Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 Serena strasznie mi przykro
Ale głowa do góry kochana przwdzięczny tobą cudowny miesiąc maj . Wszystko kwitnie to i twój cud się zjawi bo będzie tak pielnie na świecie :*
Evli kochana nie załamuje się Identycznie jak w sytuacji sereny czeka cię wyjątkowy miesiąc wie głowa do góry cycki do przodu i szykuj się na gorący miesiąc :*Evli lubi tę wiadomość
-
ignite wrote:To teraz musisz czekać czy coś się wykluje(a na pewno wykluje się,trzymam kciuki)
Oj nawet nie wiesz jak bym się cieszyła
Ale pozostaje mi tylko oczekiwać na testowanie a to się tak strasznie dłuzyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 18:28
-
nick nieaktualnyDibolek wrote:Tak, może podnieść
Tak dokładnie to nie dowiedziałam sie dlaczego. Jedna ciaza 5 tyg poronienie samoistnie podobno nie bylo zarodka, później kilka biochemicznych. Sama nie nadążam tym bardziej że już kilka razy zmieniałam lekarza więc każdy coś do siebie dodaje, można zglupiec
Przykro mi. Mogę podpowiedzieć taki stały zestaw: tsh, ft3, ft4, krzywą cukrową i insulinową, trombofilie, mthfr.Dibolek lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj jak jechałam z uczelni leciała piosenka sound'n'grace. Kiedyś słuchałam bo słuchałam ale trn tekst jest o nas dziewczyny
Teraz będzie dobrze, nigdy już na gorsze
nie pozmienia się kolejny dzień.
Uczę się na błędach,
może zapamiętam.
Koniec końców musi udać się.
Nie rozdrapuj starych ran
Przyjdzie wiosna będzie plan
Nic nie jest na pewno
A jednak mam pewność
Nigdy nie jestem całkiem sam.Mordeczka, KAL, Kuzmoni, agniecha2101, MałaMi90, Almond lubią tę wiadomość
-
No to u mnie comiesięczna żałoba
Napisałam do Was i godzinę później @ tak się rozszalała, że koszmar.
Dziewczyny, nie odechciewa Wam się czasami?
Wychodzi na to że miałam w tym cyklu tygodniowe plamienie i teraz @. Ciekawe ile dni.
Karmelkovaa a co to KIR? Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Musisz być naprawdę szczęśliwa! -
Marilen, mnie sie zawsze odniechciewa jak @ przyjdzie... Ale jak jest termin okoloowulacyjny to nie odpyszczamy i potem zawsze wierzymy ze tym razem sie udalo.
I dlatego potem jest krysys
Trzymam kciuki aby kolejny cykl byl udany!Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
Marilen wrote:No to u mnie comiesięczna żałoba
Napisałam do Was i godzinę później @ tak się rozszalała, że koszmar.
Dziewczyny, nie odechciewa Wam się czasami?
Wychodzi na to że miałam w tym cyklu tygodniowe plamienie i teraz @. Ciekawe ile dni.
Karmelkovaa a co to KIR? Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Musisz być naprawdę szczęśliwa!
Kochana głowa do gory po ciemnych chmurach zawsze wychodzi słońce :*
-
RudaAnna wrote:Kuzmoni widzę że my mamy podobny cykl starań jak za ok 2 tyg przyjdzie @ to też zacznę 12 cykl o pierwsze dziecko.
Zaczelas już leczenie u ginekologa czy na spokojnie narazie się staracie?
Juz zaczynamy bardziej sie badac. Mezowi slabe nasienie wyszlo (miesiac temu robil) ja dzis odebralam wyniki i prolaktyne mam podeyzszona 26.1 we wtorek mam pierwsza wizyte u polecanego gina wiec zobaczyny.
Chyba wczoraj albo dzis mialam owu - jesli w ogole. Wykres zaczelam prowadzic ostatnii, ale nie umiem sie za dobrze jeszcze obserwowacZaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
KlaudyŚ wrote:Kochana głowa do gory po ciemnych chmurach zawsze wychodzi słońce :*
Kurcze, żebyśmy miały po dwie owu w miesiącu to by było fajnie
U mnie problem w tym, że nie wiadomo skąd niepowodzenia, więc nie wiadomo jak leczyć.
Kuzmoni, no smutecek ogólnie, jakoś tak wiary w powodzenie brak...do owu kilkanaście dni, więc zero optymizmu -
Magda-mac a jak sytuacja u ciebie ?
Marilien jak bym miała mieć dwie owulacje to musiał by cykl trwać ok.40 dni albo tydzień po tygodniu a ja w tym cyklu dosyć boleśnie przechodziłam to umówmy nie chciała; D
Zresztą były by bliźniaki; pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 06:48
-
Chwale się inna aplikacja wyznaczyła mi owulacje na 5.04 czyli 10dc,wiec zdążyliśmy przed w trakcie i po
Termin miesiączki zmienił się na 18.04 wie co to będzie najkrótszy cykl jaki miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 06:51
-
A z jakies aplikacji korzystasz? Mnie się kończy probna wersja wykresu w ovufriend. Trochę słabo że trzeba za to płacić 30 zl miesięcznie macie coś godnego polecenia??
RudaAnna wrote:Ja też mam w wtorek wizytę ale już która z kolei :(mam nadzieję że czegoś się konkretne dowiem i owulacje też miałam wczoraj (sprawdzana przez testy owulacyjne) więc pewnie będziemy podobnie testować
Jaś jestem zapisana za 23 kwietnia jeśli wytrzymam i jeśli @ nowe przyjdzie..
Gdyby na zawolanie można było wywoływać dwie owu. To byłoby superWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 07:10
Zaczynam 12 cs o 1 dziecko. -
Kuzmoni wrote:A z jakies aplikacji korzystasz? Mnie się kończy probna wersja wykresu w ovufriend. Trochę słabo że trzeba za to płacić 30 zl miesięcznie macie coś godnego polecenia??
Jaś jestem zapisana za 23 kwietnia jeśli wytrzymam i jeśli @ nowe przyjdzie..
Gdyby na zawolanie można było wywoływać dwie owu. To byłoby super
Ja mam flo
DarmowaSkarpeta lubi tę wiadomość
-
Ja korzystałam z flo, a teraz korzystam tez z ovuview bo można więcej rzeczy notować i dokładniej nie korzystając dodatkowo z notatek
Żona mojego kuzyna mówiła mi ze jej Ginekolog radziła jej aby kupiła mężowi tabletki z pestek dyni ponieważ podobno działa dobrze na nasienie. On wyniki mial w miare ok, ale mimo wszystko kazala mu brac
A co do załamki tez tak mam. Zawsze jestem tak pozytywnie od owu do daty @. Entuzjazm przechodzi jak przychodzi małpa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 07:23