WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:bo teraz nam nie wolno tych rzeczy na które właśnie mamy największą ochotę
pościmy z małżykiem do pierwszej wizyty i powiem Wam - koszmar!!!!!! sexu mi się chce!!!
oj jak boli
A mokro mam że aż się leje litramiMalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Japoneczka w jaki monopol co Ty pierdolisz o_O
No nie wierze, jak mój na szkolenie na tydzień jechał to już dwa tyg wcześniej zqczeliśmy się żegnać a w dzieN wyjazdu na dwa razy zdążyliśmy a wyjeżdzał o 7:00
Wskakuj na niego już Cię tu nie ma
słuchaj Jus, dobrze prawi
Jus, a może to taka nowa gra wstępna? albo wiesz - sex za pieniądze?Jus1985, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:takiej decyzji się boje najbardziej
ale mam nadzieję że ginek powie że można, bo padnę!!
Kierzka znam takie na nogi i tyłek będę się stosować, ale póki co brak siłMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:dziewczynki współczuję Wam z tym brakiem seksu
ale trzeba sie poświęcić
mój tam nie narzekawymyślam różne rzeczy
ale sama przy tym cierpię okrutnie
liczę że to tylko przez jakąś chwilę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 21:46
-
MalutkaEve wrote:takiej decyzji się boje najbardziej
ale mam nadzieję że ginek powie że można, bo padnę!!
U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było okMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:mój tam nie narzeka
wymyślam różne rzeczy
ale sama przy tym cierpię okrutnie
liczę że to tylko przez jakąś chwilę...ale zawsze cie moze trochę pomiziać
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
my chyba też tak zrobimy a potem jak to mówi mój teść, można się kochac do 9 mca dopóki nie będzie gryzłohahahahaha
kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny