Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny :*
Zapomniałam że jest przecież wątek kwietniowy i pisałam dalej na marcowym
U mnie dziś 26 dc i żadnych objawów ani na @ ani świadczących o tym że coś się tam dzieje... Dziś odbieram wyniki proga i krzywej. Trzymajcie kciuki żeby wyszły ok.
Tekana - i jak tam ? Rodzice zauważyli koszulkę ? Pochwaliliście się ?
Karolcia jak plecy ?
Karmelkova gratuluję z całego serca :* będę mocno trzymać kciuki :*
Łapę wszystkie wiruski :* mam plan testować w sobotę jak @ nie przyjdzie wcześniej. Nie wiem jak wytrzymamagniecha2101, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
SMag wrote:Hej dziewczyny :*
Zapomniałam że jest przecież wątek kwietniowy i pisałam dalej na marcowym
U mnie dziś 26 dc i żadnych objawów ani na @ ani świadczących o tym że coś się tam dzieje... Dziś odbieram wyniki proga i krzywej. Trzymajcie kciuki żeby wyszły ok.
Tekana - i jak tam ? Rodzice zauważyli koszulkę ? Pochwaliliście się ?
Karolcia jak plecy ?
Karmelkova gratuluję z całego serca :* będę mocno trzymać kciuki :*
Łapę wszystkie wiruski :* mam plan testować w sobotę jak @ nie przyjdzie wcześniej. Nie wiem jak wytrzymam
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Mordeczka a mnie dopiszesz?32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Marilen wrote:Kochana, ja wiem, że to tylko złudzenie, ale trochę nadziei wlałaś. Zawsze to jeden dzień ryku mniej ;*
Musiałaś być nieźle zaskoczona! Ale powiem Ci, że ja w głębi serca wiem, że dopóki się "spodziewam" ciąży to w nią nie zajdę. Muszę "wpaść" tzn jakbym np teraz pracę straciła i była bez ubezpieczenia, albo się z chłopem rozstała, to zaraz okaząłoby się, że jestem w ciąży U mnie nic po Bożemu nie może być. Wszystko z przebojami..
Dzisiaj te dwie kreski raczkują po całym domu.Gdybym nie miała wtedy testu i nie zrobiła go, bo nastepnego dnia szykowała sie impreza, to bym wierzyła, że mam okres i tyle. -
Dibolek wrote:wpiszesz mnie na 17 kwietnia?
-
Grzechotka wrote:Dzisiaj te dwie kreski raczkują po całym domu.Gdybym nie miała wtedy testu i nie zrobiła go, bo nastepnego dnia szykowała sie impreza, to bym wierzyła, że mam okres i tyle.
Nie zatestuję bo chyba wolę w tej nadziei jeszcze potrwać chwilę ;0 Ale jutro mam wizytę, na usg i tak nic by jeszcze widać pewnie nie było, ale może pozna czy idzie @? jakoś po endometrium itd? Czy nic tam nie widać przed @?
-
Na 6.04 Dziękuję
Mordeczka lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
💉Szczepienia limfocytami
06.2022 - start IVF
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
6tc💔 -
Marilen wrote:Ja wczoraj tak samo, tylko do JPII jakoś. Jakoś mi bliżej. No świadectwem wiary to ja nie jestem, ale kurczowo się GO trzymam, i tłumaczę sobie, że skoro teraz mi nie dał cudu, to może urodziłabym chore dziecko, albo je stracila, albo mnie coś by się stało...Jakoś tak mi łatwiej. Co nie zmienia faktu, że chwile smutku i rezygnacji przychodzę...średnio co 30 dni No i to miało nastąpić dopiero po czw, po odstawieniu dupka, Choć na razie, poza porannym jednorazowym plamieniu cisza. Ale wiele razy już się tak łudziłam.
Dziewczyny, którym się udało: wiedziałyście, że to plamienie implantacyjne albo jakieś inne, a nie @?? Czy nie miałyście żadnego i bach!
Nienawidzę tych plamień, bo zawsze wprowadzałam w błąd i dają złudne nadzieje...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mordeczka wrote:Jesteś zapisana na ten sam dzień co ja
Faktycznie To może choć jednej się uda Ja już coraz bardziej wątpię, właśnie zobaczyłam na papierze smużkę krwi na śluzie, więc raczej będzie @ i to przyspieszona..32 lata | starania od stycznia 2017
💉Szczepienia limfocytami
06.2022 - start IVF
8tc 💔 3.09.2022 🖤
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
6tc💔 -
Grzechotka wrote:A samą implementację czułam. Bardzo mocne pociągnięcie w macicy aż mi nogi zgięło. Do dzisiaj pamiętam gdzie wtedy stałam
Kurde, żadnego ciągnięcia,rwania, trzęsienia ziemi, nawet bólu jak na @ nie mam. Tylko niebolesne cyce jak matryce ;P
Dobijcie mnie! To dla mnie najgorszy moment cyklu zawsze. Bo wiem już prawie na 100%, że cykl stracony, a @ nie przychodzi taka normalna, więc dni uciekają, cykl długi...
Tak czy siak betę mam zrobić 5.04 rano i odstawić po pporannej tabletce dupka.
Ja o poprzedniej ciąży dowiedziałam się chyba w 40 dc, Ale wahały mi się wtedy od 24- 38 dni. Więc czekałam...czekałam...Aż z głupa test zrobiłam... -
Marilen wrote:Kurde, żadnego ciągnięcia,rwania, trzęsienia ziemi, nawet bólu jak na @ nie mam. Tylko niebolesne cyce jak matryce ;P
Dobijcie mnie! To dla mnie najgorszy moment cyklu zawsze. Bo wiem już prawie na 100%, że cykl stracony, a @ nie przychodzi taka normalna, więc dni uciekają, cykl długi...
Ja mam za to dwa milony śluzu i gigantyczny ból jak w środkowym dniu @, a jeszcze dwa dni muszę czekać. Chciałabym żeby już @ przyszła i zacząć nowy cykl.
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka wrote:Ja mam za to dwa milony śluzu i gigantyczny ból jak w środkowym dniu @, a jeszcze dwa dni muszę czekać. Chciałabym żeby już @ przyszła i zacząć nowy cykl.
U mnie śluz jest zawsze, ale nie wtedy i nie taki jak potrzeba przynajmniej tak ja to widzę na zewnątrz ;P
A jak to jest z tym śluzem przy/po zagnieżdżeniu? nie ma go? jest? i jaki?
Wczoraj przy tym plamieniu jednorazowym miałam wrażenie, że to płodny tylko podbarwiony krwią... -
Hugolina87 wrote:Grzechotka to w czwartek @? Bo ja się w tym cyklu swoim gubię bo owu mialam juz w 10dc także turbo szybki cykl..
Niby w czwartek. Albo jutro. Kto to wie -
Hugolina87 wrote:Grzechotka to w czwartek @? Bo ja się w tym cyklu swoim gubię bo owu mialam juz w 10dc także turbo szybki cykl..
Ja z takiego truboszybckiego cyklu mam pierwsze dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:39
Hugolina87 lubi tę wiadomość