Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam flo, ale niestety nie ma tam wykresu.. A szkoda
Edit. Wlasnie weszłam na ustawienia i okazuje się że jest i temperatura ale mialam ja ukryta z zalozenia. DramatWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 07:45
Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
Kuzmoni wrote:Ja też mam flo, ale niestety nie ma tam wykresu.. A szkoda
Edit. Wlasnie weszłam na ustawienia i okazuje się że jest i temperatura ale mialam ja ukryta z zalozenia. DramatSkarpeta lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Sung wrote:Przykro mi. Mogę podpowiedzieć taki stały zestaw: tsh, ft3, ft4, krzywą cukrową i insulinową, trombofilie, mthfr.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Klamka82 wrote:Mordeczko przepisz mnie na testowanie na 18.04 bo ovu mi właśnie wyznaczyło nową datę @ po wykryciu owulacji. Clue i Ovuvie też pokazują na 29dc.
Jak mi wykryje ovu w końcu owulacje to będziemy razem testować :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:39
Klamka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDibolek wrote:W pon może będę szła zbadać progesteron więc zrobię i te
Bycie na grupach i forach pokazuje, że strasznie dużo kobiet jest niedodiagnoxowanych. Powinien być gdzieś spis badań. Podstawowych i bardziej specjalistycznych. -
Sung wrote:Super! Ale trombo i mthfr to ze śliny na testdna.pl
Bycie na grupach i forach pokazuje, że strasznie dużo kobiet jest niedodiagnoxowanych. Powinien być gdzieś spis badań. Podstawowych i bardziej specjalistycznych.
A co to za badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:49
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej :*
Do mnie w piątek wieczorem przyszła @ od czwartku byłam jak na szpilkach, wiedziałam że jak nie nawiedzi mnie do soboty rano to będę testować i miałam duża nadzieję bo był to 29 dc a u mnie cykle przeważnie 27-28 dni.
No ale się nie udało. Poryczalam, ponarzekałam, zdolowalam się i trzeba walczyć dalej.
Mąż we wtorek ma badanie nasienia. Ja mam wizytę w 11 dc , mam mieć robiona biocenozę i wymaz z szyjki, może tam coś wyjdzie...? Mam nadzieję, że Mężu będzie miał badania w normie.
Trzymajcie kciuki :*
Robiłam tą krzywa insulinowa i cukrową. Wprowadziłam wyniki do tego kalkulatora HOMA ir i wyskoczyło na zielono, więc chyba ok ? Oczywiście zobaczymy co powie lekarka.
A obecnie leżę w wannie z maseczką na buzi i włosach, zrobię sobie peeling jeszcze wieczorem drink i wypije zdrowie wszystkich staraczek i tych już zafasolkowanych :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 10:50
Skarpeta, agniecha2101, ams lubią tę wiadomość
-
SMag wrote:Hej :*
Do mnie w piątek wieczorem przyszła @ od czwartku byłam jak na szpilkach, wiedziałam że jak nie nawiedzi mnie do soboty rano to będę testować i miałam duża nadzieję bo był to 29 dc a u mnie cykle przeważnie 27-28 dni.
No ale się nie udało. Poryczalam, ponarzekałam, zdolowalam się i trzeba walczyć dalej.
Mąż we wtorek ma badanie nasienia. Ja mam wizytę w 11 dc , mam mieć robiona biocenozę i wymaz z szyjki, może tam coś wyjdzie...? Mam nadzieję, że Mężu będzie miał badania w normie.
Trzymajcie kciuki :*
Robiłam tą krzywa insulinowa i cukrową. Wprowadziłam wyniki do tego kalkulatora HOMA ir i wyskoczyło na zielono, więc chyba ok ? Oczywiście zobaczymy co powie lekarka.
A obecnie leżę w wannie z maseczką na buzi i włosach, zrobię sobie peeling jeszcze wieczorem drink i wypije zdrowie wszystkich staraczek i tych już zafasolkowanych :*ignite -
nick nieaktualny