X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2 h pracy... przed oczami cały czas widzę tego sms'a. Mąż daleko.. i pewnie też mu będzie ciężko, że im się udało po raz kolejny a nam nie... Jeszcze dzisiaj wizyta u teściów. Ja pierdole..

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ten tekst na końcu sms'a : "Teraz Wy się pośpieszcie to będziemy mieć dzieci w podobnym wieku"...

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Jeszcze 2 h pracy... przed oczami cały czas widzę tego sms'a. Mąż daleko.. i pewnie też mu będzie ciężko, że im się udało po raz kolejny a nam nie... Jeszcze dzisiaj wizyta u teściów. Ja pierdole..
    I z tej calej wypowiedzi popieram ostatnie slowa: pierdol Maka, ile wlezie! ;-)

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja próbuje się zabrać za opracowanie sobie pytań na egzamin, zupka nastawiona, pranie zrobione a leń jak siedział we mnie tak siedzi.
    Maka kochana, wspieram Cię :*

biedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    ja odstawiłam na początku września a zaczęłam "starania" dopiero w połowie listopada, to wcale nie było tak od razu. Ja się naczytałam o tych tabletkach, bo ja chciałam zacząć wcześniej, ale pech chciał że dostałam zapalenie jajnika i dwa tyg. na antybiotyku i zero seksu. Te piguły nowej generacji nie zostawiają śladu w organizmie, kończą się wraz z zakończeniem @ z odstawienia. Z tego co się naczytałam, a czytałam sporo, choć nigdy nie wiadomo co jest prawdą, to zaleca się przerwę, ze względu na możliwość ciąż mnogich.
    Mnogiej to ja sie nie boje (w odroznieniu od lubego). Czytalam (matko, jakie my oczytane wszystkie na tym forum! :-P ), ze wraz z wiekiem obojga rodzicow rosnie prawdopodobienstwo blizniakow nawet, jesli nie ma ich w rodzinie. Magicza granica jest wlasnie 30. Im wiecej lat po 30 maja oboje partnerzy, tym wieksze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej.

I tak sobie mysle, moze i prawda. Jak stara jestem, tak zawsze owu czulam na jednym jajniku, lewym z reguly. A tu od paru dni na zmiane lewy i prawy szaleje. Oj, ale by bylo! :-)

Kajoni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    ja próbuje się zabrać za opracowanie sobie pytań na egzamin, zupka nastawiona, pranie zrobione a leń jak siedział we mnie tak siedzi.
    Maka kochana, wspieram Cię :*
    Qwa, pranie!!!!!!!!!!!!!

Kajoni lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    I ten tekst na końcu sms'a : "Teraz Wy się pośpieszcie to będziemy mieć dzieci w podobnym wieku"...
    to jest ogromnie wkurzające... mam dwie ciąże w rodzinie i wiecznie mi tak gadają

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    dlatego ja nie lubię takich ludzi, którzy uważają że jak im się coś udało - praca, dzieci, szkoła - to nie zastanowią się nad tym, że może nie wszyscy mają takie zajebiste szczęście jak oni.
    Ja jak miałam niecałe 4 lata to zmarła mi mama i mnie i brata wychowywała Babcia. Oprócz pełnej prawdziwej rodziny to chyba najlepsze co mogło mi się trafić. Nienawidziłam przedstawień na dzień matki, w których kuźwa co rok brałam udział, bo najlepiej śpiewałam i zawsze się na czas nauczyłam wierszyków. A inne dzieci mi dokuczały, że przychodzi Babcia a nie Mama. Tak to już jest :] niestety

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Qwa, pranie!!!!!!!!!!!!!
    nie ma za co :D

biedronka1982 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    dlatego ja nie lubię takich ludzi, którzy uważają że jak im się coś udało - praca, dzieci, szkoła - to nie zastanowią się nad tym, że może nie wszyscy mają takie zajebiste szczęście jak oni.
    Ja jak miałam niecałe 4 lata to zmarła mi mama i mnie i brata wychowywała Babcia. Oprócz pełnej prawdziwej rodziny to chyba najlepsze co mogło mi się trafić. Nienawidziłam przedstawień na dzień matki, w których kuźwa co rok brałam udział, bo najlepiej śpiewałam i zawsze się na czas nauczyłam wierszyków. A inne dzieci mi dokuczały, że przychodzi Babcia a nie Mama. Tak to już jest :] niestety
    Smutne, ale nie bylabym soba, jakbym tego wesolo nie skomentowala. Otoz, moje dziecie tez bedzie wysmiewane w przedszkolu, ze dziadek zaprowadza, a babcia odbiera. Jak spojrzelismy na siebie w lustrze razem, to takie zmarchy i siwizna, ze szok! :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 12:02

Kajoni lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Mnogiej to ja sie nie boje (w odroznieniu od lubego). Czytalam (matko, jakie my oczytane wszystkie na tym forum! :-P ), ze wraz z wiekiem obojga rodzicow rosnie prawdopodobienstwo blizniakow nawet, jesli nie ma ich w rodzinie. Magicza granica jest wlasnie 30. Im wiecej lat po 30 maja oboje partnerzy, tym wieksze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej.

I tak sobie mysle, moze i prawda. Jak stara jestem, tak zawsze owu czulam na jednym jajniku, lewym z reguly. A tu od paru dni na zmiane lewy i prawy szaleje. Oj, ale by bylo! :-)
    a mój by chciał. cwaniak, bo pójdzie do pracy i ja będę siedzieć z dzieciakami. Ale póki co łomota tylko jedno <3, chyba że drugie się gdzieś przyczaiło :D

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Smutne, ale nie bylabym soba, jakbym tego wesolo nie skomentowala. Otoz, moje dziecie tez bedzie wysmiewane w przedszkolu, ze dziadek zaprowadza, a babcia odbiera. Jak spojrzelismy na siebie w lustrze razem, to takie zmarchy i siwizna, ze szok! :O
    wiesz co, uśmiałam się heh

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    wiesz co, uśmiałam się heh
    U're welcome. To za to pranie! ;-)

Kajoni lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej, nie mogę się zebrać do pisania, zachciało mi się, a raczej mojemu P. żebym jeszcze chodziła do szkoły po magisterce, żeby rencina wpadała co miesiąc :]

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    jej, nie mogę się zebrać do pisania, zachciało mi się, a raczej mojemu P. żebym jeszcze chodziła do szkoły po magisterce, żeby rencina wpadała co miesiąc :]
    A jaka to szkola?

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    A jaka to szkola?
    tadammm! technik archiwista w jakieś policealnej szkole zawodowej czy jakoś tak :D

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    tadammm! technik archiwista w jakieś policealnej szkole zawodowej czy jakoś tak :D
    No tak, logicze, przeciez to takie pokrewne z pedagogika! :-P

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    No tak, logicze, przeciez to takie pokrewne z pedagogika! :-P
    czemu logiczne? o co kaman? :P

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    czemu logiczne? o co kaman? :P
    Bo Ty jestes po jakiejs pedagogice, albo?

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Bo Ty jestes po jakiejs pedagogice, albo?
    nie:P
    pierwsze dwa lata "studiów" to u mnie - studium opiekunki dziecięcej
    "trzeci rok studiów" - uzupełniający licencjat, żeby wcześniejsze dwa lata się nie zmarnowały i nie musiałam zaczynać studiów od nowa - licencjat z promocji zdrowia w szkole teologiczno-humanistycznej
    "ostatnie dwa lata studiów" - uzupełniająca magisterka, 2 lata - informacja naukowa i bibliotekoznawstwo
    a teraz technik archiwista, to z bibliotekami podobne :P

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 956 957 958 959 960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ