WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:nie:P
pierwsze dwa lata "studiów" to u mnie - studium opiekunki dziecięcej
"trzeci rok studiów" - uzupełniający licencjat, żeby wcześniejsze dwa lata się nie zmarnowały i nie musiałam zaczynać studiów od nowa - licencjat z promocji zdrowia w szkole teologiczno-humanistycznej
"ostatnie dwa lata studiów" - uzupełniająca magisterka, 2 lata - informacja naukowa i bibliotekoznawstwo
a teraz technik archiwista, to z bibliotekami podobneMoze fakt, ze sie dziewczynka opiekujesz spowodowal u mnie dojscie do wniosku, ze po pedagogice.
-
biedronka1982 wrote:Acha. Rozumiem z tego tylko "Bahnhof"!
Moze fakt, ze sie dziewczynka opiekujesz spowodowal u mnie dojscie do wniosku, ze po pedagogice.
w sumie nie żałuję. teraz mam 3 zawody poświadczone dyplomem zawodowym więc mogę się przekwalifikowywać
a opiekuję się dzieckiem z tego względu, że jako sierota, byłam u babci jakby w rodzinie zastępczej i z tego tytułu dostawałam kasę i nie opłacało mi się mieć umowy o pracę.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Musiałam szybko ruszyć dupę i czmychnąć do bankomatu... Tylko wsiadłam do samochodu od razu moje oczy chciały się rozkleić... nie pozwoliłam im na to... Wiecie co? W dupie mam to wszystko.. Przytulę mojego ukochanego najmocniej jak tylko potrafię i powiem mu że go bardzo kocham.. Bo tak jest w sumie.
kierzynka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Musiałam szybko ruszyć dupę i czmychnąć do bankomatu... Tylko wsiadłam do samochodu od razu moje oczy chciały się rozkleić... nie pozwoliłam im na to... Wiecie co? W dupie mam to wszystko.. Przytulę mojego ukochanego najmocniej jak tylko potrafię i powiem mu że go bardzo kocham.. Bo tak jest w sumie.
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Musiałam szybko ruszyć dupę i czmychnąć do bankomatu... Tylko wsiadłam do samochodu od razu moje oczy chciały się rozkleić... nie pozwoliłam im na to... Wiecie co? W dupie mam to wszystko.. Przytulę mojego ukochanego najmocniej jak tylko potrafię i powiem mu że go bardzo kocham.. Bo tak jest w sumie.
-
Dziewczyny nie wiem czy jesteście wierzące czy nie... ja jestem i codziennie odmawiam nowennę pompejańską i w krótkim opisie jest : "Może się zdarzyć na początku odmawiania Nowenny, że "wszystko sprzysięgnie się przeciwko Tobie" - potwierdza to piętrzenie się trudności mnóstwo osób (łącznie ze mną).
Ale nie zrażaj się. To wszystko co złe po jakimś czasie minie i zaczniesz zbierać niesamowite owoce, będziesz wiedzieć, czuć i widzieć, że jesteś wysłuchany." Ja co prawda jestem przy końcu ale mam nadzieję, że coś w tym jest... -
Hej moje dziewczynki
Ja już w PLtak mi się tęskni za tym moim przygłupkiem
kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Miesiac chyba wytrzymasz?
Kilkanaście dninie miesiąc
do połowy stycznia wraca
MalutkaEve lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Bo zaś bez niego jestem
ale spoko przez długi weekend mam zamiar posprzątać i zrobić miejsce w szafach dla mojego. A w przyszły weekend prawdopodobnie chrzciny są mojej drugiej chrześnicy
biedronka1982 lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
Kierzynka a masz książkę Chodakowskiej ?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny