WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Boniu ja to ekonomiczna jednak jestem wypiłam dwe lapki szampana i byłam gotowa :Da dzis na sama mysl o % az m niedobrze ..
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie ze karuzela się kręci:-)
Szkoda ze bez mnie:-(
Ja odpadam. Odpuściłam sobie siofor że względu na sylwestra noi i ostatnie takie szaleństwa przed ciąża
A od dziś tak jak lekarz zalecił zażywam lek:-)
Chyba mam skutki uboczne po pregnylu: jajcory świruja, dziś lżej więc podejrzewam że wczoraj pękł pęcherzyk, boł głowy i lekko brzuch. Ale wie cie co mam zajebiste sterczące cycuchy -
Morwa wrote:Jak ja bym chciała być tak ekonomiczna nawet jakbym z rok przerwy od alko zrobiłam to nie ma tak łatwo , dwie lampki działają wtedy jak soczek :p
-
Kattalina przykro mi i trzymam kciuki za nowa walke
Morwa ja kiedys mogłam pic duzo .ojjj za duzo i niektorych wolałabym imprez nie pamietac
ale lata chyba daja w czapew mi
a dwa ze mam meza ktory wypije raz na hmm... kilka miesiecy wiec jakos sie odzywacziłam
ja sie witam w domu cieplej z wczorajszych 8C zrobiło sie 14 C
-
nick nieaktualnyMi program wyznaczyl juz owulacje. Niby dzis 4 dpp. Nawet dziwne to troche bo progran wyznaczal mi zawsze na 3 dpo. Ale pewnie to jeszcze ulegnie zmianie. Na sluz nie zwracalam zbytnio uwagi wiec nawet nie wiem czy go mialam. Pozyjemy zobaczymy. Jesli owulacja jednak byla bede mogla zatestowac jeszcze przed swoimi urodzinami