Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Nie wytrwałam do Świąt
Ale na pewno będę powtarzać
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpg
Super. Gratki. Piękna kreska juz
U mnie dziś 8dpo i tempka skoczyła do 37,09 a wcześniej 36,9 cały tydzień. Czekam dwa dni i reż sobie zatestujefuturemama, Katti, Grzechotka lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Nie wytrwałam do Świąt
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpgpo którym cs?
futuremama lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Cześć dziewczyny
futuremama gratuluje!
Byłam na wątku marcowym. Miałam się nie zapisywać na kwietniowy ale widzę że tu takie ładne kreski a nóż u mnie w końcu się odmieniProszę o zapisanie na 7.04
chociaż pewnie nie wytrzymam i bede testować wcześniej
Podpinam się pod pytanie OlivkowaMama, jak Wy to robicie że wychodzą Wam takie ładne kreski ?futuremama lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
Ja kupiłam specjalnie ten bardziej czuły test Jeśli rzeczywiście przed wczoraj ten koszmarny wieczór to było zagnieżdżenie (bo też wtedy miałam spadek temp) to na 25 pewnie słabo byłoby widać, bo za szybko
Zobaczymy jeszcze po jutrze - chyba że jutro nie wytrzymam znów
Ale mam nadzieję, że moje przeczucie od jakichś dwóch dni po owu się sprawdzi
Pierwszy cykl, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 08:22
Katti lubi tę wiadomość
-
Futuremama szybko Ci się udało ♥️ I szybko test wyszedł, widzę że dopiero 9dpo. Super
Czyli ten twój rwący ból jajnika był dobrym objawem .
Ja mam w tym cyklu nowy objaw. Z każdym cyklem moj organizm serwuje mi coś innegoa mianowicie takie drżenie, mrowienie w szyjce (chyba? ) dziwne uczucie .. jakby mi coś „spływało”
i ból prawego jajnika, heh... dziwne
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87
Ja za każdym razem jak dostaje @ to sobie obiecuje, że już więcej nie będę się wkręcać i szukać objawów.
I za każdym razem mój organizm wpuszcza mnie w maliny i serwuje mi inny objawzwariować można hehe
U mnie jeszcze za wcześnie na testowanie, według wykresu mam 7dpo, ale według mnie to 6dpo.
Trzymam kciuki za Ciebie!!!Hugolina87 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
nick nieaktualnyEvli rozumiem. Ja się o pierwsze nie starałam w ogóle. Ale teraz juz miałam wszystkie objawy przez te ponad 20 cykli starań. W tym juz dpo czułam ze się udało a jechałam na wizytę do gina I myslama ze owu za dwa dni ma być a jednak było już po. Teraz mam lekki ból podbrzusza i głowy od wczoraj. A że dziś skok tempki w końcu porzadny to lampka w głowie ze będą dwie kreski. :p
Evli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Futuremama jeeeej piękne!! Marzę o takich :* ja owu najprawdopodobniej jutro, zobaczymy co pokaże test ;P dziś już rano poserduszkowalismy i mąż mi nogi w górze kazał trzymać, bo stwierdził ze nie szanuje plemników jak je wypuszczam.
Simons_cat, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Test 10mUI/ml
U mnie chyba w trakcie owu, albo mnie organizm robi w ciula. Jutro podgląd. Jestem dobrej myśli i spokojna.
Jak już po to za 16 dni testuje;) jakoś tak.
Czyli 16/17.04. Jeśli te jajko dojzalo.
A jak nie to w maju;) -
Test 10mUI/ml
O jacie ale krecha ! gratki
Nie wiem jak Wy to robicie dajcie jakieś metody ;p
Mi dzisiaj strasznie smutno jest :<
Bede chyba dzisiaj cały dzień beczeć ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 10:36
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mordeczka wrote:Futuremama to Ty jeszcze pod marzec Cię nadajesz
Nie kwiecień
A z marca pewnie większość w listopadzie
Wahałam się między marcem a kwietniem ale naiwna ja wierzyłam że do terminu @ wytrwam z testem