WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:podziwiam, podziwiam, co za wstrzemiezliwosc
pojdziesz do nieba bez kolejki za wytrwalosc
Gdyby nie to dziecie moje uparte, bzykalabym sie juz z moim az by wiory lecialy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:46
-
biedronka1982 wrote:E tam, mi tam obojetnie gdzie pojde. Ja to wszystko w imie rozmnozenia bialej rasy robie!
Gdyby nie to dziecie moje uparte, bzykalabym sie juz z moim az by wiory lecialy!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Nasza nowa kolezanka cos zamilkla. A czy wie, co to ten caly FOCH?
u mnie w pracy FOCH ma jedno znaczenie ... a, że pracuję w 95 % z facetami to wiadomo
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:to powinna byc "Biedronka winem zalana i reszta" hahahaha
Publikuje nowa teorie:
Reguralne spozywanie czerwonego wina zwieksza wydzielanie plodnego sluzu rozciagliwego!kierzynka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Biedronka1982 jakim cudem tyś jeszcze nie dzieciata!? Po ostatnim miesiącu byłam pewna, żeś dawno zafasolkowana
A na humor się przyda, oj przyda. Grypa mnie do łóżka po szalonym sylwestrze wpędziła, a od tego leżenia mi się w głowie roi.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:Biedronka1982 jakim cudem tyś jeszcze nie dzieciata!? Po ostatnim miesiącu byłam pewna, żeś dawno zafasolkowana
A na humor się przyda, oj przyda. Grypa mnie do łóżka po szalonym sylwestrze wpędziła, a od tego leżenia mi się w głowie roi.Oficjalnie za wzrost endometrium!
Unlike lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny