Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was pomoże zinterpretować?
Nie ogarniam wyników tarczycowych. Czy któraś z was wie, jak się patrzy na różne jednostki przy wartościach??
Dla porównania badania ze stycznia:
TSH 1,56 uIU/ml
FT3 5,17 pmol/l Norma: 3,10 - 6,80
FT4 19,08 pmol/l Norma: 12- 22,00
A teraz:
TSH 3-cia generacja 4.028 mU/L Normy: 0.38 -5.33
FT 3 3.48 pg/ml Norma: 2.5 - 4.3
FT 4 0.94 ng/dl Norma: 0.65 - 1.48
Tsh do zbivia przy staraniach max 2,5mimo ze troche inne normy to i tak wysoko
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
TSH robiłam w styczniu i już miałam pięknie zbite, dawki Euthyroxu nie zmieniałam i biorę 50. I wszystko objawowo mam ok, a teraz powtarzałam i jest lipa
Z tym, że byłam zdenerwowana przed badaniem, że do pracy nie zdążę i na babkę w laboratorium, która zgubiła moje wyniki i musiałam powtarzać wtedy wynik
Miałam taki sam skok na 4 w szpitalu po nieprzespanej nocy. I nie wiem, czy tak znowu skoczyło, czy o co chodzi
-
KlaudyŚ wrote:Jestem juz po wizycie i powiedziała mi ze owulacje miałam jakieś 2 do 3 dni temu bo dużo jest płynu.
Według wykresu i temperatury oraz badania śluzu jest to nie możliwe. Zobaczcie na mój wykres. Bo ja sama się poglubilam -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Nawet mnie nie straszcie
Ja chyba umrę z tej niecierpliwości nigdy az tak długich cyklow nie miałam))
-
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:TSH robiłam w styczniu i już miałam pięknie zbite, dawki Euthyroxu nie zmieniałam i biorę 50. I wszystko objawowo mam ok, a teraz powtarzałam i jest lipa
Z tym, że byłam zdenerwowana przed badaniem, że do pracy nie zdążę i na babkę w laboratorium, która zgubiła moje wyniki i musiałam powtarzać wtedy wynik
Miałam taki sam skok na 4 w szpitalu po nieprzespanej nocy. I nie wiem, czy tak znowu skoczyło, czy o co chodzi
Hm wiesz co myślę ze skonsultuj a lekarzem ale chyba bym dawkę tabletki zwiększyła na ten moment" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
KlaudyŚ wrote:Jestem juz po wizycie i powiedziała mi ze owulacje miałam jakieś 2 do 3 dni temu bo dużo jest płynu.
Według wykresu i temperatury oraz badania śluzu jest to nie możliwe. Zobaczcie na mój wykres. Bo ja sama się poglubilam
No to rzeczywiście u Ciebie to jest zagadka. Wg.wykresu no dobra można powiedzieć że owu była w sobotę ale śluz się nie zgadza... szkoda że testów nie robisz2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Nawet mnie nie straszcie
Ja chyba umrę z tej niecierpliwości nigdy az tak długich cyklow nie miałam
a śluz to nie wszystko ... wcale nie musisz go miec bóg wie ile... ja w obu ciazach mialam sucho i zaszlam ... ale nie chce mi się produkować bo znowu bede się powtarzać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 18:53
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja swoją drogą mam dziwny cykl.. aż zaczynam się martwić czy wszystko tam „na dole” jest ok..
Zawsze miałam testy owu pozytywne miedzy 11 a 12 dc. Dziś mam 11dc a kreski drugiej na teście, nawet słabej, brak. Za to rwie mnie prawy jajnik i promieniuje aż na nogęaż się boje że to coś poważnego
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
Multiwitamina wrote:Witaj w klubie. Nie załamuj się. Ja przez okres starań miałam tylko 3 owulacje (na pewno 2) a leci mi już 7 cykl.
Dołowanie nic a nic Ci nie da. Najgorszy czas teraz czekać do okresu. Polecam ciepły koc gorącą czekoladę i dobry filmik na dziś wieczór. Będzie lepiej.Multiwitamina lubi tę wiadomość
29 lat | starania od stycznia 2017
👩
Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
✔️AMH: 2,24
✔️TSH: 1,3
✔️FT4: 14,6 (9-19)
✔️MUCHa: ujemne
✔️AOA: ujemne
✔️ASA: ujemne
✔️ANA1, ANA4: ujemne
👨
Morfologia 2% - > 4%,
Liczba 2,6mln - > 20mln,
ruch postępowy 17% - >22% -
Iseko wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc
zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
Nie widział żadnych pęcherzyków?
Może owu dopiero będzie ...
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈 -
Iseko wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc
zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
Iseko trzymaj się. Ja wczoraj jak wyszłam od gina to się popłakałam aż, taka miałam nadzieję na ten cykl . Może przesunęła się... Ja jutro idę jeszcze raz na potwierdzenie. Naprawdę czuje jajnik...