WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKat zapomniałam osz ja nie dobra faktycznie to objaw cionszy:-)
Kat i Letty to ja już zaczynam za was pić właśnie winko otworzyłam bo małżonek drinka sobie zarzyczyl:-)
Ma koniec urlopu i zadania przed nami w ćwiczeniach linii itp. Itd. oraz wyzwanie:-)
No to zdrówko!!!!
P.s. Ja w jakiś alkoholizm wpadnę. Co ja biedna zrobię jak zaciąze i nie będę mogła pić????? Woda tylko pozostanie!
letty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde bela, to ja tyle w nieświadomości żyłam? Dobrze że dostaliśmy wino na rocznicę to ja już zacznę pić żeby na fazę lutealną był odpowiedni poziom
emaj, kattalinna lubią tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdrówko haha już pije drinka a co po to też nie biorę sioforu żeby zaszaleć, mieć luzzzzz blogi w d...pce i korzystać bo potem będzie ciężko ( jak się uda nie mam wątpliwości) hihi
Zdrówko!!!!
Chyba będę Alkoholiczka?! Plam nie mam przyszła mamo ba ale potem będzie odwyk hihihi -
nick nieaktualnyEmaj zdrówko
Zosia samosia nie dałaś się wykazać stelarzowi hihi wojnę wprowadzasz ale pewnie zaraz będzie zgodę po kilku lekach głębszych hahah
Zdrówko emaj zdrówko ja coś czuję że będę miała blogi luuuuzzzzz w du...ce zawijam już drinkiem:-)
Jutro uderze do sklepu barek mi się zrobił pusty a miało być pełno % na sylwestra bo specjalnie nie biorę sioforu hahaha
Wychlalismy wszystko! -
nick nieaktualny
-
no żabka,to rzeczywiście przesadzacie wy już prawie upite a ja jeszcze nie zaczęłam muszę pierworodnego położyć spać i dopiero. To jeszcze z godzinkę
Słuchajcie my tu będziemy- w tym temacie- jeszcze przez styczeń czy się przenosimy gdzieś?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany