WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:byl kiedys taki dzial w gazecie"bravo" trudne pytania czy cos takiego. i chlopak pisal ze robil dziewczynie palcowke i czy przez to moze byc w ciazy
-
biedronka1982 wrote:Hehe! Teraz takie pytania padaja na innych forach. Gdzie to ja ostatnio bylam?... AbcZdrowie czy jakos tak!
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:dla mnie i tak nic nie pobije historii jak dziewczyna sklamala kolesiowi ze nie jest juz dziewica i sie umowili i chciala sobie kiszka/kaszanka przebic blone zeby sie nie kapnal. czytalyscie?
Pamiec chyba juz nie ta!
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Niestety goście przyszli
troche mdłości (cały dzień) i lekkie wzdęcie. Ale nie narzekam a jak u Ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Kochane
dzisiaj mam też ten jeden z gorszych dnisłabiej się czuję...
ale zaraz frytasy wciągnę
a co do bravo to pamiętam jak po kryjomu czytałam te bzdury
głowa mi od tego puchła
"kochane bravo, wczoraj całowałam się z chłopakiem i spóźnia mi się okres, czy mogę być w ciąży? "
buhahahahaKajoni, Jus1985, biedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:cześć Kochane
dzisiaj mam też ten jeden z gorszych dnisłabiej się czuję...
ale zaraz frytasy wciągnę
a co do bravo to pamiętam jak po kryjomu czytałam te bzdury
głowa mi od tego puchła
"kochane bravo, wczoraj całowałam się z chłopakiem i spóźnia mi się okres, czy mogę być w ciąży? "
buhahahaha
dbaj o siebie, jak sie zle czujesz to do lozeczka
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa faktach:
Srodek nocy, szpital. Wpada pielegniarka do gabinetu lekarskiego i budzi urologa. "Panie doktorze, nagly przypadek! " Lekarz biegnie na izbe, a tam pijany 20-latek. L: "Co Panu jest?" P: "Strasznie bola mnie jadra!" L: "Od kiedy? Dzis? Wczoraj? Przedwczoraj?" P: "A nie, bedzie juz ze 2 lata".
Dobry NAGLY przypadek!
MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też ciągle głodna, a słodycze to tylko czasem okazjonalnie. Mnie ciągnie do owoców i ziemniakòw pod każdą postacia
A czy którąś ciężarną ciągnie do alko? Jak gdzieś jest okazja do wypicia to nie ale jak wieczorem siadam do forum to tak jakoś mam ochotę na kieliszeczek winkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 21:02
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Ja też ciągle głodna, a słodycze to tylko czasem okazjonalnie. Mnie ciągnie do owoców i ziemniakòw pod każdą postacia
A czy którąś ciężarną ciągnie do alko? Jak gdzieś jest okazja do wypicia to nie ale jak wieczorem siadam do forum to tak jakoś mam ochotę na kieliszeczek winkaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny