Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Kochane ja też mówiłam , ze dupa z tego cyklu zrezygnowałam całkiem i co i zaskoczyło jednak
Ja po wizycie , wszystko jest dobrze na ten moment ładne endometrium i widac ciałko żółte wizyta za tydzień czekamy ...Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Dziękuję ;* na razie stresu nie ma odpuścił lekarz mnie pocieszył , że progesteron taki ładny dobrze rokuje , oby nic złego się nie działo po drodze , i oby był pęcherzyk za tydzień ja głupia chciałam dziś hahahaha nie znam się do końca jak to powinno wyglądać kiedy co ... bo nigdy nikt mi na tym etapie nie robił usg a potem juz nie zdążył bo było po wszystkim
(już urodziła).U Ciebie też tak będzie,wierzę w to,trzymam kciuki.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
ignite -
Dibolek wrote:prolaktyna podtrzymuje pracę ciałka żółtego, by mogło nadal produkować progesteron
Czyli jak za niski poziom to stad plamienia mogłyby być?
No to to może być to. Oj to bardzo ciekawa jestem wyniku jak zrobię w 3dc. Na razie nadal się nie rozkręciła @ -
U mnie dzisiaj równe 4tyg za tydzień będzie 5t0d ale nie wiem czy nie pojadę w niedziele będzie 5t2d co by było może pewniej widać ... jestem pozytywnie nastawiona musi być dobrze i tyle...
Multiwitamina, bondzik007, usia89, Pati88, pumka1990, Marryy, TaPaT, agniecha2101, Marilen lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Nie dodało mi poprzedniego posta.
Polecacie jakieś Witaminki dla staraczek. Obecnie biorę pregna plus + kwas foliowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarilen wrote:A ja bym jeszcze dzisiaj popracowała Test pozytywny przewiduje owu, która ma nastąpić za 24-36 godzin. Czyli jeśli wczoraj był pozytywny, to dzisiaj lub jutro będzie owu. A do dnia po to jeszcze dzień płodny;)[/QUOTE
Kochana ale test był pozytywny od 3 dni i pracowałam ostro od 8dc pracuję. Dzisiaj już wygasł to dam odpocząć mojemu bo czuję się jak dawca powoli -
Klamka82 wrote:Marilen wrote:A ja bym jeszcze dzisiaj popracowała Test pozytywny przewiduje owu, która ma nastąpić za 24-36 godzin. Czyli jeśli wczoraj był pozytywny, to dzisiaj lub jutro będzie owu. A do dnia po to jeszcze dzień płodny;)[/QUOTE
Kochana ale test był pozytywny od 3 dni i pracowałam ostro od 8dc pracuję. Dzisiaj już wygasł to dam odpocząć mojemu bo czuję się jak dawca powoli
Aaa! To już faktycznie po robocie -
Karmelkova super że jest w porządku! Teraz trzymam kciuki za dzidziolka co by zdrowo się rozwijał ;*
Dibolek - jakoś tak czuje. Mam to samo co co cykl. Czyli po owu mam jakieś dziwne skurcze, kłucia i już jak to tydzień przed @ - ochota na słodycze. Do tego temperatura nie powala, po owu poleciała w dół, teraz niby w górę. Eee tam.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkova to dobrze, że jesteś spokojniejsza
Dziewczyny ja jestem spakowana i w nocy lecę na wakacje podróż urodzinowa i z okazji 10tej rocznicy ślubu
Mam nadzieję wypocząć, opalić się i zaciążyc )
Będę Was podglądać i trzymać kciukasyKarmelkovaa, Marilen, bondzik007, Skarpeta, futuremama, pumka1990, Pati88, agniecha2101, Sung, MałaMi90 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
serducho dla Was za wsparcie ;*
Olivkowa - Pięknych wczasów i rocznicy ! najlepsze zyczenia oh tez bym poleciała w ciepłe krajeOlivkowaMama lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Marilen wrote:Czyli jak za niski poziom to stad plamienia mogłyby być?
No to to może być to. Oj to bardzo ciekawa jestem wyniku jak zrobię w 3dc. Na razie nadal się nie rozkręciła @
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
bondzik007 wrote:Karmelkova super że jest w porządku! Teraz trzymam kciuki za dzidziolka co by zdrowo się rozwijał ;*
Dibolek - jakoś tak czuje. Mam to samo co co cykl. Czyli po owu mam jakieś dziwne skurcze, kłucia i już jak to tydzień przed @ - ochota na słodycze. Do tego temperatura nie powala, po owu poleciała w dół, teraz niby w górę. Eee tam.
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Gratuluję dobrych wiadomości. Super się takie informacje czyta wieczorem. Ja niestety czekam na @. Beta z dzisiaj potwierdziła że te bóle brzucha od owulacji to ten "gorszy jajnik".Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oliwkova na wakacjach najlepiej sie "zaciąża" trzymam kciuki!!
Isaura- ja z tymi jajnikami mam tak samo właśnie.. później głupia sobie nadzieję przez to robięOlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Współczuję wam tych bolesnych owulacji
Ja dziś 36,9 nigdy nie miałam takiej temp. A moja podstawowa to 36,3Skarpeta, bondzik007 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50