WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hehe no własnie matka watku - co dzieci zaniedbujesz i wirusow nie slesz
Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
No zobaczymy testuję razem z naszą Izą
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto i ja się napije chyba..[/QUOTE]
Witam nowa kolezanke! Nic sie nie martw kochana, my z reguly mile i kulturalne jestemy, zupelnie nie rozumiem, czemu zadna sie z Toba nie przywitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:13
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Eweloka84, zanim nadrobisz te prawie 1000 stron, napisz cos o sobie: imie, wiek, numer buta i takie tam. No i czuj sie jak u siebie w domu!
biedronka1982, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:OOOOOOOOOOOO Wypraszam sobie! Ja tu dzielnie pije za co i kogo sie da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 19:20
Eweloka84, biedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Eweloka84, zanim nadrobisz te prawie 1000 stron, napisz cos o sobie: imie, wiek, numer buta i takie tam. No i czuj sie jak u siebie w domu!
a poza tym to mój 3 cykl z ovusrowu :)no ale nie o smutnych rzeczach będe pisać..
noo za nim nadrobię to potrwa ale kukałam tu do Was czasamibiedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Ewelina, l.29, nr buta 38-39
a poza tym to mój 3 cykl z ovusrowu :)no ale nie o smutnych rzeczach będe pisać..
noo za nim nadrobię to potrwa ale kukałam tu do Was czasamiEweloka84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:hej:) tu tematy sie powtarzaja: seks, alkohol, siku -choc ostatnio mnie sie sika na forum a i ostatnie bardzo modne to FOCH ale to Biedrona fa(o)chowiec w tej dziedzinie
): wlasnie bylam siku! 1001 raz dzisiaj!
I przy okazji, bo mi wujek Google powiedziec nie chce:
Czy czerwone wino ma wplyw na sluz szyjkowy? Bo ja taki wplyw obserwuje u siebie!Kajoni lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Zas mnie do odpowiedzi wywoluja. No wiec tak (mega inteligentny poczatek, heh
): wlasnie bylam siku! 1001 raz dzisiaj!
I przy okazji, bo mi wujek Google powiedziec nie chce:
Czy czerwone wino ma wplyw na sluz szyjkowy? Bo ja taki wplyw obserwuje u siebie!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja nie wiem, obreswowalam swoj sluz raptem 2 tygodnie, a i chyba pilam za malo, bo ja w sumie biale wino lolilam
Eweloka84, Kajoni, kierzynka lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:U mnie nigdy nie bylo z tym problemow, ale w tym cyklu to juz sama siebie przechodze. Chlastam rozciagliwym jak z jakiegos kranika czy cos!
biedronka1982 lubi tę wiadomość