Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy Czyli już we 3 testujemy w weekend super będzie raźniej hehe, oby udało się każdej z nas chociaż to będzie oznaczało że na swojej 30-stce nie piję ale to jest akurat najmniej ważne przy tak długich staraniach .
Dibolek bezustannie trzymam kciuki i będę trzymać aż do wizyty kolejnej :*.Marryy lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualny
-
kasiulka1082 wrote:Trochę dziwnie, bo normalnie lekarze często zaraz po pozytywnym teście każą brać np luteinę. Tym bardziej kiedy występują plamienia, albo występowały wcześniej przed ciążą. Mi się wydaje, że dobrze, że wzięłaś.
Tylko zapomniałam zapytać do kiedy
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Cześć, dziewczyny!
Jestem tu nowa. Od razu zajrzałam w ten temat. Jutro testuję o ile oczywiście w międzyczasie @ się nie pojawi, a mam nadzieję, że nie. Próbuję o tym nie myśleć, ale pewnie same wiecie najlepiej, że nie jest tak łatwo. Trzymajcie za mnie kciuki. Dobrze z kimś porozmawiać o obawach.Skarpeta, Katti, agniecha2101, Marryy lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kurcze żeby u mnie tak pięknie jutro odbiła jak u ciebie
Dibolek, bardzo bym chciała. Zwłaszcza że wczoraj też mocno czulam prawy jajnik. Taki ból owulacyjny pomieszany z menstruacyjnym.
Witaj Miyoshi.
Moze powiedz cos o sobie, ktory cykl staran, jakie problemy? Jesteśmy tu wszystkie dla siebie:) -
kuzmoni1 wrote:U Ciebie przecież nie spadla bardzo. U mnie nie potraktowalabym tego jako spadku
Dibolek, bardzo bym chciała. Zwłaszcza że wczoraj też mocno czulam prawy jajnik. Taki ból owulacyjny pomieszany z menstruacyjnym.
Witaj Miyoshi.
Moze powiedz cos o sobie, ktory cykl staran, jakie problemy? Jesteśmy tu wszystkie dla siebie:)
Hej. W sumie cykl dopiero drugi, więc szału nie ma. Problemów na razie żadnych. Czekam na całkowity brak @ z nadzieją.Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@golonat kciuki z przyrost
@Diabolek też myslę , że lekarz głupio pogadał i nie zgodzę się , duzo dziewczyn po stratach bierze progesteron zaraz po owulacji , nawet jesli jest cp czy puste jajo... kiedy coś jest nie tak nawet progesteron tych ciąż nie utrzyma , a poza tym lekarz też widzi na usg i wtedy każe odstawić jak coś , i nic się nie dzieje , nie chodzi się z taką ciążą nie wiadomo ile żeby ją podtrzymywać tylko sprawa się wyjaśnia w pierwszych tyg" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Katti wrote:Witaj Miyoshi
Mam nadzieje że bedzie Ci dobrze z dziewczynami tutaj
Skad taki nick jesli mogę się zapytać ? Kocham takie nicki xD
W sumie tego nicku używam już od lat. Kiedyś szukałam sobie czegoś 'na stałe', a jednocześnie nie chciałam, aby było to coś mega popularnego i oczywistego i tak padło na japońskie miasto. Kiedyś byłam wielką fanką anime i ogólnie kultury Japonii. Teraz już mniej, bo specjalnie czasu nie mam na to, ale japońskie imiona i nazwy dalej są bliskie memu sercu.Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiyoshi wrote:W sumie tego nicku używam już od lat. Kiedyś szukałam sobie czegoś 'na stałe', a jednocześnie nie chciałam, aby było to coś mega popularnego i oczywistego i tak padło na japońskie miasto. Kiedyś byłam wielką fanką anime i ogólnie kultury Japonii. Teraz już mniej, bo specjalnie czasu nie mam na to, ale japońskie imiona i nazwy dalej są bliskie memu sercu.
Ja uwielbiam wszystko co związane z japoniąagniecha2101 lubi tę wiadomość