WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no dość dobrze się ogólnie czuję, choć przysypiam
i wcinam wszystko co się jedzeniem zowie
oprócz słodyczy - kompletnie mi odrzuciło
w sumie to nigdy fanką nie byłam
czekam z drżeniem na pierwszą wizytę, ale to dopiero za tydzień.... -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nawet nie wiecie jak bym się winka napiła
alkoholicy tak już chyba mająbiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:jej ja tez mam takiego smaka, nawet dzis mowilam do malza ze winka bym sie napila. na poczatku bylo najgorzej, teraz juz troszke mi przeszlo
bo teraz nam nie wolno tych rzeczy na które właśnie mamy największą ochotępościmy z małżykiem do pierwszej wizyty i powiem Wam - koszmar!!!!!! sexu mi się chce!!!
-
A my z moim gramy w Monpoly
ostania noc razem buuu
MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:myślałam że go weźmiesz za uszy i do PL ściągniesz
zagrajcie o toon ciągle wgrywa
On wraca sam bez mojeg ciągnięcia go za uszy
idę się wykąpać i coś Wa opiszeMalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Japoneczka w jaki monopol co Ty pierdolisz o_O
No nie wierze, jak mój na szkolenie na tydzień jechał to już dwa tyg wcześniej zqczeliśmy się żegnać a w dzieN wyjazdu na dwa razy zdążyliśmy a wyjeżdzał o 7:00
Wskakuj na niego już Cię tu nie maMalutkaEve, biedronka1982, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny