WIESIOŁEK!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monka wrote:Mi wiesiołek wogóle nie pomógł wręcz przeciwnie- w zeszłym cyklu jeszcze bardziej mnie wysuszył i śluzu nie miałam prawie wogóle! Ja go nie polecam. A tak to przez ponad 3 miesiące piłam len mielony w formie takiego gluciku wsypywałam do szklanki, zalewałam wrzątkiem i dodałam łyżeczke cukru i był w miarę smaczny ale śluz od niego też nie przyniósł oczekiwanych rezultatów bo był wodnisty....a teraz od tego cyklu już niczym sie nie faszeruję tylko staram sie pić więcej wody i zobaczę czy to poskutkuje
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Chyba działa ja mam zawsze mało obfity sluz w poprzednim cyklu kupiłam sobie WIESIOŁEK lecz nie na zwiekszenie sluzu lecz na podraznione gardło aby je nawilzyc nie wiedzac zupełnie ze działa na jakosc sluzu i co zauwazyłam ze sluzu mam wiecej,ze jest rozsciagliwy doznałam przeogromnego szoku wiec tak sobie mysle ze chyba działa
-
Ja też kupiłam tabletki "wiesiołek" i zauważyłam zwiększenie ilości śluzu. Gdybym nie starała się o dziecko taka ilość śluzu wręcz by mi przeszkadzała, ale teraz ciesze się, bo może w końcu doczekam się na moją małą fasolkę
kasza lubi tę wiadomość
-
Neverland wrote:Ja też kupiłam tabletki "wiesiołek" i zauważyłam zwiększenie ilości śluzu. Gdybym nie starała się o dziecko taka ilość śluzu wręcz by mi przeszkadzała, ale teraz ciesze się, bo może w końcu doczekam się na moją małą fasolkę
Zatem gratulacje!
Ja w tym cyklu brałam wiesiołka ... i zobaczymy ...Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualnygabryśka wrote:dziewczyny ja biorę wiesiołek ...i pije len//// aleee ... boli mnie brzuch i częściej musze do toalety biegać .... co nie jest komfortowe
tez tak macie?? -
Zaraz zacznę mieć podejrzenia, że coś z moimi nerkami albo pęcherzem jest nie tak, bo strasznie mało sikam Dziennie wypiję około 1,5 litra, czyli chyba w sam raz - więcej płynów nie zmieszczę. Wychodzi na to, że po wiesiołku sika się częściej, hmmmm. Może zrobić badania moczu?
-