Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondas_29 wrote:agniecha2101 a jak się czujesz?
Karmelkova my tu wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i tym razem będzie już wszystko dobrzeBlondas_29 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Też słyszałam właśnie że zmiana ciśnienia/wysokości może mieć wpływ na tak wczesną ciążę. Ale ile w tym prawdy to już nie wiem. Osobiście gdybym nie musiała, to bym nie leciała, ale gdybym była w takiej sytuacji jak Ty Dibolek, że lecisz do chorej mamy to miałabym trudną zagwozdkę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 17:07
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hehe niby nie wpuszczaja po 34tyg a jakos 2 msc temu babka wpadla do mojwgo szpitala rodzić prosto z lotniska 39 tydz . Takze ten wszystko sie da :p mysle ze są linie które wpuszczą a też takie które tego mocno przestrzegają. Ja napewno z powodu mozliwego zagniezdzNia sie zarodka nie zrezygnowałabym z wakacji ale kazdy decyduje za siebie.
Chodzi mi oczywiscie o ten okres co jeszcze o ciaży niewiem no bo bez przesady tylko sie zamknac w domu i kleczeć :pams lubi tę wiadomość
-
Dokładnie katepr.. należałoby w takim wypadku rezygnować ze wszystkiego co miesiąc. Bez przesady jak ktoś jeszcze nie wie o ciąży.
agniecha2101, Sung lubią tę wiadomość
-
Kobietki, ja w niedziele odbede 5 lot w tej ciazy ( a mam dopiero 11tc ).
Pytalam ginekolog 2 razy czy mozna latac czy nie, to zrobila duze oczy i stwierdzila, ze jak najbardziej!!!
Zwlaszcza krotkie loty po Europie...
Chyba, ze.... bardzo boicie sie latac i zle sie czujecie podczas lotu (nie bedac w ciazy), wtedy warto sie zastanowic, bo stres moze zle wplynac na Wasza dzidzie
bondzik007 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Hej dziewczyny Zapisuję się na testowanie na 21 kwietnia chyba dzień przed rocznicą ślubu, planowana data miesiączki. A dzisiaj potwierdzona owulacja na monitoringu, widoczne ciałko żołte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 18:08
ams, Evli lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dobrze że skomentował ktoś kto praktykował loty i do tego jest wszystko ok! Ams co tam u Ciebie?! niedługo II trymestr!!
ams, Marryy lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Dobrze że skomentował ktoś kto praktykował loty i do tego jest wszystko ok! Ams co tam u Ciebie?! niedługo II trymestr!!
dziekuje, ze pytasz
Jedyne co mi sie przytrafilo po tych lotach to plamienia (ale wg gin nie mialy one zwiazku z lotami, tylko sie "oczyszczalam" )
Dzisiaj pierwszy dzien bez mdlosci (ciiiiii) i czuje sie super ! Mialam juz kilka takich dni, gdzie bylo super,a potem wszystko wracalo ze zdwojona sila... zobaczymy jak bedzie jutroOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ja w pierwszej ciazy latalam bardzo czesto . Mieszkam zagranica. Nic mi nie bylo.
Dibolek, Marryy lubią tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
ams wrote:Kobietki, ja w niedziele odbede 5 lot w tej ciazy ( a mam dopiero 11tc ).
Pytalam ginekolog 2 razy czy mozna latac czy nie, to zrobila duze oczy i stwierdzila, ze jak najbardziej!!!
Zwlaszcza krotkie loty po Europie...
Chyba, ze.... bardzo boicie sie latac i zle sie czujecie podczas lotu (nie bedac w ciazy), wtedy warto sie zastanowic, bo stres moze zle wplynac na Wasza dzidzieams lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
bondzik007 wrote:Też słyszałam właśnie że zmiana ciśnienia/wysokości może mieć wpływ na tak wczesną ciążę. Ale ile w tym prawdy to już nie wiem. Osobiście gdybym nie musiała, to bym nie leciała, ale gdybym była w takiej sytuacji jak Ty Dibolek, że lecisz do chorej mamy to miałabym trudną zagwozdkę..
Grzechotka lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
bondzik007 wrote:Dokładnie katepr.. należałoby w takim wypadku rezygnować ze wszystkiego co miesiąc. Bez przesady jak ktoś jeszcze nie wie o ciąży.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Nie chodziło mi o lot bo może w tym czasie mieć miejsce zagniezdzenie tylko o lot jak już wiem że jestem w ciąży np 3-4 tydzień. Ale widać co lekarz to inaczej. A i tak decyzja należy do nas.
AMS tak kojarzylam że latasz liczyłam na Twoją odpowiedź jak to jest u Ciebie co Mówił lekarz. Ale czas leci pamiętam jak napisałaś że się udało. Zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 21:03
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Hahahahahahahha oby żeby sie jadło!
Ams życzę więcej spokojnych ciążowych dni :* nie ma to jak dobrze się czuć i wiedzieć że się żyje a mi ściskać kibelek na przyklad ;Pams lubi tę wiadomość
-
Fajnie dziewczyny ze jesteście. mało się udzielam ale wiernie czytam śledzę co się tam u Was dzieje i przeżywam razem z wami. Czy jest ktoś z okolic Lublina? Ja jutro mam pierwszy monitoring cyklu i trochę się boje a trochę zżera mnie ciekawość co tam się dowiem. To jedyne miejsce gdzie można porozmawiać o swoich problemach i nikt na nas głupio się nie spojrzy, lecz zrozumie i pocieszy.
Evli, Marilen, bondzik007 lubią tę wiadomość
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Upragniona niunia wrote:Fajnie dziewczyny ze jesteście. mało się udzielam ale wiernie czytam śledzę co się tam u Was dzieje i przeżywam razem z wami. Czy jest ktoś z okolic Lublina? Ja jutro mam pierwszy monitoring cyklu i trochę się boje a trochę zżera mnie ciekawość co tam się dowiem. To jedyne miejsce gdzie można porozmawiać o swoich problemach i nikt na nas głupio się nie spojrzy, lecz zrozumie i pocieszy.
Dziewczynybtyle piszecie że nie mam nawet kiedy Was nadrobić. Ale kibicuje wszystkim kwietnowkom. U mnie @ wczoraj przyszła. Cieszę się że 29dc i już nowy..bo bezowulacyjne mogą się ciągnąć w nieskończoność...♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021