Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzechotka conceive plus? O ten chodzi?
Nie wiem czy dla popisu Karmelkova. Pewnie tak. Siedzę sobie na dole, a on jak poszedł po śniadaniu wielkanocnym do góry tak nie wrócił bo wczoraj "dał sobie" jak byliśmy u znajonych mimo ze prosiłam bo święta, w końcu mamy czas dla siebie żeby pogadać, poleżeć przytuleni, pooglądać filmy. Normalnie nie mamy na to szans za bardzo.. no ale cały czas śpi teraz.. Fajne Święta mam, nie ma co.. uwierzcie mi że siedzę i ryczę..
dlaczego faceci to takie dzieciaki czasami...?
Przepraszam ze smęcę, w końcu Święta ale jest mi cholera strasznie smutno. Dzisiaj owu na bank, bo wczoraj pozytywny test. Ale to już chyba nieważne. Muszę z nim pogadać, ze to moje pragnienie chcenia dziecka jest tylko naprawdę moje i to nie ma sensu..
Kochana oby to nie był zastrzyk.. byłoby wspaniale :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 13:51
-
Moje owulaczki jakby któraś chciała kiedyś porównać ze swoimi na przykład to sa facelle, naprawdę ładnie pokazują
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0250a2c2b88.jpg -
katepr wrote:Kłot kiedyś czytałam ze duża częśc kobiet ma owulacje szybciej niz się tego spodziewa:)
Multiwitamina nie poddawaj się tak odrazu. Ile razy ginekolog stwierdzil bezowulacyjny i były z tego dzieci...organizm kobiety jest pełen niespodzianek serio
Z wysokim tsh z zajsciem nie ma problemu ale dochodzi czesto do poronień także zbijać zbijać
W tym tyg mam gina, więc mam nadzieję, że przepisze euthyrox i szybko zbiję to tsh.
Chciałabym aby to nie stało na przeszkodzie w tym cyklu -
Tak, to Conceive plus
Karmelkova ale cyrki :-* trzymam mocno kciuki żeby to była fasolinka :-* to byłby super prezent na święta
My mieliśmy powiedzieć oczywiście za miesiąc, ale rano byliśmy na śniadaniu u moich rodziców i mama do mnie, że wczoraj byl kuzyn i jego żona jest w ciąży, a ja zawsze mówiłam, że najpierw czekam na niego a później my,no to już nie było wyjścia i powiedzieliśmy a moja mama na to: no ja wiedziałam, mówiłam Ci, że Ci coś w biodrach przybyło, jak to jeszcze było przed zapłodnieniem:-P hahaha
Za chwilę zbieramy się do teściowej, no i mój mężu też chce im powiedzieć, jak powiedzieliśmy u mnie. Trochę się boje i trochę żałuję, ale mam nadzieję że wszystko z fasolina będzie okej :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
Dziekuję dziewczyny ;* szkoda ze bete mogę dopiero we wtorek ;/ tak będe ciągle myślec o co chodzi bo nie mam przekonania" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ciężko mi określić który to cykl starań bo generalnie staramy sie z mężem o dziecko od września 2015 roku. Podczas laparo stwierdzili niedrożność lewego jajowodu i niestety ale nic się z tym nie da zrobić. To hsg to tak podejrzewam po to aby sprawdzić ogólnie budowę narządów. Nie wiem czy podczas laparo można taką budowę i ewentualne nieprawidłowości stwierdzić.14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
nick nieaktualny
-
Ja wiem , że przy histero się sprawdza , bo miałam robioną diagnostycznie jak szukali przyczyny poronień , ale u mnie akurat wyszło wszytsko ok .
Dziewczyny siknęłam znowu ... ciemnieje kreska dalej 3 majcie kciuki , bo ja zgłupiałamOlivkowaMama, futuremama, usia89, bondzik007, Evli, pumka1990, katepr, Almond, Pati88, Klamka82 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
Kochane ... chyba jestem w ciąży ! ...
Siedze i beczę jak to wgl możliwe nie dociera do mnie nic... żadnych specjalnych objawów...
Kreska testowa pociemniała zrobiłam owulacyjny idealnie idealny
Jezu... się zacznie teraz... jeszcze to czekanie na bete do wtorkuMultiwitamina, futuremama, bondzik007, pumka1990, katepr, Almond lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...