jak się dowiedziała, że nie jestem to zaczęła "świętować"... Nie było jej rady... dusza towarzystwa...
Jus1985, Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Nie lubię....a uwielbiam Twój komentarz
No więc szybko puściłam do męża oko, że już czas na nas i się zmyliśmy..
Zdrowie tych, co jeszcze nie zaszly!
Za mamuski wypijemy nastepna koleje!Maka, Jus1985, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Silna kobieta! Ja sie sposobem wzielam. Co prawda bylysmy tylko we dwoje, ale akurat jak nakrywalam do stolu, dostalam boli i @. Wiec polecialam do lazienki i nalozylam na twarz kilo makijazu z mysla: "Jak sie teraz rozrycze, to mi sie to wwszystko rozmaze!" I dalam rade!
Moje biedactwo :* Ja nie byłam taka silna jak przyszła @. Ryczałam jak pojebana...a mąż jak mnie zobaczył.. moje spuchnięte oczy to się dołączył. Po 2 godzinach stwierdziłam, że ma mi zrobić mocnego drina. Więc przenieśliśmy się przed TV... i powiedział : "za rok tu z nami będzie leżała Zosia" Zrobiło mi się od razu lepiejbiedronka1982, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Moje biedactwo :* Ja nie byłam taka silna jak przyszła @. Ryczałam jak pojebana...a mąż jak mnie zobaczył.. moje spuchnięte oczy to się dołączył. Po 2 godzinach stwierdziłam, że ma mi zrobić mocnego drina. Więc przenieśliśmy się przed TV... i powiedział : "za rok tu z nami będzie leżała Zosia" Zrobiło mi się od razu lepiej
-
biedronka1982 wrote:Ja nie mam takich suk w rodzinie. W ogole malo kto wie. Ale i tak nie chcialam nikogo ogladac w te Swieta poza niemezem. Po co maja widziec, jak rycze? Albo jak sie upijam w trupa?
Zdrowie tych, co jeszcze nie zaszly!
Za mamuski wypijemy nastepna koleje!
Tak jest! Zdrówko! U mnie w sumie tak samo nikt nie wie poza mężem... ale myślę, że się domyślają... A to jest suka jakich mało... Zawsze nam robiła na złość.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ale ta żona kuzyna mnie wkurwia... bo póki była niepewna czy jestem w ciąży czy nie to siedziała cicho obrażona... a jak się dowiedziała, że nie jestem to zaczęła "świętować"... Nie było jej rady... dusza towarzystwa...
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Tak jest! Zdrówko! U mnie w sumie tak samo nikt nie wie poza mężem... ale myślę, że się domyślają... A to jest suka jakich mało... Zawsze nam robiła na złość.
Dobra, kolejka za Matki Polki! Niech nam rodza zdrowe dzieci, ktore roz sie do rozprzestrzeniania bialej rasy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:32
Maka, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Czasem dobrze jest nie miec rodziny za plotem!
Dobra, kolejka za Matki Polki! Niech nam rodza zdrowe dzieci, ktore przyczynia sie do podtrzymania bialej rasy!
Tak jest! Pijemy za niebiedronka1982, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:No nic... jeszcze chwilę i im pokażemy! My będziemy miały lepsze wózki niż te suczyska
Maka, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Ej, Wam tez sie tak w glowach robi, ze ogladacie dzieciece akcesoria i robicie sobie listy marzen? Wymarzony wozek, lozeczko? Macie tak?
Maka, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny