X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Bo sie wszystkie o mala_mi martwia. Ja tez sie martwie, dlatego pije za zdrowie jej i kropeczki!
    ja jakbym mogla to tez bym ila, ale trzymam mocno kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo

biedronka1982 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jednak sie ulozy i bedzie wsio ok .. za to wieczornica trzymam kciuki :)

biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    ja jakbym mogla to tez bym ila, ale trzymam mocno kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo
    Bo komu jak komu, ale malej_mi to ja mocno kibicuje. Oczywiscie Wam wszystkim tez, ale ona jest zywym dowodem na to, ze "zrobic" dziecko to jednak sztuka!

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Bo komu jak komu, ale malej_mi to ja mocno kibicuje. Oczywiscie Wam wszystkim tez, ale ona jest zywym dowodem na to, ze "zrobic" dziecko to jednak sztuka!
    przepraszam, ze pytam ale sie czassem gubie, mala mi ma juz jakies dzieci?

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    przepraszam, ze pytam ale sie czassem gubie, mala mi ma juz jakies dzieci?
    Tak i to dwojeczke. A teraz taka u niej sytuacja. Dlatego napisalam, ze to taka sztuka i cud w sumie!

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Tak i to dwojeczke. A teraz taka u niej sytuacja. Dlatego napisalam, ze to taka sztuka i cud w sumie!
    tak wlasnie myslalam ze ma bo chyba cos kiedys o tym pisalam z nia. miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    tak wlasnie myslalam ze ma bo chyba cos kiedys o tym pisalam z nia. miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
    Ja tam za to pije wlasnie. No i troche za to moje endometrium. Alez sie czlowiek poswieca! ;-)

Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pij pij :) ja jutro sie dołacze ;)

biedronka1982, Kajoni lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ja tam za to pije wlasnie. No i troche za to moje endometrium. Alez sie czlowiek poswieca! ;-)
    to ja skoro nie moge pic to zjem za to pucharek lodow z bita smietana i rodzynkami. i zeby nie poszlo we mnie ale w zdrowko dla malej i jej fasolki:)

relgi09k4o218c6j.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki. Nie dam rady nadrobić co pisałyście chociaż ostatnio nie często wogóle coś piszecie :-/
    Byłam trochę na forum ciążowym ale tu o wiele lepiej i się czuje i ciekawsze tematy. Tam tylko: usg, badannia, to i tamto mnie boli i jakoś źle mnie to nastraja.

Dzisiaj pije z Wami ... wodę

biedronka1982, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    to ja skoro nie moge pic to zjem za to pucharek lodow z bita smietana i rodzynkami. i zeby nie poszlo we mnie ale w zdrowko dla malej i jej fasolki:)
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :-P :-P :-P
    Widzisz, jak sie na te lody slinie?
    mniam!
    P.S. Bez glupich podtekstow tym razem! Mi chodzi o te lody, a nie "loda"! Mniam!

Kajoni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Witam dziewczynki. Nie dam rady nadrobić co pisałyście chociaż ostatnio nie często wogóle coś piszecie :-/
    Byłam trochę na forum ciążowym ale tu o wiele lepiej i się czuje i ciekawsze tematy. Tam tylko: usg, badannia, to i tamto mnie boli i jakoś źle mnie to nastraja.

Witaj w domu! Znam to, tez probowalam zlapac klimat na innych watkach, ale tu jest najlepiej! :-)

kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :-P :-P :-P
    Widzisz, jak sie na te lody slinie?
    mniam!
    P.S. Bez glupich podtekstow tym razem! Mi chodzi o te lody, a nie "loda"! Mniam!
    za mna tez juz chodza jakis czas wiec w koncu je dorwalam i mam:D aczkolwiek malz tez powiedzial ze maja byc tez cieple skoro mam i zimne :P

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:

tak, tu najlepiej :) zle znosisz ciaze?

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    za mna tez juz chodza jakis czas wiec w koncu je dorwalam i mam:D aczkolwiek malz tez powiedzial ze maja byc tez cieple skoro mam i zimne :P
    A moj to ma nie po kolei w glowie, bo nie lubi, jak ja robie jemu sama nic z tego nie majac, np. przy @. No wariat! Nie da sobie wytlumaczyc, ze ja lubie! :-/

kierzynka, cedr697, Jus1985 lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    A moj to ma nie po kolei w glowie, bo nie lubi, jak ja robie jemu sama nic z tego nie majac, np. przy @. No wariat! Nie da sobie wytlumaczyc, ze ja lubie! :-/
    ja moze tez bym lubila gdyby nie... slina. dla mnie to chyba najgorsza choc nie wiem czemu ludzka wydzielina, pewnie dlatego ze sie ja polyka. mojej malej kurde zis bez problemu spiki z nosa wycieralam, czy tylek, ale jak sie zaslini czasem to nie moge patrzec nie mowiac zebym miala jej to wytrzec. mam do tego okropny wstret, a wiadomo jak przy lodzikach ta slina sie kurcze papra, przetacza ciagle, mietosi sie ja, oh le na prawde :/ dziwna jestem

cedr697 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    ja moze tez bym lubila gdyby nie... slina. dla mnie to chyba najgorsza choc nie wiem czemu ludzka wydzielina, pewnie dlatego ze sie ja polyka. mojej malej kurde zis bez problemu spiki z nosa wycieralam, czy tylek, ale jak sie zaslini czasem to nie moge patrzec nie mowiac zebym miala jej to wytrzec. mam do tego okropny wstret, a wiadomo jak przy lodzikach ta slina sie kurcze papra, przetacza ciagle, mietosi sie ja, oh le na prawde :/ dziwna jestem
    Zaraz dziwna. Kazdy cos ma. Mnie odrzuca krew. W kazdym wydaniu, nawet wlasna! :-/

Kajoni lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Zaraz dziwna. Kazdy cos ma. Mnie odrzuca krew. W kazdym wydaniu, nawet wlasna! :-/
    a krew ma ciekawy zapach :) nie mam nic do krwi. ale cieszy mnie wiedza ze nie tylko ja mam jakis wstret do czegos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:27

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dalej strzelaja tymi cholernimi petardami. moj pies pewnie juz nie ma czym sikac ze strachu

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    a krew ma ciekawy zapach :) nie mam nic do krwi. ale ciszy mnie wiedza ze nie tylko ja mam jakis wstret do czegos
    Do uslug! Tylko nie pisz juz o zapachu krwi, bo oddam wino, a szkoda, bo dobre. Hiszpanskie! :-)

Jus1985 lubi tę wiadomość

‹‹ 948 949 950 951 952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ