Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dziewczyny jutro mam kolejny monitoring i na jutro wypada mi owulacja... A dzisiaj bolą mnie piersi... Jak sobie przypomnę to miałam tak tylko w cyklu w którym zaszłam w ciążę. A może tak się tylko nakręcam...

Dibolek, oby wszystko było dobrze. Trzymam mocno i ściskam mimo że się nie znamy. To Ciebie czeka podróż samolotem?

Dibolek lubi tę wiadomość
                                Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas. Dibolek lubi tę wiadomość
                                Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
 12.2017 - cp
 Starania od 10.06.2017

Nadzczynnosc GB.
 Zielone światło.
 06.22- 5cykl starań na nowo.
- 

Cześć dziewczyny!
 Jestem tu nowa, od kilku miesięcy podczytuje forum. Wątek ten śledzę od samego początku. Serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało:) Bardzo kibicuję też reszcie. Sama też jestem kwietniową szczęściarą, nadal nie mogę uwierzyć!!

W marcu założyłam tu konto i zaczęłam prowadzić obserwacje. Byłam załamana bo wykres nie wychodził obiecująco i ovufriend nie wyznaczył mi owulacji.Tydzień temu zrobiłam test ale raczej bez nadziei (bo niby owulacji nie było) i wyszła gruba krecha!! Dalej nie wierze. Zrobiłam bete w 35dc i wyniosła 326.9IU/l, czy to dobry wynik? Wizytę u ginekologa mam w ten czwartek, więc czekam z niecierpliwością. Niestety mam wadę macicy więc bardzo boję się o tą ciążę 

Udostępniam swój wykres. Czy jestem jakimś dziwnym przypadkiem, że wykres nie był książkowy a jestem w ciąży? Trzymam za was kciuki! Myślę, że rozgoszczę się na tym forum na dłużej.
  agniecha2101, kuzmoni1 lubią tę wiadomość agniecha2101, kuzmoni1 lubią tę wiadomość [/link] [/link]
- 

Zielonacytryna przede wszystkim gratulacje powtórz najlepiej betę po dwóch dniach i zobaczysz jaki jest przyrost. A jeżeli możesz powiedzieć,jaką masz wadę macicy? Ja mam 2 macice.. O czym dowiedziałam się kilka miesięcy temu ale miałam ciążę pozamaciczna...
                                Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas. powtórz najlepiej betę po dwóch dniach i zobaczysz jaki jest przyrost. A jeżeli możesz powiedzieć,jaką masz wadę macicy? Ja mam 2 macice.. O czym dowiedziałam się kilka miesięcy temu ale miałam ciążę pozamaciczna...
 12.2017 - cp
 Starania od 10.06.2017

Nadzczynnosc GB.
 Zielone światło.
- 

Dzięki dziewczyny kochane jesteście!!Upragniona niunia wrote:Dziewczyny jutro mam kolejny monitoring i na jutro wypada mi owulacja... A dzisiaj bolą mnie piersi... Jak sobie przypomnę to miałam tak tylko w cyklu w którym zaszłam w ciążę. A może tak się tylko nakręcam...

Dibolek, oby wszystko było dobrze. Trzymam mocno i ściskam mimo że się nie znamy. To Ciebie czeka podróż samolotem? 
 Tak, lecę w czwartek o 21:40 
 2ciaze stracone
 17 cykl starań
 16.03.2018 drugi cykl CLO - ! !
 13.04.2018 beta 55,56
 16.04.2018 beta 221,50
- 

Upagniona niunia dziękuję Niestety bety nie dam rady powtórzyć bo mieszkam za granicą, gdzie trochę ciężko z tymi badaniami... Pierwszą betę zrobiłam jak byłam w Polsce na urlopie, a następnego dnia już miałam lot powrotny. Ja mam całkowitą przegrodę macicy i szyjki. Nie jestem pewna ale to chyba taka sama wada jak u Ciebie. Zastanawiałaś się nad usunięciem tej wady operacyjnie? Ja tak, ale stchórzyłam i zaszłam w ciążę Niestety bety nie dam rady powtórzyć bo mieszkam za granicą, gdzie trochę ciężko z tymi badaniami... Pierwszą betę zrobiłam jak byłam w Polsce na urlopie, a następnego dnia już miałam lot powrotny. Ja mam całkowitą przegrodę macicy i szyjki. Nie jestem pewna ale to chyba taka sama wada jak u Ciebie. Zastanawiałaś się nad usunięciem tej wady operacyjnie? Ja tak, ale stchórzyłam i zaszłam w ciążę   [/link] [/link]
- 
                        nick nieaktualnyDibolek, trzymam kciuki!!!!
 A nie powinnaś brać duphastonu od owu? Z Twoją historią niskiego? Jakbyś robiła badania krwi, koniecznie zrób jeszcze raz tsh, czy nie rośnie i d-dimery. I zapytaj lekarza o aspirynę i heparynę. Niby nie masz badań na trombo ani mthfr, ale po 2 stratach może da, albo skierowanie na te badania.
- 
                        nick nieaktualny
- 

Hmm ja znam tylko pojęcie dwóch macic z tego co wiem to mam 2szyjki i przegrodę w pochwie. O operacji czytałam scalenia macic ale myślę że to zbyt duża ingerencja.  I mamy nadzieję że będzie dobrze.... 
                                Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas. z tego co wiem to mam 2szyjki i przegrodę w pochwie. O operacji czytałam scalenia macic ale myślę że to zbyt duża ingerencja.  I mamy nadzieję że będzie dobrze.... 
 12.2017 - cp
 Starania od 10.06.2017

Nadzczynnosc GB.
 Zielone światło.
- 
                        nick nieaktualny
- 

Możliwe że nie doczytałamKatti wrote:Golonat mówiła ze dzisiaj testuje bo wczoraj jakis cien cienia miala ;p
 Ale póki co nie widzę aby była na of ale patrząc według listy nie ma nikogo. ale patrząc według listy nie ma nikogo. 
 Lista uaktualniona  Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 07:59 Gabrysia 5.02.2016 ❤
 Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs