Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:ja coś w ten majowy weekend mniej wpadam na forum... Ikulinka i co tam na monitoringu? napisz koniecznie ja już jestem tez po... pęcherzyków z prawego jajnika dziś już nie ma endometrium 9 mm więc była owulacja czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 18:48
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:To ja tylko napisałam jak mówią lekarze oczywiście sa wyjątki no i progesteron występuje skokowo i zalezy czy o tej samej porze robiony i kiedy był ten skok główny bo np mogłas mieć wyższy z 2h wczesniej niż w badaniu Ale brałas chyba wspomagacze czy nie ? bo np. dupek nie wychodzi w badaniu a to tez zmienia postac rzeczy
Ale nie ukrywajmy ze 4 to stanowczo za mało chyba ze tak jak pisałam inne normy sa
Marry to teraz tylko spokój wszystko zależy od fasolkiMarryy, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Grzechotka przykro mi ja tak miałam w tamtym.miesiącu i nawet zrobiłam betę ale oczywiście negatywna była... było mi strasznie przykro teraz nawet nie testuje bo wiem ze @ przyjdZie wszystkie objawy o tym świadczą.. więc jakoś przykro nie będzie...zaczęłam codZiennie jeźdZić na rowerze... I wietrzenie umysłu mi służy ☺ także głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni ☺Miłosz
Honoratka
-
@ już 4 dni spóźnienia, miałam po powrocie z majówki testować... nawet chciałam już wracać do domu - ale dziś już pobolewa mnie okresowo brzuch i śluz jakby lekko różowawy spóźniający się nigdy niespóźniający się okres dał nadzieję a tu znów zapowiada się lipa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaMarysia wrote:Tylko u mnie właśnie nie było bieli vizira cholernie mi przykro. Znowu będziemy miały podobny cykl i trzymam kciuki. Wypatrywałam Cię cały kwiecień, ale Cię nie było.
Wiem wiem ja podczytuje cały czas. Tyle że chciałam odpocząć troche,choć to i tak nic nie pomoglo ; p
Miałam w planie tez betę tyle ze nie było przesłanek. Ech ja juz nie wiem w czym problem. Jeśli to immunologia albo genetyka to niestety