Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Kochana U mnie nadal jedna wielka nie wiadoma
Dzisiaj kupuje test i jutro będę sikać
No ja Ci mówię, takie niewiadome kończą się szybko i bezboleśnie
Ja się gubię zawsze, która kiedy miała testować i mało czasu na sprawdzenie i sięganie wstecz, ale wypatruję Cię Mordeczko, wypatruję. Tak czuję, że to już niebawem -
Marilen wrote:No ja Ci mówię, takie niewiadome kończą się szybko i bezboleśnie
Ja się gubię zawsze, która kiedy miała testować i mało czasu na sprawdzenie i sięganie wstecz, ale wypatruję Cię Mordeczko, wypatruję. Tak czuję, że to już niebawemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 13:35
Marilen lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c70c27a2bda.jpg
Poleciałam na betę, chociaż się strasznie wzbraniałam, bo mi się samochód rozkraczył i musiałam pół miasta autobusami z dzieckiem zjeździć . Pewnie koło 20 będą wyniki. Spodziewam się, że "coś tam wyjdzie" . ALE SZOOOOOK!!!!
Mordeczko, bądź uprzejma ruszyć cztery litery po teścik i siknąć sobie radośnie dziś z wieczora, niech to nie będzie tylko mój dzień !Katti, Mordeczka, Klamka82, Karmelkovaa, agniecha2101, usia89, bondzik007, Marryy, Dominisia883, Sung, pumka1990, Multiwitamina, katepr, Tekana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygolonat wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c70c27a2bda.jpg
Poleciałam na betę, chociaż się strasznie wzbraniałam, bo mi się samochód rozkraczył i musiałam pół miasta autobusami z dzieckiem zjeździć . Pewnie koło 20 będą wyniki. Spodziewam się, że "coś tam wyjdzie" . ALE SZOOOOOK!!!!
Mordeczko, bądź uprzejma ruszyć cztery litery po teścik i siknąć sobie radośnie dziś z wieczora, niech to nie będzie tylko mój dzień !
Mordeczko sikaj!!! Nic nie tracisz!golonat lubi tę wiadomość
-
golonat Gratulacje
Mordeczko Ty juz powinnaś być na becie też albo sikać testa za testemgolonat lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Golonat graaaatki!! :**
Mordeczka! Czekam na pozytywny teścik trzymam mocno kciuki!
Dibolek, Kochana wszystko będzie dobrze :* :*golonat lubi tę wiadomość
-
golonat wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c70c27a2bda.jpg
Mordeczko, bądź uprzejma ruszyć cztery litery po teścik i siknąć sobie radośnie dziś z wieczora, niech to nie będzie tylko mój dzień !
Gratulacje
Karmelkovaa Tobie również cieszę się, że się udałoKarmelkovaa, golonat lubią tę wiadomość
-
golonat wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c70c27a2bda.jpg
Mordeczko, bądź uprzejma ruszyć cztery litery po teścik i siknąć sobie radośnie dziś z wieczora, niech to nie będzie tylko mój dzień !golonat lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki
Beta 221,50 mlu/ml ( w piątek była 55,56)
Progesteron 42,380ng/ml
Co myślicie?Katti, kuzmoni1, Klamka82, patkaaxx90, bondzik007, agniecha2101, KlaudyŚ, Marryy, pumka1990, Multiwitamina, Pati88, MałaMi90, katepr lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ładny przyrost! Serdeczne gratulacje Dibolek chyba nie masz się czym martwićrocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00