Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Test negatywny
Przykro mi :< też myślałam ze coś jest na rzeczy ... a moze jeszcze nie wszystko stracone" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dominisia883 wrote:Tak tak testuję z Tobą ;* ale dla pewności zapisałam nas do kliniki hehe . Też nienawidzę czekać a że w piątek i sobotę mam imprezy urodzinowe swoje to zrobię test w piątek i w sobotę tak z ciekawości (będzie to 9 i 10 dzień po owu) ale jakby nic nie pokazało to 23.04 też będę testować może też skusisz się na weekendowe testowanie?
Dziewczyny ja się skuszę, zapisana jestem na 25 czyli 15 dzień po zastrzyku ale w weekend zrobię taka próbę generalną bo już mi ciężko wytrzymać.Dominisia883 lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja siedzę już w poczekalni, trzymajcie kciuki
Marryy, KlaudyŚ, kuzmoni1, Grzechotka, Madalena89, patkaaxx90, Sung, Dominisia883, pumka1990, MałaMi90 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Mordeczka, ale przecież Ty masz masz który dzień cyklu? Chyba nawet nie wiesz kiedy owu miałaś, więc jeszcze bym nie żegnała tego cyklu
Nawiasem mówiąc, w pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej chyba w 45 dc, miałam nieregularne cykle, czekałam, czekałam, testy nic, a tu nagle w 45 dc bach. Pojęcia nie mam kiedy miałam wtedy owu bo ciąża była szczęśliwym przypadkiem -
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:Mordeczka, ale przecież Ty masz masz który dzień cyklu? Chyba nawet nie wiesz kiedy owu miałaś, więc jeszcze bym nie żegnała tego cyklu
Nawiasem mówiąc, w pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej chyba w 45 dc, miałam nieregularne cykle, czekałam, czekałam, testy nic, a tu nagle w 45 dc bach. Pojęcia nie mam kiedy miałam wtedy owu bo ciąża była szczęśliwym przypadkiemGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Czemu takie nie mogą być wystarczające że by uznać, że owulacja nadchodzi? Ah, żeby mieć taki ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b30b54c5ac3c.jpg -
Dibolek wrote:Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
Trochę dziwnie, bo normalnie lekarze często zaraz po pozytywnym teście każą brać np luteinę. Tym bardziej kiedy występują plamienia, albo występowały wcześniej przed ciążą. Mi się wydaje, że dobrze, że wzięłaś.pumka1990 lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Gratuluję tym zafasolkowanym ☺ my z mężem podjęliśmy decyZję ze jeszcze dwa cylke i idZiemy na badania do dr Przybycienia... po porodzie mam dość roZjechane cykle...Ale tez nic na siłę mamy Swoją KsięŻniCzkę❤ w domu i jesteśmy mega sZczęśliwi☺
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka