Forum Starając się - ogólne Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
Odpowiedz

Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu

Oceń ten wątek:
  • Miyoshi Debiutantka
    Postów: 7 7

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka82 wrote:
    Jak tylko skończyłam pisać, poszłam siku i różowy śluz tak więc ....
    Dzięki dziewczyny za wsparcie...

    Nie trać nadziei! Wiem, że łatwiej mówić, ale rozumiem, co czujesz. :) Ja jestem dzisiaj po teście, bo nie wytrzymałam i wmawiam sobie mimo wszystko, że 25 nie z porannego moczu mógł nie wykryć... Ale no...

    Klamka82 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie tracę do końca ale brzuch już małpowo pobolewa... no zobaczymy.

  • Lena25 Debiutantka
    Postów: 7 1

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety znowu się nie udało, @ się pojawiła... :(

  • elforia Przyjaciółka
    Postów: 119 46

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi z powodu negatywnych testów :( i trzymam kciuki za testujące na dniach :)

    Dziewczyny czy mogę sprawdzić progesteron w 8dpo zamiast w 7???? Akurat mi niedziela wypada

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena25 wrote:
    U mnie niestety znowu się nie udało, @ się pojawiła... :(
    Lenka łączę się w bólu... :(

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    elforia wrote:
    Przykro mi z powodu negatywnych testów :( i trzymam kciuki za testujące na dniach :)

    Dziewczyny czy mogę sprawdzić progesteron w 8dpo zamiast w 7???? Akurat mi niedziela wypada
    Szczyt jest 7-8dpo więc jak najbardziej :)

  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę juz do ginekologa odezwę s8e co i jak później :)

    agniecha2101 lubi tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ się rozkręca więc żegnam się z Kwietniem i przenoszę na Maj.

    Trzymam za Was mocno kciuki dziewczyny!!!!!!

  • elforia Przyjaciółka
    Postów: 119 46

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka82 wrote:
    Szczyt jest 7-8dpo więc jak najbardziej :)


    Dzięki :) Trzymam kciuki za kolejny cykl :)

    Klamka82 lubi tę wiadomość

  • kuzmoni1 Autorytet
    Postów: 636 273

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 15:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu przykro dziewczyny :(
    Ale zostancie jeszcz3 w kwietniu kibicowac reszcie.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 15:59

    Dominisia883 lubi tę wiadomość

    KQNOp1.png

    Starania od czerwca 2016,
    3x iui :(
    Ciaza naturalna
  • golonat Ekspertka
    Postów: 229 150

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Hej. Troche nie mam czasu pisać bo dziecko chore a ze chlopak to wiadomo umiera prawie przy 37 stopniach :p

    Golonat a w ktory dpo robilas tą bete? Niziutka, no oby przyrost był dobry

    Dibolek trzymam nadal kciuki :)

    Mordeczka może jeszcze za wczesnie na test? :)

    Niby w 16 dpo. Ale nie wiem, naprawdę nie wiem, kiedy ja tę owulację miałam ;). Nie chcę sobie zabierać nadziei. Straszne to jest, ale w tej chwili jednocześnie czuję tak samo wielką radość jak wielki strach, jedno blokuje drugie. Milion myśli.

  • RudaAnna Autorytet
    Postów: 529 652

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ovu przesunął @ na piątek przez późna owulacje ale też się nie napalam bo cycki ciężkie i pryszcze zagoscily na buzi ani testu nie trZeba robić

    15.08.19r. Wojciech ❤️
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba moje posty są nie zauważalne chyba za dużo o sobie pisze :)

    A ty klamka nie wybieraj się tak szybko od nas zostań dla mnie :*
    Jakoś się tak żyłam twoim wykresem i nadzieja wiec pozostań przy mnie też :*

    Klamka82 lubi tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś słaby ten kwiecień... trzymam kciuki za następne testy.
    A ja się zastanawiam czy nie iść na żywioł w maju, bo owu będę miała na wyjeździe, i po prostu bzykać się radośnie

    agniecha2101, katepr lubią tę wiadomość

  • Miyoshi Debiutantka
    Postów: 7 7

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Coś słaby ten kwiecień... trzymam kciuki za następne testy.
    A ja się zastanawiam czy nie iść na żywioł w maju, bo owu będę miała na wyjeździe, i po prostu bzykać się radośnie

    Tak jest chyba najlepiej. ;) Nie myśleć o tym, że bzykasz, żeby zrobić tylko bzykasz, bo to jest fajne.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Oj chyba moje posty są nie zauważalne chyba za dużo o sobie pisze :)

    A ty klamka nie wybieraj się tak szybko od nas zostań dla mnie :*
    Jakoś się tak żyłam twoim wykresem i nadzieja wiec pozostań przy mnie też :*
    Kochana ja tu będę cały czas tylko testować już nie muszę ale jutro niecierpliwie czekam na info od Ciebie i kolejnych testujących! Wspieram was dziewczyny!

    Dominisia883 lubi tę wiadomość

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc :( zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po wizycie i powiedziała mi ze owulacje miałam jakieś 2 do 3 dni temu bo dużo jest płynu.
    Według wykresu i temperatury oraz badania śluzu jest to nie możliwe. Zobaczcie na mój wykres. Bo ja sama się poglubilam

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • alex0806 Autorytet
    Postów: 9019 5565

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was pomoże zinterpretować?
    Nie ogarniam wyników tarczycowych. Czy któraś z was wie, jak się patrzy na różne jednostki przy wartościach??

    Dla porównania badania ze stycznia:
    TSH 1,56 uIU/ml
    FT3 5,17 pmol/l Norma: 3,10 - 6,80
    FT4 19,08 pmol/l Norma: 12- 22,00

    A teraz:
    TSH 3-cia generacja 4.028 mU/L Normy: 0.38 -5.33
    FT 3 3.48 pg/ml Norma: 2.5 - 4.3
    FT 4 0.94 ng/dl Norma: 0.65 - 1.48

    wnid9vvj4uzno34f.png

    Aniołek 04.06.2018 - 10 tc. Aniołek 26.10.2018 - 5 tc.
    PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, MTHFR 1298 homo, Leiden hetero, PAI-1 4G homo.
  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6576 3785

    Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc :( zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
    Witaj w klubie. Nie załamuj się. Ja przez okres starań miałam tylko 3 owulacje (na pewno 2) a leci mi już 7 cykl.
    Dołowanie nic a nic Ci nie da. Najgorszy czas teraz czekać do okresu. Polecam ciepły koc gorącą czekoladę i dobry filmik na dziś wieczór. Będzie lepiej.

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    klz9ej28f3jwot0w.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego