WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat fajnie ze stelarz nie robi problemów z badaniem
Postaraj się wyszczac dwie kreski na drugim testowaniu:-)
Oj dziewczyny ja też potrafię wypić! Ale to prawda im człowiek starszy tym mniej wchodzi i nie ma już takiej głowy:-)
Ale jeszcze daje rade pod warunkiem że mam dobry dzień do picia tzn wchodzi jak woda:-)
Ja właśnie jestem na etapie wybierania noclegu na wczasy.
Wybraliśmy wioche Bobolin byliśmy tam w zeszłym roku na ślepo myśleliśmy że bez problemu znajdziemy nocleg ale lipa. Dlatego w tym roku już teraz szukamy.
Przynajmniej mam zajęcie nie szukam objawów cionszy hihi bo wczoraj wieczorem już mnie mdlilo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:29
-
Żabciu mój maż doszukiwał się już wczoraj u mnie ojawów cionszy po tym jak zjadłąm sledzia przegryzłam makowcem ten to ma wyoraznie
ja tam zawsze w czasie alexis mam mega wnerwa i mojemu zawsze sie dostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 13:34
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie no mój to mysli ze jak juz sa plemniki to jzu jest ciaza skoro przez 3 lata nie bylo tylko ze mwzgledu na bra k plemnikow
j tam czuje sie normlanie jak bez ciazy
-
nick nieaktualnyZaraz będzie i to podwójna
Wychodowalas jajka na tą specjalna okazję wiedziałaś kiedy hihi
I jeszcze tak bezobjawowo przechodzisz
No nic dziewczyny idę robić obiad i idę z dzieckiem na spacer muszę czymś się zająć bo świruje dzisiaj:-)
Miłego dnia:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i pięknie zamykam miesiąc, mam nadzieje że wszystkie będziecie miały dwie kreski ale by było słuchajcie macie porównanie z testami owulacyjnymi tymi z allegro i droższymi - z apteki czy drogerii?
W tym cyklu robię testy od 1 dnia cyklu, póki co rano i wieczorem. Od jutra niestety już tylko wieczorem - bo do pracy idę. I codziennie rano kreseczka była ciemniejsza, dzisiaj zrobiłam test z allegro i kreski nie ma wcale... czemu?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Witam wszystkie w Nowym Roku, życzę Wam i sobie ujrzenia 2 kresek i urodzenie ślicznego zdrowego malucha. Oby następne Boże Narodzenie było już z nowym członkiem rodziny:)Ja w tym cyklu trochę odpuściłam, nie było mierzenia temperatury ani testów owu, więc nie wiem nawet dokładnie kiedy owulka była czy w ogóle była. Z nadzieją patrzę na ten rok, wierzę ,że nam się uda. Polecam Wam w chwili zwątpienia modlitwę do św. Dominika, nie jestem jakoś super wierząca, ale jakoś tak wycisz człowieka, a nuż pomoże, kto wie.
-
nick nieaktualnyJa dziś jakas smutna chyba za dużo odczytałem się w necie i świruje!
Najgorsze to czekanie do 7.01 ( będę spr czy pękły Mendy) i co tam się dzieje.
Wczoraj na zgodę że stelażem z bananem na buzi tzn tak mnie rozbawil że trzeba odwalić robotę ku chwale potomkowi/om!!!!
Właśnie pochłonęłam ćwiartke ananasa pyszny na poprawę humoru i co by wspomóc zagnieżdżenie ( jeżeli się udało?!)
A język mnie piecze brrrrrr ale to chyba dobry znak
Miłego popołudnia:-)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam do Was pytanie.. pomimo picia lnu mam wrażenie,że śluzu płodnego jest mało.. czy mogłybyście mi polecić jakiś żel nawilżający i nie zabijający plemników.. bo pani w aptece jak jej wytłumaczyłam o co chodzi to popatrzyła się na mnie jak na głupią..
Kobietki czekam na dwie kreseczki,bo muszę się porządnie napatrzeć