WIESIOŁEK!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wiesiołek wogóle nie pomógł wręcz przeciwnie- w zeszłym cyklu jeszcze bardziej mnie wysuszył i śluzu nie miałam prawie wogóle! Ja go nie polecam. A tak to przez ponad 3 miesiące piłam len mielony w formie takiego gluciku wsypywałam do szklanki, zalewałam wrzątkiem i dodałam łyżeczke cukru i był w miarę smaczny ale śluz od niego też nie przyniósł oczekiwanych rezultatów bo był wodnisty....a teraz od tego cyklu już niczym sie nie faszeruję tylko staram sie pić więcej wody i zobaczę czy to poskutkuje
-
moniaak wrote:ja zalewam 3/4 szklanki wiec typowo jak herbate;)dolej sobie soku z malin..albo łyżkę dżemu wymieszaj jeśli przeszkadza Ci smak:)
Dodaje do kiślu i wtedy w ogóle nie czuję smaku Ale spróbuję z tym sokiem dzisiajProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Mam do odsprzedania całe opakowanie wiesiołka, 2 opakowania castagnusa i 2 femifertil. Jakby któraś z was chciała proszę o kontakt na maila: [email protected]
-
nick nieaktualnyWitam, jestem studentką III roku położnictwa i w tym roku piszę pracę licencjacką. Temat mojej pracy będzie dotyczył niefarmakologicznych środków poprawiających jakość śluzu płodnego9a dokładniej wiesiołka). Poszukuję osoby, która bierze/brała wiesiołek i zauważyła poprawę jakości śluzu.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę Oeparol w każdym cyklu od 6dc aż do owulacji, 3*2 kaps.
Szczerze to śluzik był lepszy w cyklu w którym piłam więcej wody.
Ale po wiesiołku czuję się piękniejsza.
Zaleca się go osobom z wykwitami trądzikowymi na załagodzenie objawów.
Pomaga. Koleżanka widziała efekty.
Polecam -
Atra81 wrote:Ponawiam pytanie: czy którejś z Was branie wieiołka/Oeparol wpłynęło na okres płodny/ przeniesienie okolic owulacji?
Pozdrawiam
ja biore od poprzedniego cyklu ale nie mialam sluzu takiego plodnego tylko lepki i kremowy przed owulacja teraz to jest moj drugi cykl kiedy biore mam nadzijee ze sie polepszy:) -
ja brałam 3 cykle oeparol Femina. w drugim cyklu brałam do 10 dc a potem ok 13 dc zaczął mnie mocno boleć brzuch- myślę sobie owulacja w drugiej fazie nie brałam a bóle i tak miałam aż do miesiączki. w tym cyklu też brałam do 10 dc a już 12 zaczął mnie boleć brzuch, 13 dc też mocne bóle które w kolejnych dniach się uspokoiły i od 16 dc lekkie bóle znowu. podejrzewam, że to przez wiesiołka. brałam 3 kapsułki, gdy max to 5. może jak od następnego cyklu nie będę brać to pobolewania ustąpią.