WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz bardzo mądrego małżonka, podchodzi bardzo odpowiedzialnie do sprawy. Ja póki co poczekam jeszcze troche jak nic z tego nie wyjdzie to małżonka też przebadam, już nawet o tym rozmawialiśmy i nie ma nic przeciwko, bo to w końcu chodzi o nasze malutkie szczęścia
MalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Masz bardzo mądrego małżonka, podchodzi bardzo odpowiedzialnie do sprawy. Ja póki co poczekam jeszcze troche jak nic z tego nie wyjdzie to małżonka też przebadam, już nawet o tym rozmawialiśmy i nie ma nic przeciwko, bo to w końcu chodzi o nasze malutkie szczęścia
no właśnie! same tego nie ogarniemy, muszą nam dopomóc -
nick nieaktualnyEve wrote:Strach zawsze jest, ale jak się wie z czym walczyć, to łatwiej wygrać.
dokładnie tak samo do tego podchodzę
dobra Kochane, ja dzisiaj tak na krótko i już zmykam, bo jutro mam mega ciężki dzień at work
buziakuję i do napisania jutro :*
spokojnej nocki
niech Wam się przyśnią fasoleczkiamela, Eve lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:dokładnie tak samo do tego podchodzę
dobra Kochane, ja dzisiaj tak na krótko i już zmykam, bo jutro mam mega ciężki dzień at work
buziakuję i do napisania jutro :*
spokojnej nocki
niech Wam się przyśnią fasoleczki
Buziaki, słodkich snów ;*
a ja dopiero wróciłam a tu nie ma nikogo26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
laseczki sorki że Was zaniedbuję ale od czwartku bedę z Wami :*
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
No i sie wczoraj pożarłam z moim tak dobitnie... z serduszek nici - dzis ide do gina na montoring - zobaczymy czy jeszcze sa szanse- bo tempka spadła i obawiam sie ze juz pozamiatane - dzis mój sie obudził po wczorajszej kłótni i zaczał byc mily i przepraszac ... nawet z rana nie siadł do kompa tylko wzial się przed praca za sprzatanie, może oprzytomnieje.
dzisiaj po normalnej rozmowie powiedział ze mnie kocha ale nie raz po prostu nie moze... nie wiem może to ja za bardzo wywieram nacisk na nim
Chyba troche za dużo tego wszystkiego .. ja od dwóch dni rycze..chodze wściekła, robie mu wyrzuty a to chyba nie tędy droga
Może za bardzo skupiam sie na dziecku - zapomminajać że są tez inne rzeczy .. zapomniałam że M do końca roku straci pracę, a to go strasznie stresuje..w sumie tak naprawdę przydałby nam się odpoczynek.. i nie myślenie o dziekcu ..tylko troche trudno - jak wszyscy wokół zachodza.. rodzą, a inni się dopytują kiedy
Kurde mam doła jak przed @MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny
No i sie wczoraj pożarłam z moim tak dobitnie... z serduszek nici - dzis ide do gina na montoring - zobaczymy czy jeszcze sa szanse- bo tempka spadła i obawiam sie ze juz pozamiatane - dzis mój sie obudził po wczorajszej kłótni i zaczał byc mily i przepraszac ... nawet z rana nie siadł do kompa tylko wzial się przed praca za sprzatanie, może oprzytomnieje.
dzisiaj po normalnej rozmowie powiedział ze mnie kocha ale nie raz po prostu nie moze... nie wiem może to ja za bardzo wywieram nacisk na nim
Chyba troche za dużo tego wszystkiego .. ja od dwóch dni rycze..chodze wściekła, robie mu wyrzuty a to chyba nie tędy droga
Może za bardzo skupiam sie na dziecku - zapomminajać że są tez inne rzeczy .. zapomniałam że M do końca roku straci pracę, a to go strasznie stresuje..w sumie tak naprawdę przydałby nam się odpoczynek.. i nie myślenie o dziekcu ..tylko troche trudno - jak wszyscy wokół zachodza.. rodzą, a inni się dopytują kiedy
Kurde mam doła jak przed @
Kochana, to w pewien sposób wywierasz presję to na pewno - mam podobnie, choć naprawde tego nie chcę
A jeśli On dodatkowo żyje myślą, że niedługo nie będzie miał pracy to już w ogóle może czuć się niepełnowartościowo.... musisz być cierpliwa, choć wiem, że czasem to naprawdę brak juz sił na to wszystko!
A czas serduszkowania dopiero nadchodzi, więc myślę, że to naprawdę nic straconego. Pogodzicie się i powalczycie i Dzidzię -
Melduje posłusznie że plan z wczoraj zrealizowany w 100 % tylko niepotrzebnie pokazywałam męzowi test owulacyjny trochę się biedaczek zestresował i nabujał... aż go kolka złapała :p ale skonczyło się wszystko tak jak miało
MalutkaEve, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:Melduje posłusznie że plan z wczoraj zrealizowany w 100 % tylko niepotrzebnie pokazywałam męzowi test owulacyjny trochę się biedaczek zestresował i nabujał... aż go kolka złapała :p ale skonczyło się wszystko tak jak miało
no to git oby się zazieleniło Kochana
dobrze, że ja testów nie robię, chyba bym umarła ze strachunezumi lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Melduje posłusznie że plan z wczoraj zrealizowany w 100 % tylko niepotrzebnie pokazywałam męzowi test owulacyjny trochę się biedaczek zestresował i nabujał... aż go kolka złapała :p ale skonczyło się wszystko tak jak miało
nezumi lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no to git oby się zazieleniło Kochana
dobrze, że ja testów nie robię, chyba bym umarła ze strachu