Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jutro mam kolejny monitoring i na jutro wypada mi owulacja... A dzisiaj bolą mnie piersi... Jak sobie przypomnę to miałam tak tylko w cyklu w którym zaszłam w ciążę. A może tak się tylko nakręcam...
Dibolek, oby wszystko było dobrze. Trzymam mocno i ściskam mimo że się nie znamy. To Ciebie czeka podróż samolotem?
Dibolek lubi tę wiadomość
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, od kilku miesięcy podczytuje forum. Wątek ten śledzę od samego początku. Serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało:) Bardzo kibicuję też reszcie. Sama też jestem kwietniową szczęściarą, nadal nie mogę uwierzyć!!
W marcu założyłam tu konto i zaczęłam prowadzić obserwacje. Byłam załamana bo wykres nie wychodził obiecująco i ovufriend nie wyznaczył mi owulacji.Tydzień temu zrobiłam test ale raczej bez nadziei (bo niby owulacji nie było) i wyszła gruba krecha!! Dalej nie wierze. Zrobiłam bete w 35dc i wyniosła 326.9IU/l, czy to dobry wynik? Wizytę u ginekologa mam w ten czwartek, więc czekam z niecierpliwością. Niestety mam wadę macicy więc bardzo boję się o tą ciążę
Udostępniam swój wykres. Czy jestem jakimś dziwnym przypadkiem, że wykres nie był książkowy a jestem w ciąży? Trzymam za was kciuki! Myślę, że rozgoszczę się na tym forum na dłużej.
agniecha2101, kuzmoni1 lubią tę wiadomość
[/link] -
Zielonacytryna przede wszystkim gratulacje powtórz najlepiej betę po dwóch dniach i zobaczysz jaki jest przyrost. A jeżeli możesz powiedzieć,jaką masz wadę macicy? Ja mam 2 macice.. O czym dowiedziałam się kilka miesięcy temu ale miałam ciążę pozamaciczna...Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
Upragniona niunia wrote:Dziewczyny jutro mam kolejny monitoring i na jutro wypada mi owulacja... A dzisiaj bolą mnie piersi... Jak sobie przypomnę to miałam tak tylko w cyklu w którym zaszłam w ciążę. A może tak się tylko nakręcam...
Dibolek, oby wszystko było dobrze. Trzymam mocno i ściskam mimo że się nie znamy. To Ciebie czeka podróż samolotem?
Tak, lecę w czwartek o 21:40
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Upagniona niunia dziękuję Niestety bety nie dam rady powtórzyć bo mieszkam za granicą, gdzie trochę ciężko z tymi badaniami... Pierwszą betę zrobiłam jak byłam w Polsce na urlopie, a następnego dnia już miałam lot powrotny. Ja mam całkowitą przegrodę macicy i szyjki. Nie jestem pewna ale to chyba taka sama wada jak u Ciebie. Zastanawiałaś się nad usunięciem tej wady operacyjnie? Ja tak, ale stchórzyłam i zaszłam w ciążę[/link]
-
nick nieaktualnyDibolek, trzymam kciuki!!!!
A nie powinnaś brać duphastonu od owu? Z Twoją historią niskiego? Jakbyś robiła badania krwi, koniecznie zrób jeszcze raz tsh, czy nie rośnie i d-dimery. I zapytaj lekarza o aspirynę i heparynę. Niby nie masz badań na trombo ani mthfr, ale po 2 stratach może da, albo skierowanie na te badania. -
nick nieaktualny
-
Hmm ja znam tylko pojęcie dwóch macic z tego co wiem to mam 2szyjki i przegrodę w pochwie. O operacji czytałam scalenia macic ale myślę że to zbyt duża ingerencja. I mamy nadzieję że będzie dobrze....Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
nick nieaktualny
-
Katti wrote:Golonat mówiła ze dzisiaj testuje bo wczoraj jakis cien cienia miala ;p
Ale póki co nie widzę aby była na of
Lista uaktualnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 07:59
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs