WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no twój post znikł!
-
nick nieaktualny
-
to co ty pijesz dziewczyno????
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Wiem .. że kłótnia nie jest dobrym rozwiązanie, ale miałam dołka- sama siedze przez cały dzień, Małż przyjezdza pogadamy może 30 min i idzie na kompa- po prostu ja tez potrzebowałam sobie z nim pogadać.
Ale teraz już jest dobrze - dzwonił dowiedzieć sie jak było u gina - i sam powiedział że wie że zostawił mnie ostatnio samą z głupim myśleniem - obiecał że jak wróci to siądziemy porozmawiamy na spokojnie - ja obiecałam że zrobie jego ulubione kluseczki ze szpinakeim i sosem śemitankowo-grzybowym
Wiem że on się bardzo stresuje mamnadzieje że już bedzie dobrze
A co do monitoringu
Lekarz aż mlaskał że endo się ślicznie odbudowało przez te 2 miechy
w 11 dc - 10mm , lewy jajniorek dominujący pcherzyk 11,6 na prawym sa mniejsze bo po 7-8 mm.
Powiedział że owulka powinna byc 26-28 pazdziernika
nawet pytal się czy nie chcemy inseminacji ale powiedziałam że chcemy po leczeniu spróbować jak do nowego roku nic nie zdziałamy to wtedy
Zrobił mi biocenoze cytologie - powiedział że wszystko pieknie na cyt bedziemy czekać ale powiedział że spokojnie bo nic niepokojacego nie ma
Wiec chyba winko dało rade
od 31 azdziernika mam brac luteine wiec znowu tempka bedzie zafałszowana pewnie
Także dziś jeszcze się też za to napije -
No, Ania to pięknie
Z mężem wszystko ok, u gina super wiadomości- żyć nie umierać. Teraz tylko do musicie się zabrać i już niedługo będzie piękny zielony kolorek na Twoim wykresie.nezumi, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dziś powiedziałam sobie że się nie nastawiam na po prostu biedzie co ma byc ..
Jedzonko zrobione .. posprzatane
wyszło super .. mniam . ale czekam na małża pewnie bedzie po 19mała_mi lubi tę wiadomość
-
coś się wiesza chyba
dziewczyny tak się zastanawiam dlaczego w opcjach tam gdzie sa leki widnieje Grapefruit - czy on na coś wpływa ??
Bo ja od ostatnich kilku dni mam faze na niego i nie wiem czy to na cos wplywa -
grejfrut obniża poziom cukru we krwi. to na pewno. a czy coś jeszcze.. hm? nie wiem.
-
hmm.. czyli nawet dobrze ze akurat mam taka zachciankę
Widać po prostu mam takie zapotrzebowanie -
no dobrze ale za dużo grejpfruta może być szkodliwe, zresztą jak wszystko - z rozwagą
-
Ja właśnie zrobiłam niedawno test owu - i dziwny wyszedł - bardzo bardzo wyrazna druga kreska - ciut jaśniejsza od kontrolnej - tak mi się wydaje - więc troche to dziwne - bo ginek powiedział że do owulki dojdzie mięcy 15-17 dc a dziś jest 11 a pecherzyk ma 11,6 mm ..więc chyba jeszcze nie bedzie owulki ..
I zowu to samo na aptecznych wyszla sliczna druga kreska - jasniejsza ale wyszła - a na tych z allegro - nic ..amela, Anutka lubią tę wiadomość
-
heloł
melduje się narazie jeszcze bez winka, ale dopiero weszłam do domu i musze coś zjeść, ale pierwsze co to odpalam kompa oczywiście
Aniu ciesze się że u gina wszystko okAnutka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja też sie ciesze - bo troche się bałam że po tych antybiotykach i lekach może coś wyjsc w biocenozie ..
Anutka lubi tę wiadomość