Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Nawet mnie nie straszcie
Ja chyba umrę z tej niecierpliwości nigdy az tak długich cyklow nie miałam -
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:TSH robiłam w styczniu i już miałam pięknie zbite, dawki Euthyroxu nie zmieniałam i biorę 50. I wszystko objawowo mam ok, a teraz powtarzałam i jest lipa Z tym, że byłam zdenerwowana przed badaniem, że do pracy nie zdążę i na babkę w laboratorium, która zgubiła moje wyniki i musiałam powtarzać wtedy wynik Miałam taki sam skok na 4 w szpitalu po nieprzespanej nocy. I nie wiem, czy tak znowu skoczyło, czy o co chodzi
Hm wiesz co myślę ze skonsultuj a lekarzem ale chyba bym dawkę tabletki zwiększyła na ten moment" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
KlaudyŚ wrote:Jestem juz po wizycie i powiedziała mi ze owulacje miałam jakieś 2 do 3 dni temu bo dużo jest płynu.
Według wykresu i temperatury oraz badania śluzu jest to nie możliwe. Zobaczcie na mój wykres. Bo ja sama się poglubilam
No to rzeczywiście u Ciebie to jest zagadka. Wg.wykresu no dobra można powiedzieć że owu była w sobotę ale śluz się nie zgadza... szkoda że testów nie robisz2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Nawet mnie nie straszcie
Ja chyba umrę z tej niecierpliwości nigdy az tak długich cyklow nie miałam
a śluz to nie wszystko ... wcale nie musisz go miec bóg wie ile... ja w obu ciazach mialam sucho i zaszlam ... ale nie chce mi się produkować bo znowu bede się powtarzać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 18:53
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja swoją drogą mam dziwny cykl.. aż zaczynam się martwić czy wszystko tam „na dole” jest ok..
Zawsze miałam testy owu pozytywne miedzy 11 a 12 dc. Dziś mam 11dc a kreski drugiej na teście, nawet słabej, brak. Za to rwie mnie prawy jajnik i promieniuje aż na nogę aż się boje że to coś poważnego2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Multiwitamina wrote:Witaj w klubie. Nie załamuj się. Ja przez okres starań miałam tylko 3 owulacje (na pewno 2) a leci mi już 7 cykl.
Dołowanie nic a nic Ci nie da. Najgorszy czas teraz czekać do okresu. Polecam ciepły koc gorącą czekoladę i dobry filmik na dziś wieczór. Będzie lepiej.Multiwitamina lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
Nie widział żadnych pęcherzyków?
Może owu dopiero będzie ...
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Iseko wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj u gina i nie widział owulacji, a mam 14dc zwykle cykl 27dni, wiec mam cykl stracony... wpadłam w mega doła, mam już dość..
Iseko trzymaj się. Ja wczoraj jak wyszłam od gina to się popłakałam aż, taka miałam nadzieję na ten cykl . Może przesunęła się... Ja jutro idę jeszcze raz na potwierdzenie. Naprawdę czuje jajnik...Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo.