WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Maka trzeba wierzyć, wiem co czujesz jak się nie udaje. Najgorsze było robienie kolejnego negatywnego testu. Ale w końcu coś ruszyło. Wierzę że Tobie też się uda
Kajoni nie wszyscy nie mogą, ale widać Ty możesz. Jak nie masz żadnych dolegliwości po to znaczy że możesz. Nie denerwuj się ale zawsze możesz spytać lekarza dla uspokojenia
Właśnie napisała mi koleżanka, że: "Tak jak przypuszczałam jestem w ciąży, Patryś już bardzo się cieszy".. Dobrze, że jestem w pracy... przynajmniej jeszcze jakoś się trzymam...choć mało brakuje. -
Maka wrote:Właśnie napisała mi koleżanka, że: "Tak jak przypuszczałam jestem w ciąży, Patryś już bardzo się cieszy".. Dobrze, że jestem w pracy... przynajmniej jeszcze jakoś się trzymam...choć mało brakuje.
-
Maka wrote:No ja już nie daje rady.. Kończę się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bedzie odbrze
zobaczyie
Maka głowa do góry ..i tak jak mowi biedronka bzykac sie i czepac przyjemnosc
ps. jakie mrowienie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 11:10
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:Maka, Słońce, wytrwaj jeszcze troszkę! Może nie staraj się tak mocno, postaw wszystko na jedną kartę. Znam przypadki, kiedy właśnie to pomogło. Masz dopiero te 24 lata (przynajmniej tyle wyczytałam w pamiętniku), u mnie w rodzinie ma 33 i dalej nic, poronienie i ciągły brak potomstwa. Ty masz jeszcze tyle czasu!! Kochana, jesteśmy z Tobą! :*
Skarbie.. wiek nie ma znaczenia. Koleżanka ma 22 i drugie w drodze.... Wiem, że jesteście i tylko dlatego jeszcze normalnie funkcjonuje. -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Ja czytam w Twoich myslach! Jam czarownica, strzez sie!
Pare stron temu Japoneczka znalazla przeciez moje zdjecie z balu maturalnego!
Boże nie wiem o czym piszesz. Może już nie pij więcej. Wieczorem dokończysz. A ja razem z Tobą.biedronka1982 lubi tę wiadomość