WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie? uśmiecham się sama do siebie
w zeszłym miesiącu odnotowywałam wszystkie moje "ciążowe" objawy i 27 dc miałam ponad 80% szans, że jestem w ciąży
teraz zapisałam tylko ból miesiączkowy i i szans mam..... 18 %
jakie to subiektywne... a my się przez to nakręcamy jak cholera
dobrze, że nie mierze tej tempki
i w przyszłym cyklu też odpuszczam mierzenie - już postanowionebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka!!!!! A mnie opierniczałaś w zeszłym cyklu jak mówiłam że nie będę mierzyć. I co???
Aaa to jeszcze dopiszę że czasem tak sobie myślę.. a jak to będzie Ten cykl, to chciałabym mieć go na pamiątkę, z tymi mierzeniami francowatymiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 09:45
MalutkaEve, Ciapulinka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElinn wrote:Malutka!!!!! A mnie opierniczałaś w zeszłym cyklu jak mówiłam że nie będę mierzyć. I co???
Aaa to jeszcze dopiszę że czasem tak sobie myślę.. a jak to będzie Ten cykl, to chciałabym mieć go na pamiątkę, z tymi mierzeniami francowatymi
wieeeem ale dwa dni nie mogłam mierzyć i wstałam taka wypoczęta i dzisiaj zwyczajnie odpuściłam ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:tak, nie będę mierzyć tempki i jest mi z tym bardzo dobrze
No dobra, odpuść jak tak dobrze ci jest..ale zobaczysz że wrócisz to tego hehehe Wiem z autopsji. No chyba że już nie będzie potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 10:00
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ale one nie są podobno wiarygodne no chyba, że świetnie pokrywają Ci się z tempką i śluzem
zresztą któ bym się tym głowił jestem zdania że trzeba się brać do roboty a nie gdybać keidy toMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:wiarygodne czy nie moje temperatura jest jaka jest więc test miał mi tylko pomóc w okresleniu keidy ta owu nastąpi. no a wczorajszy ból jajników, sluz i szyjka która w końcu wymacałam (dumna) świadczyły o tym ze faktycznie ta owu może być albo się zbliża wielkimi krokami
zresztą któ bym się tym głowił jestem zdania że trzeba się brać do roboty a nie gdybać keidy to
co racja to racja
kurdę, że nie mam w pracy żadnego likieriku -
ja tez w pracy. piję kawe. to na razie musi wystarczyć. na wieczór jeszcze pół winka zostało od wczoraj mam nadzieje że dzis jest ostani dzień kiedy moge się napić :p
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja sie melduje wlasnie od godz czekam na lekarza nogi wchodza mi w tylek dzieku malutka zapewne tak bedzie ale jakos mialam zamule
-
koniecznie daj znać jak tam po monitoringu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja mam jeszcze białe winko w lodówce, więc dzisiaj zapodam
-
Hejo
Robię obiad i kukam co tu u Was.
Potrzebuję chętnych do porządków na działce. Słoneczko świeci, cudnie jest, a ja jak patrzę ile tego do ogarnięcia to mi się odniechciewa. Leń jakiś wstąpił we mnie.... -
mała_mi co na obiad dziś serwujesz? ja dziś siedze do późna w pracy więc sorry ale ci nie pomogę :p
zjadłabym pierś z kurczaka w sosie śmietanowym....