WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok ok odpisuje:)
Jakoś oboje z rańca nie mieliśmy ochoty a potem ja jakaś zmęczona byłam
Jak pokłóciłam się z moim o to, ze poszedł do pracy w Sylwka, usiedliśmy na spokojnie i zaczął mi tłumaczyć dlaczego poszedł do pracy, że kżdy taki dzień w pracy przybliża go do powrotu do mnie i powstrzymuje go przed powrotem tutaj.
Rozmawialiśmy o zakładaniu rodziny tutaj, on przedstawił swój punkt widzenia, że pracuje tu całmi dniami, praktycznie bez wolnego, że zarabia ale nie ma kiedy wydawać, że on nie chce być niedzielnym ojcem, nie widzieć jak jego dziecko stawia pierwsze kroki, zaczyna mówić itp. ( tutj zaczęłam szlochać jak głupia).
Także zostało nam jeszcze kilkanaście dni bez siebie.. i mam go w PL już tylko dla mniekierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ok ok odpisuje:)
Jakoś oboje z rańca nie mieliśmy ochoty a potem ja jakaś zmęczona byłam
Jak pokłóciłam się z moim o to, ze poszedł do pracy w Sylwka, usiedliśmy na spokojnie i zaczął mi tłumaczyć dlaczego poszedł do pracy, że kżdy taki dzień w pracy przybliża go do powrotu do mnie i powstrzymuje go przed powrotem tutaj.
Rozmawialiśmy o zakładaniu rodziny tutaj, on przedstawił swój punkt widzenia, że pracuje tu całmi dniami, praktycznie bez wolnego, że zarabia ale nie ma kiedy wydawać, że on nie chce być niedzielnym ojcem, nie widzieć jak jego dziecko stawia pierwsze kroki, zaczyna mówić itp. ( tutj zaczęłam szlochać jak głupia).
Także zostało nam jeszcze kilkanaście dni bez siebie.. i mam go w PL już tylko dla mnieJus1985 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy dziś mam aż taka ochotę..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Jus1985 wrote:Nie ma jak pointa Dronki26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Dzien dobry dziewcyny
Kawa po sniadanku
ostatnio troche Was zaniedbuje ale praca mnie ostatnio pochłania na maksa ..trzeba zamknac rok.. wiec sporo roboty
-
Jus1985 wrote:Akurat wszystkie Cię tu rozumieją i są tu dowody że może się udać. Nam się udało jak odpuściłam. Wiedziałam że nie ma szans i dałam spokòj. Spróbowałam ziół o. Sroki a Ty pròbowałaś jakiś wspomagaczy?
Tak Skarbie próbowaliśmy. U nas problem jest poważniejszy. Zajrzyj do mojego pamiętnika- od sierpnia zaczęło wszystko się wyjaśniać. I to z tym mi chyba najtrudniej... -
Jus1985 wrote:U nas lekarz powiedział że niby można ale w poprzedniej ciąży po sex'ie zaczęły się plamienia i do pierwszego trymestru się wstrzymamy oby wszystko tylko było ok
hej dziewczyny, poczytałam wczorajsze wypowiedzi i zdębiałam. Bo mnie nikt sexu nie zabronił. Byłam już na dwóch wizytach i moja ginka nic nie mówiła, że nie można. Koleżanka jedynie mi mówiła, że nie można, ale ona ma od początku ciążę zagrożoną. To ja nie rozumiem, można czy nie? -
Maka trzeba wierzyć, wiem co czujesz jak się nie udaje. Najgorsze było robienie kolejnego negatywnego testu. Ale w końcu coś ruszyło. Wierzę że Tobie też się uda
Kajoni nie wszyscy nie mogą, ale widać Ty możesz. Jak nie masz żadnych dolegliwości po to znaczy że możesz. Nie denerwuj się ale zawsze możesz spytać lekarza dla uspokojenia