Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa piękna beta :*
A u mnie 3 dzień serduszkowanie. Niby jeszcze przed dniami plodnymi ale niech plemnikiczki mojego męża będą wytrzymałe i dadzą radę przeżyć aż do owulacji.
Bo mężus na początku dni płodnych jedzie na poligon do wojska ;(Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:No wróciłam
14dpo beta 190
Ale radość przeplatana płaczem bo tsh mi skoczyło do 4,5 musze zwiekszyc dawke tabletki jutro drugie tyle ... boje sie ze mi dzidzie zabijepumka1990 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Kochana ja też się martwię, bo od wczoraj boli mnie ząb okropnie i za chwilę idę do dentysty i też się boje, ale dentystka powiedziała że ten stres bardziej zaszkodzi nic cokolwiek ... Także nie możemy się stresować :-* bierz spokojnie te leki, powtórz będę za dwa dni, zobaczysz będzie wszystko dobrze :-*
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Jak już wcześniej brałaś leki a brałaś to organizm szybko zareaguje i będzie dobrze ja przed ciąża brałam najmniejsza dawkę 25 teraz 60 i organizm szybko zaskoczył. Bąbel w pierwszych dniach jest chroniony trochę minie zanim organizm sie przestawi. Masz wszystkie leki wiesz na co zwracać uwagę musi być dobrze bardziej steres może być teraz gorszy dla maluszka wiec dobra książka, film spacer. Wiem, ze już to przechodziłas wiec łatwo mi mówić, ale ja wierze, ze dobre myślenie przyciąga dobre rzeczy ściskam i kciuki
Oby oby ja brałam 0.75 letroxu od jutra będę brać 135
Ogólnie juz mi poszło do głowy itd kuje mnie prawa pachwina i jak chode to mocniej i se cp wkręcam :<" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Anusiak5 może poczekaj do jutra zobaczysz czy temp. Odbiję w górę
Twój wykres przypomina mi mój z pierwszej ciąży. Miałam podobny nagły spadek, później odbiła w górę i był zielony finał
Trzymam mocno kciuki żeby i u Ciebie.skończyło się na zielono -
dzięki właśnie zastanawiałam się nad jutrem jeśli będe miec wolne bo narazie czekam na męża który przyjdzie z pracy z informacją od szefa czy mój dział pracuje jutro bo ja dzis 3 dzien wagarów świątecznych bo zawsze ja biore wolne jak młoda nie idzie do szkoły.widzisz fajnie by było zajsc teraz.tylko zastanawia mnie wykres bo wyglada jak zawsze 2 faza tylko różni się tym szczegółem wysoka temp wczoraj tu jest znak zapytania.nigdy takiego odbicia nie miałam po alko a wypiłam w niedziele lampke wina.
-
A ja już pisze się na majówkę chociaż może i lepiej przynajmniej rozwiąże mi się sytuacja z praca i z czystym sumieniem będziemy serduszkowac. A może akurat na pierwszego się uda w 3rocznicę zaręczyn. A jak nie to może akurat w rocznicę ślubu.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Hej. Nie sposób Was doczytać bedąc caly dzien w pracy
Karmelkova piekna beta, teraz tylko tsh ureguluj i bedzie ok
Anusiak tez mialam spadek a potem wzrost i test ciążowy dodatni także powodzenia.
U mnie w tym miesiącu raczej nic z tego...
Miejscowe znieczulenie w ciazy jak najbardziej. Sama mam kilka do naprawy buu. Niestety nieleczone zeby to najgorsze zlo znam nawet przypadki sepsy u noworodkow dzien po porodzie bo matka miala tak chorego zeba ze brala 2 antybiotyki niestety nie skończylo się dobrze takze leczyć koniecznie.
-
Grzechotka wrote:U mnie plamienie. Proszę mnie wpisać na 29 kwietnia
Takie króciutkie cykle masz? Więcej owulacji w roku
Ja się na kwiecień już nie załapię, bo u mnie zaczęło się plamienie, potrwa ze 3 dni pewnie i dopiero @, i wtedy zaczyna mi gin liczyć nowy cykl. To pewnie ok. 4 maja będę mogła testować jeśli @ sama nie przylezie nieproszona...
Dziwne bo temp mi nie spadła jeszcze. Mam 37,3, moja normalna to ok. 36,8.
Czy ona spada przed @ czy już jak pojawi się normalne krwawienie to spadnie? -
a wiec nie ide jutro na bete.ide normalnie do pracy na 8 wiec nie zdaze jechac do miasta autobusem na badanie.@ niby w sobote.poczekamy i zobaczymy czy tym razem los sie do nas uśmiechnie chodz na nic nie licze.narazie grzeznie łykam leki,staram sie pilnowac diety i zobaczymy,
-
anusiak5 wrote:a wiec nie ide jutro na bete.ide normalnie do pracy na 8 wiec nie zdaze jechac do miasta autobusem na badanie.@ niby w sobote.poczekamy i zobaczymy czy tym razem los sie do nas uśmiechnie chodz na nic nie licze.narazie grzeznie łykam leki,staram sie pilnowac diety i zobaczymy,
Może i lepiej nie będziesz się zastanawiać czy jeszcze za szybko na testowanie, jutro w pracy zajmiesz głowę
Oczywiście jestem tu z wami trochę w ciszy ale kibicuje trzymam kciuki za każdą kreseczke i tule na @.
Ja testuje 27, będzie orientacyjnie 15dp proszę mnie wpisać bo nie wiem czy już zglaszalam się. Obecnie ostatnia tabletka aromka i monitoring w poniedziałek. Pobolewaja mnie obie strony ciekawe co tam urośnie2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
RudaAnna wrote:Jutro wkoncu nadchodzi dzien badania nasienia od meza.. chyba bardziej sie stresuje niz on.
Sa tu dziewczyny ktore maja badania dobre a u meza problemy?
Ja jeszcze jestem w trakcie diagnostyki. W czw będę wiedziała czy u mnie jest na prawdę ok. Ostatnio lekarz powiedział że dla niego u mnie jest ok tylko tarczyca wskazuje na lekką niedoczynność dla niego u nas jest problem męski.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)