Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:ja coś w ten majowy weekend mniej wpadam na forum... Ikulinka i co tam na monitoringu? napisz koniecznie
ja już jestem tez po... pęcherzyków z prawego jajnika dziś już nie ma endometrium 9 mm więc była owulacja
czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 18:48
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:To ja tylko napisałam jak mówią lekarze oczywiście sa wyjątki
no i progesteron występuje skokowo i zalezy czy o tej samej porze robiony i kiedy był ten skok główny bo np mogłas mieć wyższy z 2h wczesniej niż w badaniu
Ale brałas chyba wspomagacze czy nie ? bo np. dupek nie wychodzi w badaniu a to tez zmienia postac rzeczy
Ale nie ukrywajmy ze 4 to stanowczo za małochyba ze tak jak pisałam inne normy sa
Marry to teraz tylko spokój wszystko zależy od fasolkiMarryy, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Grzechotka przykro mi ja tak miałam w tamtym.miesiącu i nawet zrobiłam betę ale oczywiście negatywna była... było mi strasznie przykro teraz nawet nie testuje bo wiem ze @ przyjdZie wszystkie objawy o tym świadczą.. więc jakoś przykro nie będzie...zaczęłam codZiennie jeźdZić na rowerze... I wietrzenie umysłu mi służy ☺ także głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni ☺Miłosz
Honoratka
-
@ już 4 dni spóźnienia, miałam po powrocie z majówki testować... nawet chciałam już wracać do domu - ale dziś już pobolewa mnie okresowo brzuch i śluz jakby lekko różowawy
spóźniający się nigdy niespóźniający się okres dał nadzieję a tu znów zapowiada się lipa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaMarysia wrote:Tylko u mnie właśnie nie było bieli vizira
cholernie mi przykro. Znowu będziemy miały podobny cykl i trzymam kciuki. Wypatrywałam Cię cały kwiecień, ale Cię nie było.
Wiem wiem ja podczytuje cały czas. Tyle że chciałam odpocząć troche,choć to i tak nic nie pomoglo ; p
Miałam w planie tez betę tyle ze nie było przesłanek. Ech ja juz nie wiem w czym problem. Jeśli to immunologia albo genetyka to niestety