Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkova po cichu już gratuluję :-* i trzymam kciuki za jutrzejsza betę :-* zrób od razu progeteron może? Bo w razie w włączysz sobie dupka albo luteinę :-*
Trzymam mocno kciuki za wszystkie i życzę miłego świętowania w ten pochmurny, deszczowy dzień :-*:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Karmelkova po cichu już gratuluję :-* i trzymam kciuki za jutrzejsza betę :-* zrób od razu progeteron może? Bo w razie w włączysz sobie dupka albo luteinę :-*
Trzymam mocno kciuki za wszystkie i życzę miłego świętowania w ten pochmurny, deszczowy dzień :-*:-*
Kochana ja od owulacji biorę końskie dawki progesteronu , ale nie luteiny mam inne mocniejsze . No i 2 typy zastrzyków robi cały czas i inne tabsy więc obstawiona to jestem teraz tylko czekanie czy to nasz czas...
Nie dociera do mnie jeszcze , nigdy bym nie powiedziała , że ciąża ... ale beta jutro i w środę decydująca strach trochę po przeszłości ;/
;** dziękuję :*
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Miałam dzisiaj testować, ale nie testuję. Wczoraj była biel, boli mnie bardzo jak na @, czekam więc na czwartek i na @. Jak przyjdzie to się dopiszę na 29 kwietnia
-
Karmelkovva gratulacje, super! Trzymam kciuki za jutrzejszą bete!
W środę ma przyjść @,nie nastawiam się ani pozytywnie ani negatywnie, ale bardzo nie mogę się doczekać.
W pierwszej ciąży, pierwszym objawem był brak @ i dopiero po ok tygodniu zrobiłam test a i tak kreska była ledwo widoczna, dopiero beta potwierdziła mi ciąże.
Nie mam przekonania do tych testów... -
Dziewczyny, wszystkiego dobrego na te święta. Sorki że tak późno ale wiecie rodzina i te sprawy.
Karmelkova serdeczne gratulacje. Trzymam kciuki żeby to było to!!! Piekny byłby prezent na święta :*
Nie dopiero @ się skończyła wiec zaczynamy serduszkować
Powodzenia dla wszystkich testujących!Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
Dlaczego gdy tylko wzrasta mi temperatura aplikacja zmienia mi datę owulacji?? Zaznaczam, żeby nie była brana temeratura pod uwagę,ale w takim razie jaki jest sens ovufriendowego analizowania wykresu?
-
Madalena89 wrote:Oj ciężki dzień za mną... Karmelkovaa trzymam z całej siły kciuki - obiecująco to wygląda. Ciężko z tymi wścibskimi pytaniami ale staram się trzymać!
Magdaaa88 oj nie tylko imię nas łączy... co miesiąc wkręcam sobie i przy każdej @ rozczarowanie
Tak to jest najgorsze, obiecuje sobie ze już nie kupie testu ciążowego ale jak zbliża się koniec cyklu to kupuje i wielkie rozczarowanie. Najgorsze dla mnie jest to, że potrafię 10 razy w rożnych światłach oglądać test z każdej strony i co miesiąc sobie obiecuje, że w następnym cyklu nie będę tak wariować -
Magdaa spoko, mam to samo
Dziewczyny a ile właśnie trwa Wasza faza lutealna? Ja mam cykl 29dni, owu 17. Czyli 12 dni fz. Przed poronieniem mój cykl trwal 30-31 dni i owu tez 17dc. Wiecimo skrócenia cyklu, owu sie nie przesunęło i martwię się ze to za krotko w pierwszej ciąży mialam plamienie implantacyjne w 11dpo.
Karmelkova pięknie pięknie pięknie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 10:51
-
Karmelkova super, to co moze jednak te bliźniaki aby beta była dobra i bedziesz spokojniejsza, tego Ci życzę
Witam również nowe staraczki
Serena byłaś na lipcówkach czy czerwcówkach 2015?
Moja lutealna trwa 12-14. Ogolnie nie powinna byc krotsza niz 10 a dluzsza niz 14
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 10:55
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
Karmelowka Gratulcje Kochana!!! Mowilam, ze tym razem jajeczka wielkanocne musza byc szczesliwe! Test pieknie ciemnieje a ja trzymam kciuki najmocniej, teraz musi byc dobrze, ktopek zadomowi sie na dluuugo:-)! Dawaj znac jak jutrzejsza beta :***
Trzymam kciuki za wszytskie dziewczyny i przesylam wiruski &@€@!?&€@¥#*£%¥bondzik007, Madalena89 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Mordeczka wrote:Ignite był teścior?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 14:15
ignite -
ignite wrote:Nie.Przyszła @,29.03.Pisałam na 13 stronie.Do dupy to wszystko,weź sobie sobie zaplanuj jak masz okres nieregularnie.Każdy miesiąc jest inny od poprzedniego.Owulacja według ovu się nie zgadza a mąż jest w weekendy.Brak słów.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs