Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:TSH robiłam w styczniu i już miałam pięknie zbite, dawki Euthyroxu nie zmieniałam i biorę 50. I wszystko objawowo mam ok, a teraz powtarzałam i jest lipa Z tym, że byłam zdenerwowana przed badaniem, że do pracy nie zdążę i na babkę w laboratorium, która zgubiła moje wyniki i musiałam powtarzać wtedy wynik Miałam taki sam skok na 4 w szpitalu po nieprzespanej nocy. I nie wiem, czy tak znowu skoczyło, czy o co chodzi
tsh może skakać, ale jednoczesnie spadły Ci ft3 i ft4.
Nie jesteś w ciąży czasem?
Ja bym zwiększyła dawkę na 75.Dibolek lubi tę wiadomość
-
Upragniona niunia wrote:DIBOLEK kiedy usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 21:28
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Klaudyś nie martw się a myślisz ze ludzie wpadają bzykajac sie 10 razy? Nie, właśnie jeden raz starczy także spokojnie . Wazne ze byla owulacja...nie trzeba sie bzykac dzien w dzien jak kroliki bo jest owulacja :p
A ja do konca to nawet w te monitoringi nie wierzę ile razy bylo tak ze nie bylo owulacji wg lekarza a ciąża była.
I Sung to jest najlepsze co możesz zrobić bzykać się dla radości, wtedy kiedy masz ochotę a nie wtedy gdy każe termometr/ginekolog itd..chociaż rozumiem że trudno po dłuższych staraniachSung lubi tę wiadomość
-
Iseko wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
Iseko ja mam cykle 3 dni dłuższe, a owu mam ok. 18-20 dc więc ja bym była spokojna jeszcze. Zastanawiam się zawsze czy tak krótka faza lutealna by wtedy wystarczyła. Ale lekarka mi to wytłumaczyła...przecież faza lutealna wydłuuuuża się w nieskończoność tzn w 40 tygodni jakby co ;P Niby trochę z żartem,ale taka jest prawda, jak zachodzisz, to nie wiesz czy ten cykl akurat nie miał się wydłużyć o te 3 dni np. -
Ależ mnie jajniki kłują :o pracują pracują . Jak dotrwać do piątku do testowania? To będzie 9 dzień po owu ale kiepsko u mnie z cierpliwością najchętniej już bym testowała ale na szczęście testu nie mamKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
A ja siedzę w pracy. Właściwie to stoję i czuje ten jajnik. Czy jak pęcherzyk zmienia się w tą torbiel czynnościową to boli?Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
A mnie bierze jakieś chorobsko gardło boli mega i kichanie się zaczyna, o nie
Miałam testować 26go w niedziele, ale może sikne sobie w sobotę, żeby złudzenia rozwiać i nabrać siły na kolejny cykl. Serduszek było sporo ale czy była owulacja o to jest pytanie33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnykatepr wrote:
I Sung to jest najlepsze co możesz zrobić bzykać się dla radości, wtedy kiedy masz ochotę a nie wtedy gdy każe termometr/ginekolog itd..chociaż rozumiem że trudno po dłuższych staraniach
Radość i tak jest
Sęk w tym, że powinnam proga po owu. I chcę odstawić inosytol, bo dużo biorę. I zacząć ananasa i takie tam. No i fajnie jest wiedzieć kiedy się ma termin okresu
Mam czas do namysłu jeszcze. -
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Dziewczyny, a jak to z tym detektoren ciazy jest? Ile macie pkti w ktorym dpo? Zwlaszcza zafasolkowane czy pamietacie ile bylo pkt przed pierwszym pozytywnym testem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 07:27
-
Cześć, mam do was pytania czy któraś, która była w ciąży miała plamienia od 7dpo? W tym dniu też zrobiłam progesteron i wyszedł 12.9 ng/ml. Nie wiem co mam myśleć o mojej temperaturze która ciągle rośnie? Mam prawie zawsze plamienia ale tylko trzy dni przed @ a tu się ciągnie i ciągnie. Co o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 07:44
Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMart12 wrote:
Pierwsza zasada robisz testy wtedy działasz w kierunku plamień a nie czekasz i plamisz...
Równie dobrze możesz plamic zwyczajnie na @ chociaż nie wiem kiedy powinnaś dostać @Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 07:45
-
kuzmoni1 wrote:Dziewczyny, a jak to z tym detektoren ciazy jest? Ile macie pkti w ktorym dpo? Zwlaszcza zafasolkowane czy pamietacie ile bylo pkt przed pierwszym pozytywnym testem?
Katti lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Klamka82 wrote:Testy owu na alle zakupione nowy cykl czas start!
Ja kupuję zawsze w Rossmanie. Dwa rodzaje na zmianę. Facetów i jakieś drugie po 5 szt pakowane.
I wczoraj zrobiłam ok. 18 ten paskowy i cień cienia cienia. Sobie myślę: czasu jeszcze dużo. A o 20 około zrobiłam Facelle. Grubaśna druga krecha!!! No o mały włos nie przegapiłabym owu!!!!!!!!! Wprawdzie ten cykl i tak stracony bo ten seminogram ( choć lekarz kazał działać, powiedział, że hormony super, a nasienie wcale nie takie złe, ogólnie zalecenie Profertilu i tyle na razie, powtórne badanie do 3 tyg po poprzednim. ) Ale kurcze nie wszystkim testom można ufać!
-
nick nieaktualnyMarilen wrote:Ja kupuję zawsze w Rossmanie. Dwa rodzaje na zmianę. Facetów i jakieś drugie po 5 szt pakowane.
I wczoraj zrobiłam ok. 18 ten paskowy i cień cienia cienia. Sobie myślę: czasu jeszcze dużo. A o 20 około zrobiłam Facelle. Grubaśna druga krecha!!! No o mały włos nie przegapiłabym owu!!!!!!!!! Wprawdzie ten cykl i tak stracony bo ten seminogram ( choć lekarz kazał działać, powiedział, że hormony super, a nasienie wcale nie takie złe, ogólnie zalecenie Profertilu i tyle na razie, powtórne badanie do 3 tyg po poprzednim. ) Ale kurcze nie wszystkim testom można ufać!Skarpeta, Evli, agniecha2101, Klamka82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry U mnie dzisiaj się zaczął nowy cykl.
Nie zostawiam Was bo muszę poprowadzić listę do końca kwietnia.
I bardzo Was proszę sprawdźcie czy mam coś zmienićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:40
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs