Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena89 taki progesteron i temperatura świadczy o przebytej owulacji. Mogłaś mieć po prostu później owu niż zwykle. Ja zwykle mam w 13-14dc a ostatnio w 12dc było już po owu. Także organizm nieraz płata nam figle, wystarczy trochę więcej stresu...
Ja bym dopiero testowała w dniu spodziewanej @
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
A ja dziewczyny dzisiaj taki test owu. Wiem wiem, że tylko pierwszy jest pozytywny, ale czy zdarzyło Wam się mieć dwie owulacje w jednym cyklu? Miałam dwa prawie równej wielkości pęcherzyki przed monitoringiem i tak się zastanawiam bo ten ból jajników to może stad?
https://naforum.zapodaj.net/eba3a23fe3c7.jpg.html -
kłot wrote:Magdalena89 taki progesteron i temperatura świadczy o przebytej owulacji. Mogłaś mieć po prostu później owu niż zwykle. Ja zwykle mam w 13-14dc a ostatnio w 12dc było już po owu. Także organizm nieraz płata nam figle, wystarczy trochę więcej stresu...
Ja bym dopiero testowała w dniu spodziewanej @
Właśnie jutro jest spodziewany termin, ale, że nie wiem na kiedy mogła się przesunąć owu, to pewnie przyjdzie późniejzrobię chyba już po weekendzie jeśli @ się nie pojawi
-
Ja wczoraj byłam na wizycie i przy okazji usg. Chyba bezowulacyjny znowu. 16 dc na lewym nic, wszystko się wchłoneło. Na prawym z którego miała być owu pęcherzyk 13 mm. Endometrium 12. Dostałam zlecenie na stos badań. Więc maj chyba odpadnie z testowaniaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba jestem w ciazy...robilam test...cien wyszedl..az zaczynam sie bac...jade na bete .trzymajcie kciuki
Mordeczka, Natalia91!, OlivkowaMama, kłot, Skarpeta, Magda - mbc, agniecha2101, KAL, Iseko, Multiwitamina, ams, pumka1990, iNso87, kuzmoni1, Marryy, Ikulinka29, golonat, usia89, Sung, katepr lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
jak zobaczyłam dzisiaj rano ze temp sie trzyma dalej wysoko i po wczorajszym kiepskim samopoczuciu postanowiłam zatestować.... i wyszła blada 2 kreska... powiem wam ze teraz zaczynam sie bać.... stres stres...wyniki wieczorem
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Hugolina87 wrote:Isaura a czy przy bezowulacyjnym endo może mieć taką grubość ? 12mm ? U mnie przy dobrym wietrze po owu jest 1cm endo :p
Gin nir mówił ze śluzowka wygląda na drugą fazę cyklu ?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Agulaa30 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciazy...robilam test...cien wyszedl..az zaczynam sie bac...jade na bete .trzymajcie kciukiIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Super. Mówiłam że kwiecień przyniesie jeszcze niespodziankę.
Skarpeta, Isaura81 lubią tę wiadomość
.
-
Agula zaciskam mocno
Pokaż test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 08:44
30 lat | starania od stycznia 2017
👩
Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
✔️AMH: 2,24
✔️TSH: 1,3
✔️FT4: 14,6 (9-19)
✔️ANA: ok
❗Wrogi śluz? 🤔
🤵
❗Teratozoospermia
❗Oligozoospermia
❗Długi czas upłynnienia? 🤔
3.02.2021- 1. IUI (clostilbegyt+ovitrelle+duphaston) ☹️
3.03.2021 - 2. IUI (clostilbegyt+NAC+ovitrelle+duphaston) -
Agulaa30 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciazy...robilam test...cien wyszedl..az zaczynam sie bac...jade na bete .trzymajcie kciuki
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Agulaa30 mocno trzymam kciuki
Ja dziś powstrzymałam się przed testowaniem, poczekam przez weekend. Zwykle @ przychodziła z samego rana, a tu wciąż cisza, zero plamień, bólu brzucha i temperatura 37 i to mierzona godzinę wcześniej niż zwykle. Trzymajcie kciuki, żeby @ nie przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 10:11
Marilen, Natalia91! lubią tę wiadomość