WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja seksiku nie mogęMalutkaEve wrote:bo teraz nam nie wolno tych rzeczy na które właśnie mamy największą ochotę
pościmy z małżykiem do pierwszej wizyty i powiem Wam - koszmar!!!!!! sexu mi się chce!!!
oj jak boli
A mokro mam że aż się leje litrami
nick nieaktualny, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Japoneczka w jaki monopol co Ty pierdolisz o_O
No nie wierze, jak mój na szkolenie na tydzień jechał to już dwa tyg wcześniej zqczeliśmy się żegnać a w dzieN wyjazdu na dwa razy zdążyliśmy a wyjeżdzał o 7:00
Wskakuj na niego już Cię tu nie ma
słuchaj Jus, dobrze prawi
Jus, a może to taka nowa gra wstępna? albo wiesz - sex za pieniądze?
Jus1985, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe mojego A siostra wiecznie śpi, a jest w piątym miesiącu.. żadnych innych objawówMalutkaEve wrote:takiej decyzji się boje najbardziej
ale mam nadzieję że ginek powie że można, bo padnę!!
Kierzka znam takie na nogi i tyłek będę się stosować, ale póki co brak sił
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:dziewczynki współczuję Wam z tym brakiem seksu
ale trzeba sie poświęcić 
mój tam nie narzeka
wymyślam różne rzeczy
ale sama przy tym cierpię okrutnie 
liczę że to tylko przez jakąś chwilę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 21:46
-
MalutkaEve wrote:takiej decyzji się boje najbardziej
ale mam nadzieję że ginek powie że można, bo padnę!!
U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
-
bo facet w tej sytuacji ma zdecydowanie najlepiej niestetyMalutkaEve wrote:mój tam nie narzeka
wymyślam różne rzeczy
ale sama przy tym cierpię okrutnie 
liczę że to tylko przez jakąś chwilę...
ale zawsze cie moze trochę pomiziać
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
my chyba też tak zrobimy a potem jak to mówi mój teść, można się kochac do 9 mca dopóki nie będzie gryzło
hahahahaha
kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
podobno przy wczesnej ciąży po seksie mogą pojawiać sie skrzepy...Jus1985 wrote:U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny