WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
moze jednak sie ulozy i bedzie wsio ok .. za to wieczornica trzymam kciuki
biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja jakbym mogla to tez bym ila, ale trzymam mocno kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo
-
biedronka1982 wrote:Bo komu jak komu, ale malej_mi to ja mocno kibicuje. Oczywiscie Wam wszystkim tez, ale ona jest zywym dowodem na to, ze "zrobic" dziecko to jednak sztuka!
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tak i to dwojeczke. A teraz taka u niej sytuacja. Dlatego napisalam, ze to taka sztuka i cud w sumie!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:tak wlasnie myslalam ze ma bo chyba cos kiedys o tym pisalam z nia. miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ja tam za to pije wlasnie. No i troche za to moje endometrium. Alez sie czlowiek poswieca!
-
Witam dziewczynki. Nie dam rady nadrobić co pisałyście chociaż ostatnio nie często wogóle coś piszecie
Byłam trochę na forum ciążowym ale tu o wiele lepiej i się czuje i ciekawsze tematy. Tam tylko: usg, badannia, to i tamto mnie boli i jakoś źle mnie to nastraja.
Dzisiaj pije z Wami ... wodębiedronka1982, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:to ja skoro nie moge pic to zjem za to pucharek lodow z bita smietana i rodzynkami. i zeby nie poszlo we mnie ale w zdrowko dla malej i jej fasolki:)
Widzisz, jak sie na te lody slinie?
mniam!
P.S. Bez glupich podtekstow tym razem! Mi chodzi o te lody, a nie "loda"! Mniam!Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Witam dziewczynki. Nie dam rady nadrobić co pisałyście chociaż ostatnio nie często wogóle coś piszecie
Byłam trochę na forum ciążowym ale tu o wiele lepiej i się czuje i ciekawsze tematy. Tam tylko: usg, badannia, to i tamto mnie boli i jakoś źle mnie to nastraja.
Dzisiaj pije z Wami ... wodękierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzisz, jak sie na te lody slinie?
mniam!
P.S. Bez glupich podtekstow tym razem! Mi chodzi o te lody, a nie "loda"! Mniam!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Witam dziewczynki. Nie dam rady nadrobić co pisałyście chociaż ostatnio nie często wogóle coś piszecie
Dzisiaj pije z Wami ... wodęzle znosisz ciaze?
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:za mna tez juz chodza jakis czas wiec w koncu je dorwalam i mam:D aczkolwiek malz tez powiedzial ze maja byc tez cieple skoro mam i zimne
kierzynka, cedr697, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:A moj to ma nie po kolei w glowie, bo nie lubi, jak ja robie jemu sama nic z tego nie majac, np. przy @. No wariat! Nie da sobie wytlumaczyc, ze ja lubie!
dziwna jestem
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja moze tez bym lubila gdyby nie... slina. dla mnie to chyba najgorsza choc nie wiem czemu ludzka wydzielina, pewnie dlatego ze sie ja polyka. mojej malej kurde zis bez problemu spiki z nosa wycieralam, czy tylek, ale jak sie zaslini czasem to nie moge patrzec nie mowiac zebym miala jej to wytrzec. mam do tego okropny wstret, a wiadomo jak przy lodzikach ta slina sie kurcze papra, przetacza ciagle, mietosi sie ja, oh le na prawde
dziwna jestem
Kajoni lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Zaraz dziwna. Kazdy cos ma. Mnie odrzuca krew. W kazdym wydaniu, nawet wlasna!
nie mam nic do krwi. ale cieszy mnie wiedza ze nie tylko ja mam jakis wstret do czegos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:27
-
nick nieaktualny