X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z życzeniami hmmm... No rodzice życzyli dzidziusia podczas łamania opłatkiem.... łezka się w oku zakręciła i mi i mamie.. ale jakoś udało mi się ją zatrzymać w oku;]

biedronka1982, Jus1985, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Z życzeniami hmmm... No rodzice życzyli dzidziusia podczas łamania opłatkiem.... łezka się w oku zakręciła i mi i mamie.. ale jakoś udało mi się ją zatrzymać w oku;]
    Silna kobieta! Ja sie sposobem wzielam. Co prawda bylysmy tylko we dwoje, ale akurat jak nakrywalam do stolu, dostalam boli i @. Wiec polecialam do lazienki i nalozylam na twarz kilo makijazu z mysla: "Jak sie teraz rozrycze, to mi sie to wwszystko rozmaze!" I dalam rade! ;-)

Jus1985, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ta żona kuzyna mnie wkurwia... bo póki była niepewna czy jestem w ciąży czy nie to siedziała cicho obrażona... a jak się dowiedziała, że nie jestem to zaczęła "świętować"... Nie było jej rady... dusza towarzystwa...

biedronka1982 lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ale ta żona kuzyna mnie wkurwia... bo póki była niepewna czy jestem w ciąży czy nie to siedziała cicho obrażona... a jak się dowiedziała, że nie jestem to zaczęła "świętować"... Nie było jej rady... dusza towarzystwa...
    Suka

Jus1985, Maka, kierzynka lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Suka

Nie lubię....a uwielbiam Twój komentarz :D No więc szybko puściłam do męża oko, że już czas na nas i się zmyliśmy..

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Nie lubię....a uwielbiam Twój komentarz :D No więc szybko puściłam do męża oko, że już czas na nas i się zmyliśmy..
    Ja nie mam takich suk w rodzinie. W ogole malo kto wie. Ale i tak nie chcialam nikogo ogladac w te Swieta poza niemezem. Po co maja widziec, jak rycze? Albo jak sie upijam w trupa?
    Zdrowie tych, co jeszcze nie zaszly!

Za mamuski wypijemy nastepna koleje!

Maka, Jus1985, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Silna kobieta! Ja sie sposobem wzielam. Co prawda bylysmy tylko we dwoje, ale akurat jak nakrywalam do stolu, dostalam boli i @. Wiec polecialam do lazienki i nalozylam na twarz kilo makijazu z mysla: "Jak sie teraz rozrycze, to mi sie to wwszystko rozmaze!" I dalam rade! ;-)

Moje biedactwo :* Ja nie byłam taka silna jak przyszła @. Ryczałam jak pojebana...a mąż jak mnie zobaczył.. moje spuchnięte oczy to się dołączył. Po 2 godzinach stwierdziłam, że ma mi zrobić mocnego drina. Więc przenieśliśmy się przed TV... i powiedział : "za rok tu z nami będzie leżała Zosia" Zrobiło mi się od razu lepiej :)

biedronka1982, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Moje biedactwo :* Ja nie byłam taka silna jak przyszła @. Ryczałam jak pojebana...a mąż jak mnie zobaczył.. moje spuchnięte oczy to się dołączył. Po 2 godzinach stwierdziłam, że ma mi zrobić mocnego drina. Więc przenieśliśmy się przed TV... i powiedział : "za rok tu z nami będzie leżała Zosia" Zrobiło mi się od razu lepiej :)
    Nie mow, ze sie na core napalil? Bo moj najbardziej to corke chce wlasnie!

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ja nie mam takich suk w rodzinie. W ogole malo kto wie. Ale i tak nie chcialam nikogo ogladac w te Swieta poza niemezem. Po co maja widziec, jak rycze? Albo jak sie upijam w trupa?
    Zdrowie tych, co jeszcze nie zaszly!

Za mamuski wypijemy nastepna koleje!

Tak jest! Zdrówko! U mnie w sumie tak samo nikt nie wie poza mężem... ale myślę, że się domyślają... A to jest suka jakich mało... Zawsze nam robiła na złość.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    szmata jedna;/ ja mam taka szwagierke ktora najchetniej bym czyms otrula ale nie moge bo co? w ciazy jest;/

Maka lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Nie mow, ze sie na core napalil? Bo moj najbardziej to corke chce wlasnie!

Na razie jest mowa o Zosi :) Męskiego imienia nie wymówił jak na razie ;)

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Tak jest! Zdrówko! U mnie w sumie tak samo nikt nie wie poza mężem... ale myślę, że się domyślają... A to jest suka jakich mało... Zawsze nam robiła na złość.
    Czasem dobrze jest nie miec rodziny za plotem!

Dobra, kolejka za Matki Polki! Niech nam rodza zdrowe dzieci, ktore roz sie do rozprzestrzeniania bialej rasy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:32

Maka, Ania1986 lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Czasem dobrze jest nie miec rodziny za plotem!

Dobra, kolejka za Matki Polki! Niech nam rodza zdrowe dzieci, ktore przyczynia sie do podtrzymania bialej rasy!

Tak jest! Pijemy za nie :)

biedronka1982, Ania1986 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijemy bo już niedługo tylko powąchać będziemy mogły...

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    szmata jedna;/ ja mam taka szwagierke ktora najchetniej bym czyms otrula ale nie moge bo co? w ciazy jest;/
    Aniu, nie polubie, bo tepie w sobie negatywne emocje! :-P

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Aniu, nie polubie, bo tepie w sobie negatywne emocje! :-P

No nic... jeszcze chwilę i im pokażemy! My będziemy miały lepsze wózki niż te suczyska :D

biedronka1982, Ania1986, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    No nic... jeszcze chwilę i im pokażemy! My będziemy miały lepsze wózki niż te suczyska :D
    Ej, Wam tez sie tak w glowach robi, ze ogladacie dzieciece akcesoria i robicie sobie listy marzen? Wymarzony wozek, lozeczko? Macie tak?

Maka, Ania1986 lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ej, Wam tez sie tak w glowach robi, ze ogladacie dzieciece akcesoria i robicie sobie listy marzen? Wymarzony wozek, lozeczko? Macie tak?

Tak ja w razie czego mam już całą wyprawkę;p

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    o tak ja to juz nawet mam pare gadzentow dla dzidzi;) ale to podostawałam , nie kupilam;) ale czesto siedze na allegro i ogladam lozeczka, ciuszki, wozki...

Maka, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Tak ja w razie czego mam już całą wyprawkę;p
    Qwa tez mialam w zakladkach, ale mi system wyje...o i zniklo! :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:43

Maka lubi tę wiadomość

‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ