WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa, polecam Crimson Peak, głównie ze wzgledu na Toma Hiddlestona
Żabka, dziekuję za szczegółową listę!kattalinna, Morwa, żabka04 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Żabko, alinko, Broszko - czaaaaad ))
Ale nam się tęczowo robi na I stronie ))))))))))
Która następna? Ręka w górę? ))
P.S. U na dziś wizyta na ustawienie leków - lekarka nie wytrzymała i po 5 minutach rozmowy kazała się kłaść i dorwała sondę ))) Meldujemy, że Pan/-i Galaretka zrozumiał, że należy się zaczepić w macicy - i tam go właśnie namierzyliśmyluna91, kattalinna, żabka04, JoHanna, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś numer odwaliłam rano.
Włożyłam do zlewu z brudnymi garami lusterko z tuszem do rzęs a brudna szklankę po kawie położyłam na parapecie miałam położyć na parapecie tusz z lusterkiem hahaha
Zaraz będę dzwonić do gina bo znowu mnie nawiedzily jakieś brązowe plamienia! raz są raz ich nie ma wrrrrrrrr
Jutro powtarzam betę....
Aniu doszłaś na betę???? Ja czekam i trzymam kciuki:-) -
nick nieaktualnyOddzwonił gin!!!!!! kazał zwiększyć dupka 4x1 ale się cieszył że zastrzyk z Pregnylu pomógł
Kazał bete jutro powtórzyć i zadzwonić!!!!
Mam się nie stresować i wyluzować wszystko jest ok . Zdarzają się u większości kobiet takie plamienia najważniejsze oby nie czerwone tzn żywa krew.
Obserwacja i luz to mi pomoże
ufffffff
To zdrówko ja piję wodę
Bratek, kattalinna, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Broszka, robiłaś drugą betę?
Zrobiłam i zadzwoniłam po wynik - 1275,96 więc się cieszę niesamowicie i kamień z serca! Dzisiaj jeszcze wizyta, więc dostane pewnie jakąs luteinę i już w ogóle będę spokojna. Dziękuje za wszystkie kciuki, pomogły!:*bar, żabka04, littleladybird, Marta.83, Bratek, kattalinna, JoHanna, emaj, pepsunieczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Żabko, spokojnie, mnie wprawdzie ginka kazała jechać przy jakichkolwiek wątpliwościach na SOR, ale przy tym powiedziała, że spokojnie - małe brązowe plamienia są normalne Bać się, jeśli są silniejsze, czerwone, albo jeśli się przeciągają. Bądź też - jeśli brzucho boli i np.po no-spie nie przechodzi.
Broszka-super!!!! ))
Aniu, ja dzisiaj zejdę na zawał, słowo daję...żabka04, Broszka lubią tę wiadomość
-
Bratku nie schodź boś w ciąży
krew oddałam ale na nic nie licze dziś też był negatyw .. więc trudno co ma być to będzie
zrobiłam też dodatkowo progesteron w razie wBratek lubi tę wiadomość