Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie oprócz tego , że mam odrzut na męża < czytaj nie dotykaj , najlepiej siedz 2m ode mnie > , wyjątkowo ładną cerę i od czasu do czasu coś tam poczuje w jajnikach ale nic specjalnego ...
Też nie mam złudzeń , ale cóż nam zostaje czekanie
Hugolina87 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Kłot jak czynna to wylecz to najpierw świadomie w życiu nie zdecydowalabyn sie starac o dziecko przy cytomegalii.
Karmelkova rozumiem wszystko ale w trakcie zaplodnienia i w tych 2 pierwszych tygodniach nie ma roznicy czy bedziesz lezec skakac czy biegać..niestety. Apropo objawow tez w 1 ciazy nie mialam takich odczuwalnych tylko żyły na piersiach widoczne ale to juz w terminie miesiączki a cała reszta objawow sie pojawiła od 7 tyg dopiero. Także się nie martw i za bardzo nie wsłuchuj wiem może łatwo mówìć ale można zwariować w ten sposob. Chociaż teraz jak napisałąś że masz odrzut na męża to też mialam...kiedy testujesz?
-
W poniedziałek mam zamiar będzie 13dpo ow 14po ovitrelle ;p płaczliwa jestem strasznie i depresyjna jakas taka , mimo , że się staram ogarnąć to hormony mi szaleją po lekach ewidentnie xD
No już mi go szkoda , ale co poradzę , nawet jak go widze to bym go pobiła , chyba z miłości hehe
Czuję się jak przy PMS
Będę czekać , najwyżej będę w meeega szoku jak coś" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Owulacja była 20.03 późnym wieczorem , pękło jedno a rano 21go drugie , jest 9dpo jakoś dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 14:29
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Nie ma opcji własnie , i musze czekac za każdym razem , a czekanie jest takie beznadziejne , bo bym wiedziała to bym odstawiła leki i spokój czekałabym na @ ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny jak oblicza sie biodegradowalny testosteron czy coś? Mam wyniki.. SHBG 80,07nmol/l, testosteron 0,49 nmol/l, androstendion 1.03ng/ml. Hmm i nie wiem co do czego a zżera mnie ciekawość Help:-)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 a tego to nie wiem kurcze
Ja miałam takie wyniki wstawię Ci jeśli to coś pomoże porównac i lekarz stwierdził , że bardzo ładne
Testosteron 41,78 ng/dl _____ 10,83 56,94 N
SHBG 102,90 nmol/l_____32,40 128,00 N
Pati88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mordeczka wrote:KlaudyŚ nie jesteś sama
Ja to w ogóle nie wiem kiedy była ba czy będzie owu
Uff... aż mi ulzylo . A u ciebie który dzień cyklu?
Ale jak czytam o tych badaniach co robicie to tak się zastanawiam w co się wladowalam
Jedynie jakie badania robie cały czas to tsh :d -
U mnie 15dc, z objawów wynika ze owulacja była 12dc ale jakoś mi to nie pasuje do poprzednich cykli bo mam okolo 32-34 dniowe a poprzedni mialam 42 dni więc niewiem czy teraz sie na maxa skróci czy jak...przed ciążą miałam idralnie 30-31dni.
Klaudyś jak się dlugo nie staracie to nie ma co robić sprcjalistycznych badań ja narazie nic nie robie, poczekam.
-
katepr wrote:U mnie 15dc, z objawów wynika ze owulacja była 12dc ale jakoś mi to nie pasuje do poprzednich cykli bo mam okolo 32-34 dniowe a poprzedni mialam 42 dni więc niewiem czy teraz sie na maxa skróci czy jak...przed ciążą miałam idralnie 30-31dni.
Klaudyś jak się dlugo nie staracie to nie ma co robić sprcjalistycznych badań ja narazie nic nie robie, poczekam.
U mnie tak naprawdę pierwszych cykl w pełni starankatepr lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Jak ja wam zazdroszczę tego ze juz po owulacji i juz nie długo do wypragnionego testowania. U mnie dziś dopiero 2 dzień33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️