Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnych Świąt kochane :* i dużo kurczaczków i zajączków w tym miesiącu
Multiwitamina, Mordeczka lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja jak zaszłam w pierwszą ciazę i moje tsh wynosiło 3 cos moja endrokrynolog zaczęła działać od razu. Ja miałam to szczęście ze leki szybko zaczęły działać i donosiłam ciążę.
3 miesiące temu miałam ok 2 coś i zbijam cały czas.
Wesołych Świąt kochane i niech zajączek przyniesie w tym miesiącu mnóstwo pisanek (dzieci ) :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 18:09
-
nick nieaktualny
-
Jakoś nie mam kiedy pisać, czytam na bieżąco ale kilka ostatnich dni przez chorowanie córki i przygotowania do świąt byly wyjęte z życia. Od jutra już odpoczynek.
U mnie chyba nic nie będzie, bo już żadnych objawów nie mam, przestałam się nakręcac i myśleć o tym.
Wesołych Świąt dla Was wszystkich, może jednak zajączki nam coś przyniosą -
U mnie temperatura poszła w dół. Zwykle spada na dwa razy, więc jutro albo we wtorek zapewne przyjdzie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 08:42
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Grzechotka, Simons_cat tulę Was w ten świąteczny poranek :*
Mnie wczoraj wieczorem tak bolał brzuch jak kiedyś, jeszcze przed zabiegiem podczas owu.. utrzymuje sie do dzisiaj. Ale temperatura mi do tego wszystkiego nie pasuje, więc nie wiem co z tym cyklem będzie.
Zresztą mój M. zrobił mi wczoraj taką przykrość i to przy znajomych że poszłam do łazienki popłakać. Nie wiem co chcial tym zyskac.. chcial byc zabawny czy jaki.. nigdy tak nie mial. Kolezanki mnie zrozumiały na szczęście.. Stwierdzam, ze chyba tylko ja chcę tego dziecka. Ze tylko mi zależy.. i ze pomimo tego ze byl ze mna w tych ciężkich dniach, przytulal, wspierał to tak naprawdę nie potrafił zrozumieć jaka czułam porażkę i w dniu poronienia, w dniach pierwszych niechcianych miesiączek.. dzisiaj z nim porozmawiam i jeśli to nic nie da, to bez sensu będą kolejne miesiące staran.. -
Chrystus Zmartwychwstał Alleluja
U mnie 13dpo ovitrelle 11/12 po owulacji i dziwne ... ale chyba test mi prima aprilis robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ea5c126e59.jpgGrzechotka, Katti, Multiwitamina, usia89, pumka1990, Tekana, Almond, Pati88 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Chrystus Zmartwychwstał Alleluja
U mnie 13dpo ovitrelle 11/12 po owulacji i dziwne ... ale chyba test mi prima aprilis robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ea5c126e59.jpg
no ładnie!Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Ale wiecie nie wkręcam sobie , no jakby nie mój test ... czekam , czy nie zastrzyk jeszcze ;p inaczej szok ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Chrystus Zmartwychwstał Alleluja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ea5c126e59.jpgKarmelkovaa lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Własnie ona ciemnieje przedwczoraj jej prawie wcale nie było ;/ i to mnie zastanawia jak to sie dzieje xD
Czy mozliwe jest zagnieżdżenie w 10dc wtedy co mnie tak bolała i rwała pachwina wieczorem bo poza tym nic takiego nie odczuwam specjalnego" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Bondzik przykro mi moze walną coś bezmyślnie ... dla popisu ?
Życzę aby te bóle to było to ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...