WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Emaj co ty pijesz?! Przelklas to???
Ja polecam winko polslodkie czerwone bułgarskie verna pychotka -
emaj wrote:Tak! To objawy rozmnażania na pewno...tylko bakterii i wirusów
-
nick nieaktualnySuper emaj:-)
Ja dzisiaj nie do życia:-(
Wychlalam wczoraj 2,5 lampki verny
To to nic.
Pochwalę się wam wczorajszą nocka.
Wszystko było ok do godz 3 rano.
Pojawiło się dziecko w naszym łóżku i płacze że już jej się niechce spać i jej mamy dać jej jeść bo jest głodna! Oczywiście to wymysł był mojego dziecka. Zaprowadzilam ja do jej pokoju położyłam do łóżka i się położyłam koło niej. Usnelysmy i miałam koszmary.
Śniło mi się że byliśmy nad morzem( wczoraj rozwazalismy gdzie by tu pojechać na wczasy) szliśmy wąskim pomostem drewnianym gesiego nagle słyszę krzyk dziecka obracać się nie ma jej przede mną był jakiś domek dmuchany przewróciłam go w poszukiwaniu dziecka obracać się patrzę na męża a on nic!!!! Patrzę w wodę a tam moja córka w pozycji embriona w dół leci tzn tonie pod wodę wyskoczyła żeby ją ratować a ona jeszcze szybciej spadała w głąb obudziłam się o 6 i koniec spania. Jestem nie do życia. Tak mną wstrząsnął ten sen że szok!!! Cały czas mam przed oczyma dziecko jak tonie pod wodą.
Chyba muszę przestać pić te wino!
Jutro wizyta u gina podgląd i zastrzyk z pregnylu. Cieszę się a zarazem boję!
Na samą myśl mnie skręca bo tak się boję zastrzyków czyt uraz z dzieciństwa.
-
Żabus ales miałą sen
ja po całych Kielcach szukam pregnylu i nigdzie nie ma .tylko jedna apteka ma 1 ampułke i mi zarezerwowala a mam miec podane dwie wiec nie wiem jak to pojdzie .moze mi podadza w dniu IUI druga dawke -
nick nieaktualnyAnia bierz telefon w łapkę i dzwoń po aptekach które są 24h czynne.
A najlepiej do wszystkich a może jakiejś w okolicach???
Jest problem w hurtowniach z tym lekiem.
Ja muszę mieć dwie bo podadzą dwie dawki odrazu.
Co do snu: brak mi słów jakie ja mam nie normalne sny i tak co dziennie!!!
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Czytałam i najpewniejsze dawka pregnylu żeby pęcherzyk pękł to 10 tys j.
Ja bym szukała dwóch zastrzyków:-)
jedna apteka ma jeden druga oddalona o 50km ma tez jeden jak bedzie trzeb to najwyzej pojedziemy do wawy -
nick nieaktualny
Jeszcze jest zastępczy nazywa się ovitrele coś takiego Aniu podaję się go samemu w brzuch.
Kurcze chyba będziecie musieli pojechać do Warszawy.
Szkoda ze nie sprzedają tego leku bez recepty bo można było by wsiąść pojechać kupić i do lekarza a tak to lekarz recepta apteka lekarz. Wrrrrr
Chcą dawać leki jak nie są dostępne! -
wesz z podaniem nie ma problemu bo i tak podaje mi tesciowa jest pielegniarka
kwestia załatwienia 2 amp ..
tak myslalam ze moze wieczorem jedna bym dostała a w czwartek druga ..
ovitrelle brałam juz kiedys i ten jest ..tylkoon ni ejest tak dobry jak pregnyl :/i nie zawsze na nim pekaja -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kurcze to masz fajnie pielęgniarka w domu:-)
ale nie moge arzekac bo bardzo delikatnie robi -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheheh moze sie poznecac na synowa
ale nie moge arzekac bo bardzo delikatnie robi
To super jak sobie przypomnę na jakie ja trafiam uuuuuuf uciekam a ja się tak boję zastrzyków!!!!!
Skręca mnie na samą myśl.
Jak byłam dzieckiem to mój lekarz co choroba to zastrzyki bo tabletki czy syrop to dla mnie odruch wymiotny i kończyło się na zastrzykach.
Ale poświęce się
Będę myślami jutro z tobą o której masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:41