WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Za 1,5 tygodnia tam miałam napisać
Przytulam mocno! I wierze, ze moze jeszcze cos z tego bedzie. Moze sie maluch jednak namysli i zostanie w macicy na 9 miesiecy. Kciukam! &&&&&&&&&&&&
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Dziewczyny moje Kochane :*
jestem, żyje, ale ledwo. Ostatnich pare dni spędziłam na wycieczkach od jednego lekarza do drugiego, a to takie badania krwi, a to moczu, a to macanie, a to usg...
Tylko przez moment przestałam oddychać, kiedy mi powiedzieli ze może to być ciąża pozamaciczna(prawe jajko). Jeden lekarz chciał mnie od razu na stół...
Uratował mnie mój gin. Po wnikliwym usg powiedział, ze niestety ale wygląda to na poronienie... Ale od wszelkiego wypadku kazał czekać. Za 1,5 mam wizytę u niego. No chyba ze jakiś strasznych boleści dziwnych dostane, to tel do niego.
No i dalej plamie, temp nadal wysoka, beta skacze- czyli jak przy pozamacicznej- raz wyżej raz niżej. Zglupiec można.
Czekam teraz na najgorsze, czyli krwawienie. Właściwie na dzień dzisiejszy to mi wszystko jedno... Tyle juz łez wylalam, ze chyba mi zabrakło...
Wiem jedno, ze kiedy juz się skończy ta straszna historia, odpuszczam. Może za jakiś czas, kiedyś, powalcze jeszcze o faslolke. Ale zrobiłam bilans ostatniego roku i co? Calutki rok prób i rozczarowań. Dwa razy się udało, tylko szkoda ze z marnym skutkiem.
Kochana wspieram mocno :****
dobrze, że masz już swoje Robaczki przy sobie, pewnie to marne pocieszenie, ale gorzej by było gdybyś Ich nie miała...
straszne to co piszeszchyba bym umarła z nerwów
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malutka :*
Ja mam zamiar w weekend zrobić miejsce na rzeczy tżta w szafachMalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Oboje mamy swoje mieszkania
ja pomieszkiwałam trochę u niego
ale za blisko jaskini lwa było( czyt. teściowa) a poza tym ja mam większe mieszkanie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Oboje mamy swoje mieszkania
ja pomieszkiwałam trochę u niego
ale za blisko jaskini lwa było( czyt. teściowa) a poza tym ja mam większe mieszkanie
no to Kochana fajnie że nowy etap przed Wami
kciukam, żeby docieranie przebiegało mega łagodnie -
MalutkaEve wrote:no to Kochana fajnie że nowy etap przed Wami
kciukam, żeby docieranie przebiegało mega łagodnie
My się już dotarliśmytylko potomka musimy spłodzić
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:my się ciągle docieramy
i nawet czasem jest fajowe
a potomka może już dokonaliście?to i dzidziola nie będzie
Uważam, że nic nie spłodziliśmy. Jutro ostatni dzień dupka i czekamy na @ albo jego brakWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 18:53
💊 Euthyrox N 25