Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka wrote:U mnie nudy w temacie. Podczytuję Was i jakoś przeczekuję najnudniejszy etap cyklu
Czyli folikularna? ;P Też to mam, ale już lada dzień owu. Tyle, że ja na nic nie liczę w tym cyklu ( i kto wie czy nie w następnym...), przy tych wynikach męża. W sumie to nawet nie chce mi się "pracować" na przekór. Przynajmniej wiedziałabym, że nie ma na co czekać, bo z pustego to i Salomon nie naleje
Dziewczyny, no "kocicie" się na potęgę ;P Gratulacje dla Was wszystkich! w tak zacnym gronie chętnie bym się znalazła, no ale wiadomo jak jest...
Mordeczka, dawaj sika!
-
Marilen wrote:Czyli folikularna? ;P Też to mam, ale już lada dzień owu. Tyle, że ja na nic nie liczę w tym cyklu ( i kto wie czy nie w następnym...), przy tych wynikach męża. W sumie to nawet nie chce mi się "pracować" na przekór. Przynajmniej wiedziałabym, że nie ma na co czekać, bo z pustego to i Salomon nie naleje
Dziewczyny, no "kocicie" się na potęgę ;P Gratulacje dla Was wszystkich! w tak zacnym gronie chętnie bym się znalazła, no ale wiadomo jak jest...
Mordeczka, dawaj sika!
Z tym Salomonem to wiesz, różnie może być . Dokładnie z takim samym tekstem (że z pustego i Salomon nie naleje) wystartowała do mnie moja ówczesna gin po wielu, wielu miesiącach, latach wręcz, starań. A ja właśnie w tym cyklu w końcu zaszłam w ciążę Więc ten teges, Salomon nalał Cyc do przodu, nos do góry, narządy w gotowości niech się dzieje!agniecha2101, Marilen lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Nie udzielam się u Was ale byłam zapisana na testowanie jeden dzień po spodziewanej @, czyli na 19. Oczywiście moje obietnice że nie będę testować przed tą datą spełzły na niczym i zatestowalam już wczoraj, 9dpo. Coś mi tam przebijało, ale mąż stwierdził że to moja wyobraźnia. Dziś kolejny test przekonał go, że jednak kreska jest. Oczywiście optymizm umiarkowany, ale jesteśmy coraz bliżej zostania rodzicami dzieci 'rok po roku'. Życzę Wam, żeby do końca miesiąca jak najwięcej z Was ujrzało dwie kreski, żeby było dużo świąteczno- noworocznych dzieciaczków!
agniecha2101, Marryy, golonat, kuzmoni1, usia89, pumka1990, Multiwitamina, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Właśnie zapisałam siebie i męża do kliniki Invimed we Wrocławiu na 11 czerwca i jakąś taką ulgę poczułam, że teraz będziemy już w dobrych rękach .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Azzurra wrote:Cześć dziewczyny! Nie udzielam się u Was ale byłam zapisana na testowanie jeden dzień po spodziewanej @, czyli na 19. Oczywiście moje obietnice że nie będę testować przed tą datą spełzły na niczym i zatestowalam już wczoraj, 9dpo. Coś mi tam przebijało, ale mąż stwierdził że to moja wyobraźnia. Dziś kolejny test przekonał go, że jednak kreska jest. Oczywiście optymizm umiarkowany, ale jesteśmy coraz bliżej zostania rodzicami dzieci 'rok po roku'. Życzę Wam, żeby do końca miesiąca jak najwięcej z Was ujrzało dwie kreski, żeby było dużo świąteczno- noworocznych dzieciaczków!
-
Dominisia883 wrote:Właśnie zapisałam siebie i męża do kliniki Invimed we Wrocławiu na 11 czerwca i jakąś taką ulgę poczułam, że teraz będziemy już w dobrych rękach .
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
kuzmoni1 wrote:Dominisia a ty nie mialas testowac ze mna? Moze nie bedzie potrzeby wizyty:) !!Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
kuzmoni1 wrote:Gratulacj!!! Naprawde kwiecien owocny. Juz w 9 dpo byla kreska??? Ja nie wiem kiedy testowac. Generalnie zapisalam sie na 23 czyli 1 dzien po spodziewanej @. Rany nienawidze czekac ;(
elforia, golonat, agniecha2101, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Dla nas na szczęście przed chwilą znalezione
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b1671ea3716.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 17:07
Iseko, elforia, RudaAnna, pumka1990, KlaudyŚ, agniecha2101, Grzechotka, Marryy, Asia8787 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs