WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja też dzisiaj winko obrzydliwe półwytrawne, ale wypiję
Ania- super! czuję że to będzie Twój miesiąc
a co do ginekologów to ja też tak mam najlepiej jest jak nic nie jem cały dzień hehe a myślałam że to tylko ja tak schizujeAnia_84 lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Droga Matko Emaj...Proszę o delikatne sprowadzenie na ziemię, gdyż udałam się dzisiaj do apteki i kupiłam trzy testy. No i teraz leżą cholery i kuszą. A wszystko przez to, że w święta czułam moje jajniki jak nigdy dotąd i wmówiłam sobie owulację. Co prawda dwa dni po świętach lekarz jej nie potwierdził mówiąc "to nie wygląda na ciałko żółte". Ale usg zrobił tak szybko i niedbale, że miałam ochotę mu trzasnąć. Uratowało go tylko to, że nie wziął pieniędzy. No i teraz jestem rozdarta...bo niby wiem, że czekam na ridża i na nic więcej nie mam szans, ale z drugiej strony skoro te jajniki tak bolały? Matko ja zwariuję!
A tak w ogóle to zaczęło mnie boleć gardło i zamierzam je wyleczyć pijąc czystek, więc ja dzisiaj na karuzeli z ziółkami:) Zdrówko! -
Ania to cudownie niech wszystkie się zapłodnią
Broszka mój cykl też miał być bez owu
Dziewczyny a Wam lekarze robią usg dowcipnie? Mi zawsze przez brzuch... tylko 2 razy miałam dowcipnie ale to u innego gin i wtedy mi powiedział, że nie ma owu a jakoś kropek jest -
Dzieki dziewczyny .mój maz troche przerazony wizja szannsy na trojaczki ale sie smieje ze w koncu tyle lat cwiczylismy to sie ludziom powie ze polowalismy na nie
a tak serio zeby choc jeden sie uchował z tego
emaj mój maz wchodzi na kazda wizyte ze mna ale USG ma m za parawanem wiec nie widzi
choc lepiej mi było jak przy IUI pozniej siedział przy mnie trohe dziwnie lezec do góry z nogami no ale.. pozniej zartowalismy ze przydało by sie takie łózko w domu bo przy jeg wzroscie ustawiałby sobie pod róznym katememaj, Broszka, Marta.83, żabka04 lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Ja bym się dziwnie czuła. W tym momencie i tak by nic nie zobaczył, a to chodzenie z nagim dołem przy obcych jest dla mnie krępujące, mimo iż wiele wizyt mam już za sobą. To kwestia indywidualna:)
ja widze ze dla niego wiele to znaczy jak to okreslił chciałby przynajmniej tak byc przy "robieniu" naszego dziecka -
emaj wrote:Ania w Twoim/Waszym przypadku to faktycznie tylko na korzyść. Ja tam jestem wstydzioch