Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy wrote:Może i lepiej nie będziesz się zastanawiać czy jeszcze za szybko na testowanie, jutro w pracy zajmiesz głowę
Oczywiście jestem tu z wami trochę w ciszy ale kibicuje trzymam kciuki za każdą kreseczke i tule na @.
Ja testuje 27, będzie orientacyjnie 15dp proszę mnie wpisać bo nie wiem czy już zglaszalam się. Obecnie ostatnia tabletka aromka i monitoring w poniedziałek. Pobolewaja mnie obie strony ciekawe co tam urośnie
-
Karmelkovaa gratuluję dwóch kreseczek na teście! Powiedz, mialas jakieś wczesne objawy wskazujące że to moze być ten szczęśliwy cykl? Bo tyle się naczytałam o tych bólach podbrzusza, plamieniach, ciemniejących sutkach, że sama już nir wiem co myśleć. Comiesieczne wsłuchiwanie sie w swój organizm doprowadza już do szału
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 23:16
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
MałaMi90 wrote:Ja jeszcze jestem w trakcie diagnostyki. W czw będę wiedziała czy u mnie jest na prawdę ok. Ostatnio lekarz powiedział że dla niego u mnie jest ok tylko tarczyca wskazuje na lekką niedoczynność dla niego u nas jest problem męski.15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaAnna wrote:No to jak maz ma kiepskie wyniki to ma jakas kuracje lekami??
Wiesz lekarz na razie tylko nam kazał powtórzyć badanie z krwi, TSh Prolaktyna FSH i inhibina B jutro idziemy z wynikami i zobaczymy. Póki co nie był optymistyczny. powiedział że przy takich wynikach nasienia i słabymi wynikami z krwi nawet leki nie beda działać... więc zobaczymy co jutro powie po powtórzeniu badań.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
hej a ja jednak dzis w domu.córke rano bolal brzuszek i 2 razy wypluwała cos do kosza.wiec zostałysmy w domu.bo ona ma wrażliwy żoładek i jazda autobusem szkolnym w tym przypadku mogłaby wywołac wymioty i trzeba by było jechac po nią.czasmi zdażają sie jej takie ataki bólowe wiec już przywykłam.właśnie śpi ze swoim kogucikiem pluszowym.
ps.co tam u was kto dzis testuje? -
nick nieaktualnyNo szkoda ale to jux 21 rozczarowań także nie wiem czy następny będzie szczesliwszy
Śniło mi się ze miałam te dwie kreski dziś. Miły sen. No ale wyszło jak zwykle.
Trzymam kciuki za pozostałe. Ja chyba za dwa dni będę mieć @. Nie wiem kiedy po dupku się zacznie -
Grzechotka wrote:Marilen, u mnie w pierwszej ciąży było tak, że miałam bóle jak na @, dostałam dużego plamienia, byłam pewna, że okres ale miałam jeden test więc zrobiłam. I bach dwie kreski
Kochana a powiedz mi jaki to był rodzaj plamienia? w sensie tylko śluz mocno podbarwiony? brązowawe? czy normalne krwawienie? i jak dużo? no i czy to było jednorazowe, czy tak ciągnęło się dzień, dwa, trzy?
Myślisz, że u Ciebie to była po prostu implantacja czy coś innego?
Ja mam późna owulację, ok. 18-20 dnia cyklu, ale cykle trwają ok. 30-32 dni. więc fl dosyć krótka, i biorę dupka ale właśnie plamienia zaczynają się kilka dni przed @. Jutro mam odstawić dupka i czekać na @ ale ona już dwa dni chyba się rozkręca, bo to plamienie jest. Już sama nie wiem.. -
Marilen wrote:Kochana a powiedz mi jaki to był rodzaj plamienia? w sensie tylko śluz mocno podbarwiony? brązowawe? czy normalne krwawienie? i jak dużo? no i czy to było jednorazowe, czy tak ciągnęło się dzień, dwa, trzy?
Myślisz, że u Ciebie to była po prostu implantacja czy coś innego?
Ja mam późna owulację, ok. 18-20 dnia cyklu, ale cykle trwają ok. 30-32 dni. więc fl dosyć krótka, i biorę dupka ale właśnie plamienia zaczynają się kilka dni przed @. Jutro mam odstawić dupka i czekać na @ ale ona już dwa dni chyba się rozkręca, bo to plamienie jest. Już sama nie wiem..
To było ciemnoczerwone krawienie, tyle ile plamienia w pierwszym dniu okresu. U mnie plaminie ciągnęło się o 16 tygodnia, bo miałam bardo ukrwioną macicę, więc chyba nie jestem najlepszym wzorem
U mnie to była implantacja, 12dpo i 6 dni przed okresem -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja już 13 cykl walczę ale może wiosna będzie i dla mnie łaskawa ( nie tylko dla zajączków i bocianów ).
Mam już 12 letnią córcię ale znowu instynkt mi się odezwał tylko w tym wieku już ciężko o pozytywny test ciążowy...
Myślicie, że ten spadek tempki podczas pozytywnego testu owu jest ok?
Wiem, że owulka się zbliża bo i gin wczoraj potwierdził i jajniki i śluz wodnisty w dużej ilości.
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:No wróciłam
14dpo beta 190
Ale radość przeplatana płaczem bo tsh mi skoczyło do 4,5 musze zwiekszyc dawke tabletki jutro drugie tyle ... boje sie ze mi dzidzie zabijeKarmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Klamka82 wrote:Hej dziewczyny, ja już 13 cykl walczę ale może wiosna będzie i dla mnie łaskawa ( nie tylko dla zajączków i bocianów ).
Mam już 12 letnią córcię ale znowu instynkt mi się odezwał tylko w tym wieku już ciężko o pozytywny test ciążowy...
Myślicie, że ten spadek tempki podczas pozytywnego testu owu jest ok?
Wiem, że owulka się zbliża bo i gin wczoraj potwierdził i jajniki i śluz wodnisty w dużej ilości.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
MałaMi90 wrote:Wiesz lekarz na razie tylko nam kazał powtórzyć badanie z krwi, TSh Prolaktyna FSH i inhibina B jutro idziemy z wynikami i zobaczymy. Póki co nie był optymistyczny. powiedział że przy takich wynikach nasienia i słabymi wynikami z krwi nawet leki nie beda działać... więc zobaczymy co jutro powie po powtrzeniu badań.
A z drugiej strony jak znajdzie się powód przez który nie udaje się zajść to też połowa drogi do sukcesu15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Kochane, u mnie fr@nca rozgościła się juz na dobre, więc niestety
Czekam na następną szansę i trzymam kciuki za Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 11:08
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔