Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj 14dc i test owu ciemnieje. obstawiam że jutro lub pojutrze będą dwie ciemne krechy wczoraj działaliśmy, to i jutro podziałamy miejmy nadzieję że zołnierze Emka żyją długo
Karmelkovaa, katepr lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Jejku to pewnie tak ciężko jest z nieregularnymi cyklami
U mnie zazwyczaj trwają 28/29 dni ale ten trwał aż 32 dniignite -
Dziewczyny jesli miedzy cyklami jest roznica do 10 dni to są to nadal cykle regularne nie ma się co martwić.
Klaudyś no może bedzie to pierwszy i odrazu szczęśliwy, tak przecież też bywa.
Ignite moj tez ciagle pracuje nawet w urlop bierze dodatkową robote.. normalnie juz sie smieję że współlokator nie mąż. A jak o 1 sie staralismy to on mial.nocki i dniówki i ja też i to na zmianę a się udało także głowa do góry.
Natalaa nie lubię, zdrówka dla córy a jak mnie młody zarazi i umieramy razem to już w ogole masakra a najgorzej jelitówkabondzik007 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! pozwolicie że do Was dołączę. Planowo u mnie okres wypada 18 kwietnia, więc 19 będę testować Życie mnie nauczyło, że wcześniejsze testowanie wywołuje miesiączkę, więc obiecuję sobie że wytrzymam i przed terminem żadnych testów nawet nie kupię
Mam 10 miesięczną córeczkę i chciałbym żeby szybko doczekała się rodzeństwa. Będę do Was zaglądać i trzymać kciuki!
-
Hej Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Jestem 5 dpo i dziś cały dzień zalewa mnie kremowy sluz, wprost tonę czy możliwe że to po wiesiolku? Zaczęłam brać w tym cyklu i odrazu zauważyłam poprawę, ale po owu wszystko było jak zawsze do dziś. Wcześniej tak nie miałam. Co myślicie?
-
Azzurra czyli u Ciebie @ powinna się pojawić w moje urodziny trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła . U mnie dziś dopiero 3dc. Staram się jak najmniej myśleć o staraniach, może w końcu kiedyś uda się wyluzować?Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Azzurra czyli u Ciebie @ powinna się pojawić w moje urodziny trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła . U mnie dziś dopiero 3dc. Staram się jak najmniej myśleć o staraniach, może w końcu kiedyś uda się wyluzować?
Wyluzujemy, jak zobaczymy dwie kreski;) na chwilę, bo później są inne stresy:/
-
Oj to widzisz przy okazji miałabyś piękny prezent na swoje urodziny . Co za stresy kochana będą Cię czekać? Jeśli oczywiście można spytać :*Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Później są stresy pod tytułem: " czemu jeszcze nie ma echa serduszka", a później" czy dziecko jest zdrowe ( ja tak miałam po średnim wyniku badań prenatalnych) a później to już tylko poród ( też stres;). Ale najpierw trzeba zajść. U mnie będzie ciężko, chociażby z uwagi na to że jeszcze karmię piersią ( gin mnie dziś uświadomił,że myśląc o kolejnej ciąży powinnam odstawić córkę)
-
Azzurra wrote:Później są stresy pod tytułem: " czemu jeszcze nie ma echa serduszka", a później" czy dziecko jest zdrowe ( ja tak miałam po średnim wyniku badań prenatalnych) a później to już tylko poród ( też stres;). Ale najpierw trzeba zajść. U mnie będzie ciężko, chociażby z uwagi na to że jeszcze karmię piersią ( gin mnie dziś uświadomił,że myśląc o kolejnej ciąży powinnam odstawić córkę)
Co to za brednie. Jeżeli okres masz w miarę regularny i występuje owulacja nie ma problemu z zajściem w ciążę podczas karmienia piersią. Wiadomo jest ciężko ale nie ma się co poddawać :*
Jeżeli chcesz karmić karm ile masz siły. Ja to zazdroszczę kobieta które jeszcze mogą karmić
I gdyby nie to ze straciłam pokarm po miesiącu czasu to nadal karmiłabym mojego 14 miesieczniaka :* -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Nie wytrwałam do Świąt Ale na pewno będę powtarzać
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpg
Super. Gratki. Piękna kreska juz
U mnie dziś 8dpo i tempka skoczyła do 37,09 a wcześniej 36,9 cały tydzień. Czekam dwa dni i reż sobie zatestujefuturemama, Katti, Grzechotka lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Nie wytrwałam do Świąt Ale na pewno będę powtarzać
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpgfuturemama lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Cześć dziewczyny
futuremama gratuluje!
Byłam na wątku marcowym. Miałam się nie zapisywać na kwietniowy ale widzę że tu takie ładne kreski a nóż u mnie w końcu się odmieni Proszę o zapisanie na 7.04 chociaż pewnie nie wytrzymam i bede testować wcześniej
Podpinam się pod pytanie OlivkowaMama, jak Wy to robicie że wychodzą Wam takie ładne kreski ?futuremama lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦