Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama szybko Ci się udało ♥️ I szybko test wyszedł, widzę że dopiero 9dpo. Super
Czyli ten twój rwący ból jajnika był dobrym objawem .
Ja mam w tym cyklu nowy objaw. Z każdym cyklem moj organizm serwuje mi coś innego a mianowicie takie drżenie, mrowienie w szyjce (chyba? ) dziwne uczucie .. jakby mi coś „spływało” i ból prawego jajnika, heh... dziwne2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87
Ja za każdym razem jak dostaje @ to sobie obiecuje, że już więcej nie będę się wkręcać i szukać objawów.
I za każdym razem mój organizm wpuszcza mnie w maliny i serwuje mi inny objaw zwariować można hehe
U mnie jeszcze za wcześnie na testowanie, według wykresu mam 7dpo, ale według mnie to 6dpo.
Trzymam kciuki za Ciebie!!!Hugolina87 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyEvli rozumiem. Ja się o pierwsze nie starałam w ogóle. Ale teraz juz miałam wszystkie objawy przez te ponad 20 cykli starań. W tym juz dpo czułam ze się udało a jechałam na wizytę do gina I myslama ze owu za dwa dni ma być a jednak było już po. Teraz mam lekki ból podbrzusza i głowy od wczoraj. A że dziś skok tempki w końcu porzadny to lampka w głowie ze będą dwie kreski. :p
Evli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Futuremama jeeeej piękne!! Marzę o takich :* ja owu najprawdopodobniej jutro, zobaczymy co pokaże test ;P dziś już rano poserduszkowalismy i mąż mi nogi w górze kazał trzymać, bo stwierdził ze nie szanuje plemników jak je wypuszczam.
Simons_cat, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Nie wytrwałam do Świąt Ale na pewno będę powtarzać
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpg
U mnie chyba w trakcie owu, albo mnie organizm robi w ciula. Jutro podgląd. Jestem dobrej myśli i spokojna.
Jak już po to za 16 dni testuje;) jakoś tak.
Czyli 16/17.04. Jeśli te jajko dojzalo.
A jak nie to w maju;)♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
futuremama wrote:Nie wytrwałam do Świąt Ale na pewno będę powtarzać
Test 10mUI/ml
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a06c14c86c6.jpg
O jacie ale krecha ! gratki
Nie wiem jak Wy to robicie dajcie jakieś metody ;p
Mi dzisiaj strasznie smutno jest :<
Bede chyba dzisiaj cały dzień beczeć ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 10:36
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Wow, kochana super! U mnie w pierwszej ciąży test pozytywny wyszedł po 5 dniach od @ jeszcze trochę czekania przede mną, bo przypuszczam, że mogłoby być podobnie przy kolejnej. Tylko od czego to wynika? Czy wtedy można przypuszczać problemy? W pierwszej ciąży od początku jakoś wolno się zarodek rozwijał. No i straciłam jąCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Multiwitamina Wiem , ale tak chciałam mieć fajne święta a tu znowu tłum dzieci do święcenia jutro póniej gościna u rodziny w poniedziałek gdzie wszyscy mają dzieci , no i jakis mnie dołek dopadł dzisiaj ... przepraszam , że Was tutaj tak zamęczam , ale nie mam się komu wygadać :<
Evli musze czekać do poniedziałku wtedy pewniej będzie , dzisiaj coś tam siknęłam ale to chyba jeszcze cień się po ovitrelle się utrzymuje jak w tamtym miesiącu https://naforum.zapodaj.net/c8a811fca5ed.jpg.html
:< chyba , ze będzie ciemnieć ale nie sądzę , bo te moje objawy takie kiepskie... chociaż dzisiaj kują jajniki dziwnie ale może to przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 11:14
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
futuremama wrote:Bardziej wydaje mi się że od dnia zagnieżdżenia, skoro może być nawet 12dpo, ale nie mam pojęcia od czego to zależy.
Przykro mi z powodu pierwszego groszka
W sumie planowałam test w sobotę, ale może jednak zostawię sobie to na po świętach, bo jak nic nie wyjdzie to będę przeżywać. We wtorek wtedy albo okres będzie albo test w środę
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Karmelkovaa nie zamęczasz Nas, od tego jest to forum żeby się wspierać!
Jeżeli brałaś zastrzyk to rzeczywiście musisz zaczekać jeszcze. Z objawami wiesz jak to jest, lepiej się aż tak nimi nie sugerować.
Głowa do góry
Wiem że z rodzinna nie jest łatwo jak wiekszosc ma dzieci i jak jak dopytują bez przerwy a „kiedy?”.
Ja jak pomyśle sobie o kilku latach wstecz jak jeszcze się nie starałam i mój instynkt macierzyński był poniżej poziomu morza... to pamietam że dogadywałam młodym małżeństwom w rodzinie „a kiedy dziecko?” Wydawało mi się że zajście w ciąże jest takie proste i pary które ich nie maja, to z wyboru. I teraz wydaje mi się że płace za moja głupotę ....
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Karmelkowa nawet się nie wygłupiaj, po to jest to forum żeby się wspierać. Ja też wszystkie swoje obawy tu wylewam. W pełni Cię rozumiem. Może nie staram się tyle co ty , ale wiem jak to boli. Zwłaszcza strata. Widzę te bąbelki na marcu i myslę ze moj tez pewnie byłby taki....Tak los chciał. Nic tym nie zrobię. Cieszę się że dziewczynom się udaje. Cieszę się jak widzę maluszki. Nawet jeśli jestem piekielnie zazdrosna...jak zaczęłam w tamtym roku starania, dowiedziałam się że kuzynka młodsza spodziewa sie3 dziecka. Chyba zielona z zazdrości się zrobiłam...chłopak się urodził . Chory. Ma zespół Downa. Wiesz jak mi ciężko było i wstyd że taka zazdrosna byłam...
Nic nie poradzimy że akurat jesteśmy takie. Tylko walka nam zostaje o nasze szczęście . Więc rozmchmurz się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 12:03
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021