Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Evli wrote:Karmelkovaa jak ten czas leci, Ty już w 7 tyg super jak się czujesz?
Niby leci a niby się ciągnie już sama nie wiem hehe
Ogólnie to tak różnie , ale nie mam co narzekać
Takie objawy ciążowe to mam mdłości z rana większe , cycki rosną < ale to akurat plus haha > bolą to - , niesmak mam w ustach , nie zjem czegokolwiek , wydaje mi się , że apetyt mam ogromny ale jak przyjdzie zjeść to nie za dużo , za to często , bo ciągły głód
Po specyficznych lekach czasami mam bóle kostno stawowe ale to już mówiłam , że daje rade znieść męczę się okrutnie wyprawa do sklepu np , i ciągle bym spała
No poza tym chyba okEvli lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Marryy wrote:Beta 25,6 czyli rośnie dobrze ale progesteron w 9 dniu po zastrzyku 10 a teraz 4,38 niski?
Bardzo niziutki :< a jakie masz normy ? beta też bardzo malutko urosła :< podejrzewam biochemiczną
Nie chcę Cię straszyć ... ale jakie masz normy w labie bo moze masz inne ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mary, beta rośnie, to dobrze Na proga na pewno dostaniesz Duphaston Jak mojemu ginowi napisałam, że jestem w ciąży to od razu kazał brać 2 razy dziennie zamiast raz. A progesteron miałam wysoki bo 30,54 po owulacji Z betą nie badałam. Także te plamienia to pewnie od progesteronu bo niziutki. Dobrze, że idziesz do gina to zaradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 13:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kochane wiecie co ja z doświadczenia powiem ze ciąża ma szansę na rozwój kiedy progesteron na początku ma minimum tak ok. w granicach 20 , przy takim jak ma Marry dzidziuś nie ma się czym odżywiać
I ja nie chce być tutaj tą co życzy źle , bo wręcz mam nadzieje ze wszytsko skoczy do góry...ale niestety wiele takich sytuacji przerobiłam i w swoim przypadku i z koleżankami
Betka mało urosła Kochanie od 27 ;* ale to tylko moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 13:42
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Niby leci a niby się ciągnie już sama nie wiem hehe
Ogólnie to tak różnie , ale nie mam co narzekać
Takie objawy ciążowe to mam mdłości z rana większe , cycki rosną < ale to akurat plus haha > bolą to - , niesmak mam w ustach , nie zjem czegokolwiek , wydaje mi się , że apetyt mam ogromny ale jak przyjdzie zjeść to nie za dużo , za to często , bo ciągły głód
Po specyficznych lekach czasami mam bóle kostno stawowe ale to już mówiłam , że daje rade znieść męczę się okrutnie wyprawa do sklepu np , i ciągle bym spała
No poza tym chyba ok
Ah uroki ciąży.. najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok, a Ty no cóż musisz się przemęczyć
Wypoczywaj dużo buziakiKarmelkovaa lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Ah uroki ciąży.. najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok, a Ty no cóż musisz się przemęczyć
Wypoczywaj dużo buziaki
Jeszcze daleka droga czuję się jak bańka mydlana , może gdyby nie doświadczenie i przejścia byłoby inaczej a tak , od wizyty do wizyty czy jest ok ... i taka niepewność czy serdusio bije czy nie bije .
No ale wierze w moją Fasolcię no muszę , bo kto inny ma to robić" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Jeszcze daleka droga czuję się jak bańka mydlana , może gdyby nie doświadczenie i przejścia byłoby inaczej a tak , od wizyty do wizyty czy jest ok ... i taka niepewność czy serdusio bije czy nie bije .
No ale wierze w moją Fasolcię no muszę , bo kto inny ma to robić
Rozumiem, po takich przejściach napewno masz dużo obaw.. trzeba być dobrej myśli. Jesteś pod dobrą opieką lekarzy, teraz będzie dobrze
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Uf, już wróciłam do swojego konta.
Czekam na tę nieszczęsną bętę, chociaż od początku mówiłam, że ten cykl na stracenie, bo myślę, że nie miała owulacji.