WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni, kierzynka, cedr697, Jus1985 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:
a czemu najgorszy miesiac? -
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja od brata kiedys dostalam dobre winko, jak an wytrawne czerwone za ktorym nie przepadam. wszyscy sie zachwycali
P.S. Siedze na rozciagliwym sluzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:35
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:No ja za wytrawnym to nie bardzo. Tak dlugo zwiedzalismy sklep, az znalezlismy czerwone slodkie. No i winogronowe, bo czerwone slodkie sa zazwyczaj owocowe, a nie o to chodzi we wspomaganiu endometrium. Wino ma nie tylko poniewierac, ma tez wzmacniac endo dzieki procesom zachodzacym podczas fermentacji winogron (flawaidy czy tam cos).
P.S. Siedze na rozciagliwym sluzie!
ostatnio tez posmakolwalam w winie z dzikiej rozy, ale coz teraz przymusowy urlop. ale sie tam narobi winka jak juz bede mogla pic bo w tym roku mielismy duzo winogronbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja jednak najbardziej preferuje biale z winogron z piwnicy. wlasne winogrona, wlasny wyrob
ostatnio tez posmakolwalam w winie z dzikiej rozy, ale coz teraz przymusowy urlop. ale sie tam narobi winka jak juz bede mogla pic bo w tym roku mielismy duzo winogronWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:39
-
7 msc jest najgorszy bo rozwijaja sie płuca , przy ewentulanym przedwczesnym porodzie nie moze byc ciekawie...rozwijajasie pecherzyki płucne.. gdy jest zagrozenie takiego porodu podaja kobiecie a raczej maluchowi sterydy by sie wykształciły.. takze w tym msc trzeba uważaćaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:7 msc jest najgorszy bo rozwijaja sie płuca , przy ewentulanym przedwczesnym porodzie nie moze byc ciekawie...rozwijajasie pecherzyki płucne.. gdy jest zagrozenie takiego porodu podaja kobiecie a raczej maluchowi sterydy by sie wykształciły.. takze w tym msc trzeba uważać
-
MariaAntonina wrote:7 msc jest najgorszy bo rozwijaja sie płuca , przy ewentulanym przedwczesnym porodzie nie moze byc ciekawie...rozwijajasie pecherzyki płucne.. gdy jest zagrozenie takiego porodu podaja kobiecie a raczej maluchowi sterydy by sie wykształciły.. takze w tym msc trzeba uważać
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:cwany najpierw mów że chce poklikać o staraniach z innymio facetami a potem samochody ogląda ehh czasami mam wrażenie że dziecko to będę mósiałą sama se zrobić tylko jak co ja ślimak jestem??
jak ja sie ciesze ze m mamy rozdzielnosc komputerowa! i teraz jeszcze dostalam tablet wiec juz w ogole wymiatam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 20:01
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny